אוקי..הגעתי להחלטה..

love d animals

New member
אוקי..הגעתי להחלטה..

אני אלך לעשות פירסינג..... אבל אין לי אומץ!!! אני מפחדת ממחטים!!! אאאאאאממממממאאאאא חחחח בטח אני אגיד לשם וישר אבחר... יאללה..להכין אותי נפשית וד"א-אני צריכה טוב.. מיעשהו צריך לעשות עבודה באזרחות?! לקחת כתבות לרשום את האינטרס של כל צד ואח"כ מה הוא היה מחליט?!

love d animals

New member
חח..

אנחנו צריכים 20 ולבנתיים יש לי מזה מלא: 2 כתבות שלמות!!!! חחחח

love d animals

New member
אממ..אמ..

בטבור.. אני יודעת שזה צפונבוני וכל זה..אבל זה חמוד וגם זה המקום היחידי שאני יכולה להסתיר מאמא... טוב..יש עוד מקומות..חח..אבל לא נדבר על זה..
ואני מתה מפחדת!!!!!!!

Mister Matrix

New member
בקשר לפירסינג

היום בעיתון כתוב שלא הצליחה לעבור הצעת חוק שבני נוער יוכלו לעשות פירסינג על דעת עצמם אלא רק ברשות ההורים...אני חושב שזה די מגוחך היה לעשות חוק כזה אבל טוב שבסוף זה לא עבר... ו- love d animals ספרי לנו בסוף אם עשית או לא

Superchen

New member
היום שמעתי..

שיחה של שתי בנות 13 או 14 שהולכות אחרי הלימודים בלי שאמא שלהם תדע כדי לעשות פירסינג בטבור.. "אסי אמר לי שזה לא כואב.. מה את מפחדת?!" סתם מעניין אותי איך הן יעשו אם חייבים אישור של ההורים. אחח... מרד הנעורים...

love d animals

New member
חח..אממ..

בעקרון-אסור לי...כאילו-ההורים שלי לא מרשים אבל די-הם לא מרשים לי כלום..אני כבר בת 17 חודשיים ו-3 ימים..חח ואני מקווה שאני אצליח להסתיר את זה מהם.. כי בכל מקרה עוד שנה-שנה וחצי אני אצטרך להוריד את העגיל אז שיתנו לי להנות.. וחוץ מזה-לפני שנה או שנתיים אמא שלי אמרה "יודעת מה-אם תורידי במשקל אני מרשה לך לעשות עגיל בבטן"..אני לא בידיוק הורדתי..כאילו-אני מורידה ומעלה במשקל.. ואני יותר מפחדת מהקטע של תהליך החירור-מהכאב!! אחרי זה אני אסתדר..

למעלה