אוקי בננות כנסו...

אוקי בננות כנסו...

מצטערת על שלא נצלש"תי אבל זהו זה בפעם האחרונה שלי שאני פותחת שירשור... רציתי רק להגיד לכן שאני עוזבת את הפורום הזה והפעם לתמיד... זה לא אישית נגדכם זה פשוט כבר לא כיף להיכנס לפה אני כבר יותר בפורום הרישמי מאשר פה שמה לא מקללים או צועקים או אפילו לא נכנסים כדי להציק אני מצטערת אבל היה נעים להיות פה... שירה הייתה פה בפעם האחרונה....ביושש

ממממממממממהה?!?!?!

חעחעחע שירה מצצחיק מאוד! את לא זזה חצי מטר ברורר?! אל תתיחסי לאלה שמקללים כי אין להם חיים! אים את עוזבת אני הורגתת אותךךךךךךךךךך! אתת נשאררת!ומישהוו יקלל אני אישית אדאג לטפל בוו!חחחחח
שירה א=ת ל=א ע=ו=ז=ב=ת!!!!!!!!!

קמילעעע

New member
אוי תפסיקו כבר לעזוב ולעשות הסטריות

נו באמת!! מה פתאום כולם עוזבים? זה מובן יום יומיים אחרי הקדם הייתה פה הסטריה וכמובן כל הקנאים והמציקים ניצלו ת'הזדמנות לבוא ולהציק אבל עכשיו הרוחות כבר נרגעו וזה. אנ'לא רואה שום סיבה שתעזבי..

עלק יום יומיים את לא היית פה

ההתחלהה אז את לא מבינה מה היה פהה את לא יחודעת כמה נכנסים לפה ומציקים..

למרות שאני כן יכנס לפורום אני רק

יראה הודעות אבל לא יגיב שרין או כל אחת פה מי שצכה אותי אני באייסי ביושש

=[=[=[ שירה נוטשתת אותיי =[=[

תבטיחי לי שעוד שבוע תחזרי...שירגעו העניינים!

../images/Emo12.gif שירה לאאאאאאאא

דיי אוףף אל תתיחסי ... רק לאא אתת דיי אל תעזביייי!!!אל תתיחסי לכל המשועממים האלה שאין להם מה לעשות בחייםם שימיי פס אחד ענק על כולםם מזה כולן עוזבות בסוף אני אשאר פה לבדדדד???????????? אוף מאמי תחשבי על זה טוב טוב הם פשוט לא שווים את זה שתעזבי בגללם!!! ואני מקווה שתגיעי להחלטה נבונה אוהבתת אותך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה