אוקי בעקבות ההודעה של שגיא!

shiri_b

New member
אוקי בעקבות ההודעה של שגיא!

נכון יש את המקרים שההורים שלכם "תומכים" בכם.....כאילו הם יודעים איך להגיד בדיוק את הדבר הלא נכון בזמן הלא נכון! דוגמא של שגיא- מה ההורים שלכם שאלו אותכם על המבחן? איך הם הגיבו שסיפרתם להם? אז ככה... לי הלך די בסדר, אז אמא שלי הסתפקה ב:"ומה עם תרגיל 4?" -"לא הספקתי אותו... הייתה לי טעות שלקח קצת זמן להבין" -"אוי אוי אוי... נקווה שתצליח לפחות במה שכן הספקת..." התמיכה הזאת שלהם........מעוררת הערצה
אח"כ הם מתפלאים שאנחנו לא מספרים להם כלום......

Pink Punk Girl

New member
נכון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם לאבא שלי יש קטעים ..

בואו אני אביא לכם דוגמא לשיחה : ..
- אבא
- אני
: שיר ראיתי שנפגשת היום עם איזה בחור .. איך היה ? ..
: בסדר, לא משהו ..
: את יכולה לפרט יותר מזה ? ..
: אממממ בוא נראה .. הוא בא, שמענו מוזיקה, דיברנו, ראינו טלוויזיה, הסתובבנו, שיחקנו קלפים ובעיקר .. ה-ש-ת-ע-מ-מ-נ-ו !!!!!!!! הוא ממש לא בשבילי !! יש לו הרגלים שונים לגמריי וזה .. אוף איתו !!
: אבל הוא נראה בחור נורא נחמד ..
: לך אולי ..
: לפי דעתי כדאי לך לתת לו עוד צ´אנס !!
: אבא אני נפגשתי איתו לא אתה !! ואני בכלל לא נהניתי !!
: חבל ..
: * מחכה אותו * "חבל .."
: שיר אל תתחצפי אליי !!
: אני לא מתחצפת פשוט לא נראה לי יפה מה שאתה עושה !!
: אני בסך הכל רוצה לדעת מה קורה לך !! את צריכה לספר לי יותר !!
: * לוחשהת לעצמי: אתה בטח יכול לראות למה אני לא מספרת לך ..* טוב .. ואז הוא הסתכל עליי במבט כזה
והלך !! אוף איתו !! והוא עוד מתפלא שאני לא מספרת לו דברים הא ?! אולי השיחה נראית כאילו התעצבנתי יותר מדי וזה .. אבל יש לו את הטונים המזלזלים האלו, כאילו הוא יודע הכל !! בעעעעעעע איתוווווווווו
שיר

*neta*

New member
שיר...תגידי תודה..

אני פשוט לא מעיזה לחשוב להגיד לאבא משהו על בנים. אבא תמיד יחשוב עלי כ"הבת קטנה שלו"..למרות שיש לזה יתרונות, הוא בחיים לא ייתן לי לחזור לבד הבייתה באמצע הלילה מרחוק
והוא תמיד מגונן, אולי יותר מידי.. אם חס וחלילה מישהו מלווה אותי (סתם כי זה הרגל משונה של כל החבר´ה שלנו) או אם מישהו מצלצל ואני אומרת להגיד שאני לא בבית...פה מתחיל דיון מעמיק מאוד על בני הנוער של היום לעומת של פעם..ועל הבנים. שהם תמיד ישארו בנים.. והכל, ה כ ל, בגלל שיש לי אחות גדולה והם (ההורים) ראו טוב מאוד מה קרה איתה, והכל יוצא עלי

*neta*

New member
אתה צריך לדעת ../images/Emo8.gif

משום מה כל המוזרים (לדעתי) נמשכו אליה.. מה גם לא מספיק שיש לי הורים, יש גם אותה! "אל תעשני! אסור לך!" (מפי האחות שנולדה פגה בריאות, ומעשנת היום כבר 3-4 שנים..) וכמובן, היא שמה לי שעת עוצר (אמא ואבא לא..) "שאני הייתי בגילך..."
הרצאה שלמה על החיים בשלהי שנות ה80-90...

Salem

New member
חחח...

קרן לא משכה כל כך הרבה מוזרים!
והיא צודקת! אל תעשני! (למרות שלא נראה לי שיש לך כוונות...) אגב, היא עדיין מעשנת?

*neta*

New member
מעשנת מעשנת..

ויש לה גם חוקים לגבי יציאות, שתייה ואלכוהול, הגיל של החברים שלי, מה שאני לובשת...יופי גידלתי את אחותי כאמא

*neta*

New member
זה כי אתה לא גר איתה

והיא לא אחותך. אבל אתה! כאח גדול, משימתך לשמור על אחותך הקטנה
בהצלחה

Salem

New member
גם נכון

אבל אני מוכן להחליף אחיות איתך! דרך אגב, שמעתי שאח שלך עבר דירה...

shiri_b

New member
אצלננו תמיג בשבת שאח שלי

בא נגיד עייף וזה אמא שלי מתחילה "מה קרה? שתית? לקחת סמים?" ואני כזה מגלגלת עיניים....לא עברנו על זה מספיק??? כאילו הוא ייקח סמים, והוא בן 20 כמעט בטח שהוא שותה!!!!!!!!! אבל הוא לא שיכור
. והתיחקור....למרות שאני חייבת לציין שעכשיו זה כבר לא קורה! "מאיפה הוא? מי הוא?" והכי מעצבן אותי......אנחנו כמה ילדים שיוצאים יחד כל שבוע וכל שבוע היא שואלת אותי מי בא!! ואני כזה "מי שתמיד בא..." מה היא לא זוכרת?

Pink Punk Girl

New member
רוצה שאני אספר לך משהו על אבא שלי?!

העבודה שלו משולבת המון בחו"ל ולכן הוא נוסע הלוך חזור כל הזמן !! הוא נמצא בדר"כ חודש פה, חודש שם .. תלוי .. בגלל זה כשהוא בא לדבר איתי, כמה שהוא אוהב אותי, הוא לא יודע לדבר !! הוא לא נמצא פה מספיק !! ואם הוא פה הוא נורא נורא מעצבן אותי ואנחנו כל הזמן רבים !! אני לא מרגישה שיש לו זכות להתערב בחיים שלי כל כך לכן כשאני יוצאת או משהו זה תלוי באמא שלי, שכרגע אני בשולם שלם איתה !! ובגלל זה היא מרשה לי לצאת .. אבל לא למסיבות פיג´מות בנים+בנות או יותר מאוחר מ- 2 לדיסקוטק .. אבל סתם לשבת עם חברים בחוץ היא תמיד מרשה לי בתנאי שאנחנו ברחוב שלי (שהוא רחוב ללא מוצא לכן הוא מאוד שקט וחביב .. יש בו גנים וזה ..) סליחה אם נשמעתי קצת כועסת .. אני בכלל לא כועסת עלייך
שיר

*neta*

New member
שולם או לא שולם עם אמא

אין שעת עוצר, מתי שאני חוזרת-החלטה שלי, מסיבת פיג´מות בכיף לא משנה מי בא, דווקא אמא דוחפת אותי לצאת יותר ויותר...
*קוראת מה שכתבתי* אני נשמעת קצת כאילו להורים שלי לא אכפת ממני..חוזרת מתי שאני רוצה, יוצאת לאן שאני רוצה..טוב אבל זה הכל בא לאחר שיחות וויכוחים שבהם הגענו למסקנה שאני אחראית, הכל מאהבה

shiri_b

New member
רוצה שזה יראה הרבה יותר?

ההורים שלנו הרשו לנו לטוס לבד שעוד לא היה לנו 16!(חודש יותר חודש פחות) הם נותנים לנו להישאר עד מתי שאנחנו רוצות.. ויש עוד כמה דברים שעדיף שנשאיר פרטי
. אבל בואי נגיד שיש הרבה מאחורי הכל וזה באמת מ
.

*neta*

New member
ידיד טוב שלי ../images/Emo13.gif

אנחנו תמיד יוצאים בחבורה ומלווים אחד אחד עד שנשארים שניים ואז משום מה הבן מלווה את הבת..

Pink Punk Girl

New member
אצלנו ..

כולם הולכים ביחד ומלווים את כולם לבתים .. אנחנו בדר"כ אותם חברה ואנחנו גרים ממש באותו איזור ככה שזה טוב .. =)

shiri_b

New member
כן, גם אנחנו גרים דקה וחצי (אני לא

מגזימה זה מדוד) אחד מהשני, אז זה מסתדר
.

michael sama

New member
אולי רק בשבילכם...../images/Emo4.gif

בשבילי זה... דקוה וחצי לאחד, דקה וחצי לשני, דקה וחצי לשלישי ואז חצי שעה עד שאני מגיע הביתה...

למעלה