אוקי...הסיפור שלי

דני אחד

New member
אוקי...הסיפור שלי

אני בסך הכל אהבתי (כך נדמה לי) בפעם הראשונה. דברנו בין השיעורים, יצאנו בלילות, ו..התחברנו. עברו 7 חודשים, ואני למוד אהבה (כך לפחות חשבתי) מצאתי את עצמי...איך נאמר..? תר אחרי משהו אחר, לא ידע בדיוק למה. נפגשתי עם אחרת - רק דברנו- אבל בתוכי ידעתי, צריך לשים לזה סוף. רק לא רציתי כי חשבתי שכדאי לצאת רק כשיש משהו בחוץ. נשארתי. הזמן חלף. שנה. שנה וחצי. הקשר מתהדק (חו"ל, חוויות,טיולים), ואני נקשר אליה והיא קשורה עד מוות בי.הזמן עובר. תיכף שנתיים. שוב פגישה עם אחרת - שוב נפילה (שניהם אגב בליינד דייטים). מצב רוח הפכפכ, כשאני איתה יש רגעים ויש רגעים. ואני תוהה האם רק הסקס החזיק את מערכת היחסים. בסוף החלטתי. יוצא מזה. קשה, אין מה לומר. היום בהסתכלות אחורה, אני לא הכי שלם עם זה. והיא? לא רוצה לדבר איתי.

או קי... התגובה שלי...

היית בקשר עם בחורה, קשר שלא סיפק אותך (לפי דבריך) עובדה שמדי פעם יצאת לבליינדייט ובמקום : א. לחתוך את הקשר ב. לדבר איתה ולהסביר לה מול מי/מה היא עומדת ג. לנסות למצוא את האתגר בתוך הקשר אתה נותן לזמן לעבור, מוכר לה אשליה שהכל טוב ונפלא כי: א. אתה לא רוצה להשאר לבד (ציטוט-בתוכי ידעתי, צריך לשים לזה סוף. רק לא רציתי כי חשבתי שכדאי לצאת רק כשיש משהו בחוץ.) ב. אתה לא באמת רוצה להתמודד עם מה שקורה ג. אולי לא ממש איכפת לך מהחברה שלך (כמעט שנתיים!!!) ועכשיו אתה לא בטוח שעשית צעד נבון ומישום מה (?) היא לא מוכנה לדבר אתך אז ככה: אדוני הנכבד- תתחיל להחליט! אתה לא יכול להמשיך להסס כל הזמן, זה לא טוב לך ולא טוב לאלו שבקשר אתך. קשר מפרקים אם הקשר לא טוב. זו הסיבה היחידה! ולא אם יש/אין אלטרנטיבה אחרת זמינה או שתהיה ישר עם עצמך ואיתה ותגיד לה - חמודה, אני נשאר איתך כי אין לי אופציה אחרת שתחמם את מיטתי בלילות ותכבס את בגדי ותטאטא את הרצפה... אבל לתת לה הרגשה שיש בינכם מערכת טובה והיא כבר מתחילה לתכנן תכניות ופתאום... אתה טורק לה את הדלת בפרצוף... בטח שהיא לא רוצה לדבר אתך... דינה. (וואו יצא לי ארוך...)

דני אחד

New member
תגובה לתגובה

תודה על ההתעמקות במקרה שלי...זה בהחלט לא קל. רק להבהיר: זו היתה אהבה ראשונה, כנראה שלא ידעתי מה זו ממש אהבה. היום אני יודע שזה לא רק לקבל רגשות חמים והקרבה (כן..היא ממש היתה מקריבה בשבילי) אלא גם לתת , ולא שלא פינקתי אבל...אני יודע שיכולתי להחזיר יותר ולתת מהלב וזה לא הגיע מאותו מקום שזה בא ממנה. חוץ מזה, הכל אבוד, אני לא אחזור לזה, כי אין לי..איך לומר?! אין לי שמצ של רצון לעשות לה רע, אבל יש לי רגשות כלפיה. מה גם שזה נגמר לא טוב בכלל כי פשוט באתי והחנחתי את זה עליה ביום בהיר אחד. יש גם עוד נקודה. איפהשהוא תמיד קיויתי שהכל יסתדר ואני אראה אותה כאחת ויחידה כי היא באמת ראויה לזה..אבל היו ביננו הבדלים שלא כאן המקום לפרט וכנראה שזה מה שהוביל אותי באמת לסיים את זה. ואני מבין את זה שהיא לא רוצה לדבר איתי היום, באמת, רק שקשה אחרי שנתיים של תמיכה כזו,כתף, ו...הכל... לצאת ולראות שבכל זאת עם כל ההבדלים היא באמת משהו משהוץ כנראה שלא בשבילי אבל משהו מיוחד מאוד יש בה.

חמוד שלי...

מהניסיון שלי : דברים לא מסתדרים איכשהו מעצמם ואנחנו מעריכים יותר מה שאנחנו עובדים בשבילו, אהבה שמתאמצים בשבילה, קשר שנלחמים עליו... על מה שמובן מאליו אנחנו נוטים לוותר בקלות, קלות רבה מידי, מסתבר. גם אני שומרת רגשות עמוקים לאהבות קודמות שהיו לי, האנשים שאהבתי אותם יקרים לי מאוד. וזהו. מסתכלים קדימה, לומדים מטעויות העבר ומוצאים אהבה חדשה (ומתאימה יותר) בהצלחה!

למעלה