אוקי בעייייייה:((

אוקי בעייייייה:((

רציתי לעשות רינגטון אז שיחררתי רינגטון והיה כתוב לי בתיבת המסרים שהכל טוב וכו' בלוח פעילות כתוב שהוצאת הרינגטון היא מ 17:58 עד 18:00 כבר עבר שש, וזה בטוח כי הם היו אמורים לצאת לחופשה בשש והם כבר יצאו. בכל זאת לא כתוב את זה בדוח הכספים ולא כתוב בכלל שיש רינגטון בדיסקוגרפיה. מה הבעיה??<?

תמיד שעת הסיום כתובה לך כשעה עגולה

ולהוציא רינגטון זה שעה ולכן אם זה התחיל ב-17:58 זה יסתיים ב-18:58 גם אם כתוב לך 18:00... את תראי שלמשל אם תוציאי עוד אחד בשעה 20:34...יהיה כתוב לך שזה מסתיים ב-21:00 לעומת שזה מסתיים בכלל ב-21:34.... זה נראה לי דיי דפוק שהם כותבים ששעת הסיום תמיד עגולה..לעומת שהז לא ככה... אבל זה לא צריך להפריע לחופשה שלהם....זה יכול להיות תוך כדי =)

בקשר לחופשה דחווףף

זה מפגר שאם עשיתי שעה חופשה יעלה לי רק 8% מה אני אמורה לעשות? תגידו אם אני אוציא אותם לחופשה לאיזה 11 שעות ואז אסגור תמחשב הזמן ירוץ?

franz17

New member
זה על זמן אמת...

זה לא משנה מה תעשי הזמן לא יעבור לך מהר

אני מתכוווונת...

שאם אני אכניס אותם לחופשה, ואז אכבה את המחשב ואלך לישון. אני אקום בבוקר ואראה שהם כבר סיימו את החופשה?

tkuihehr

New member
כן, זה על זמן רגיל

את גם לא חייבת להיות ליידם בזמן כתיבת שיר, או הפקת אלבום, או צילוןם קליפ. זה ייעשה גם כשאת לא שם

izikj1

New member
כן הם יסיימו אבל......

המדד גיבוש שלך יהרס מהחופשה.תעשי חופשות וחזרות לסרוגין. למשל 3 חזרות 3 חופשות וכו. בהצלחה

החופשה תהרוס אותם..

תוריד להם מלא כסף מעריצים גיבוש...וחבל... את יכולה לעשות המש את רוצה בלילה...הזמן רץ.. חוץ מחזרות שאת זה ניתן לעשות רק ביום...

נתקלתי בבעיה :::((((

החופשה הסתיימה (הכל נהיה 0000) קיבלתי כבר הודעה במסר שהרינגטון יצא אבל זה לא מופיע. זה מראה לי שאני עדיין בחופשה ואני לא יכולה ליצור שירים... מה לעשות?

הסתדר../images/Emo3.gif

אני לומדת לחכות..

למעלה