אוקי....הי

אוקי....הי

אני קצת בדילמה- איזה דיסק יותר טוב? אימזס אנד וורדס או סינס פרום אה ממורי (אין לי כוח לכתוב באנגלית מצטערת מקווה שתבינו) כי בסינס יש את המוזיקה הכי הכי אבל המילים שם...טוב נו אתם יודעים ובאימזס יש גם מוזיקה מדהימה וסולואים מפוצצים כמו בסינס אבל יש שם גם ליריקה מדהימה אבל סינס...אין על סינס...אבל אימזס...בקיצור מה אתם חושבים?

Rudess

New member
אי אפשר להשוות

שניהם דיסקים מעולים. אימג'ס זה הדיסק שהכי טוב להתחיל לשמוע איתו את דרים, לעומתו סינס זה אלבום קונספט מעולה שהעלה את דרים בכמה רמות למעלה בעיקר בטכניקה. הליריקה של דרים תמיד הייתה מעולה לא פחות מהמוזיקה.

NiGa

New member
דווקא הליריקה זה לא הצד החזק...

אם מחפשים שירים שירגשו אתכם מבחינת התוכן, לדרים יש את הכמה החזקים שלהם מבחינה לירית, אבל זהו.. לדעתי לפחות. הקטע הוא, שבכל אלבום הם בוחרים כיוון שונה ומבצעים משהו חדש שעוד לא שמענו מהם - ככה שאפשר להנות מכל העולמות: שירים שקטים ומרגשים, שירים מורכבים בטירוף, וכמו שאמרתי - את האלה שהם הכל ביחד. בלי שומקשר, אין מה להשוות. ואני שונא שאנשים אומרים שאימג'ס זה הדיסק להתחיל לשמוע איתו את דרים, כאילו יש איזו נוסחא מתמטית לעניין. פשוט... sit back and enjoy the ride בלי לחשוב על זה יותר מדי.

Rudess

New member
אימג'ס זה ההתחלה הכי טובה

וזאת דעתי, וזכותך להחזיק בדעה שונה.

NiGa

New member
אני לא אומר שזה לא.

ההיפך, אני התחלתי עם אימג'ס אבל לא בגלל הנוסחא המחייבת, אלא בגלל שזה מה שחבר שלי נתן לי אתה לא חושב שמוזיקה לא צריכה להיות שבלונה קבועה?

Fatach

New member
לדעתי...

אם נגיד עכשיו אני רוצה להביא את דרים לתודעה של מישהו אני לא אשמיע לו את משהו כמו AWAKE או 6DOIT אלא את IMAGES או SCENES, פשוט כי יותר "קל" להתחיל איתם, ואז הבנאדם ימשיך לשמוע אותם, צריך להאכיל אותו לאט לאט... אני השמעתי למישהו את סינס והוא נדלק, ככה גם אני התחלתי, התלהבתי מכל הקונספט כי זה פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה (ואפילו לא ידעתי מה זה פרוד ושזה פרוג
חחח ) בשורה התחתונה - לא עניין של שבלונה אלא דרך לגרום למישהו לאהוב אותם היא פשוט בד"כ לשמיע משהו מסויים...(אולי אם נגיד הוא יותר בקטע של מטאל הייתי משמיע את TOT, למרות שלא נראה לי...)

אני התחלתי עם סינס...

והתאהבתי בהם בגלל המוסיקה...תמיד (אצלי בכל אופן) מוזיקה באה לפני הליריקה אבל הליריקה מוסיפה הרבה נקודות...

למעלה