אוקי דחוף לכולם

אוקי דחוף לכולם

אז ככה סוף סוף ענו לי ואמרו לי (כלום לא בטוח עדיין אם זה יהיה רישמי אני אגיד לך... אז זה לא רישמי ועם זה היה יודיעו לי ואז אני יודע לכם=]] והנה כמה תמונות של הילורוש שלנו שהיא בת 19 וואי איזה גדולה היא כבר חח אני קטנה ממנהה אממ ב...3 שנים חח

תמונות

Happy Birthday Hilary Duff! And dont forget to send in your Christmas book submissions!Everything I have been getting so far is great! וואי היא כזואת מאמי אני שמה רק כמה מי מה שיש!=]] היא כול הזמן תופסת את הפה שלה עם השניים בתמונות חח=]]] וגם היא יחפה (עם ככה רושמים את זה) חח למה היאא יחפהה?????????????????? הילדה השתגעה חח (סתאאאם)=]]]]

6

יש עוד מיליון כלאה וכול מיני אבל אין לי כוח לשים את כולם כי זה ממש הרבה וההיתי שמה יותר אני צורחים אלי כבר לחבות את האור חח סורי טוב יאלה ביי נשיקות ולילה טוב לכולם!!=]

A Riot Girl

New member
תודה!!תמונות ממש יפות!ו..

יש לי כובע כמו שלה רק יש לו כזה למטה סרט של ואנס..יש לי עוד אחד שהוא כמו של שרית חדד..

מי זא....

מי היידן פניטייר?! חחח היא גם חמודה ויצא לה סאט חדש מעודדות צמודות ביותר יש לי אותו האמת ברגה זה הו לידי חחח! מעודדות צמודות ביותר (ארה"ב 2006) Bring it On: All or Nothing כשאר בריטני הפופאלרית עוברת מתיכון עשיר לתיכון מעמד ביניים,חייה מתהפכים ממעודדת נערצת למעודדת בצרות.היא מוצאת עצמה בעימותים עם חבריה לכיתה ומיוחד עם מנהיגת במעודדות.וכאשר תופסת את מקומה בקבוצה ומתמודדת נגד קבוצתה לשעבר,רק אחת יכולה לשחק אותה. בכיכוב: היידן פניטייר במאי: סטיב רש סוג: קומדיה zone: 2 שפות: אנגלית, רוסית,הונגרית כתוביות: עברית, ערבית, אנגלית ועוד גב העטיפה לפרטים נוספים והמלצות צופים

olsen cool

New member
יש לי את זה בדי וי די מארה"ב

ההורים שלי קנו את זה. זה סרט נחמד,אבל הם אוהבים לקלל שם.

corl100

New member
כן , גם לי יש את הסרט בדיסק

זה סרט אחד האהובים עליי ;] היא השתתפה גם בנסיכת הקרח ובמהפך של הלן..

olsen cool

New member
ובעוד סרט

היה איזה סרט שסיפר על ה11 בספטמבר שאבא שלה הוא קפטן של ספינת צבא. שידרו את זה ביסבבה.

למעלה