אוקי אנשים!

kepit

New member
אוקי אנשים!

גם כי הפורום בדרך למיתות. וגם כי שי מפעיל עליי לחצים(חברתיים.
) * פרטים אישיים- שם: גיל: ת. לידה: מזל: גובה: עיר מגורים: צבע שיער: צבעת פעם? לאיזה צבעים? אורך שיער: סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): צבע עיניים: אוהב אותו? צבע עור: אוהב אותו? כיתה: רוצה לסיים? מה תרצה לעשות בצבא? * האדם האחרון ש... חיבקת: מתי? נישקת: מתי? הצחקת: העתקת ממנו במבחן: עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: * ביצפר- איזה מגמה אתה? בין איזה מגמות התלבטת? איזה בגרויות אתה עושה השנה? כמה מהן בחורף? כמה יח"ל אנגלית? כמה יח"ל מתמטיקה? היית רוצה לפרוש מביצפר? * אהבה- יש חברה? כמה זמן? מאוהב? כמה פעמים בחייך היית מאוהב? בתול? עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית? צחקת? הצחקת מישהו? חיבקת מישהו? דיברת בטלפון? שמעת מוזיקה? ראית טלויזיה? קראת? היית בביצפר? * הבנאדם הכי... מצחיק: נחמד: חכם: אוהב: נדיב: יפה: מכוער: טיפש: אדיש: ממורמר: אופטימי: פסימי: רע: אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: תמיד מצחיק אותך: אתה הכי מתגעגע אליו: לא ראית המון זמן: הכי חסר לך: הכי מבין אותך: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: סגנון מוזיקה אהוב: השיר האחרון ששמעת: השיר הראשון ששמעת הבוקר: * טלויזיה- סדרה אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים: מספר אהוב: מאמין באלוהים? מאמין בשטן? מאמין בגן עדן? אוהב ללכת לביצפר? מאכל אהוב: אייסיקיו או מסנג'ר? אוסף: מעשן? שותה? סמים? אוהב להצטלם? אוהב חורף? אוהב גשם? שוטו חברע'ס!

prongs3

New member
איזה כיף! D:

* פרטים אישיים- שם: שי גיל: 16 וחצי ת. לידה: מזתומרת? מזל: קבב טלה גובה: בסביבות ה-1.70 עיר מגורים: קיבוץ עין-גב צבע שיער: שחום צבעת פעם? לא לאיזה צבעים? אמרתי לא אורך שיער: אממ.... אפרו בהתהוות סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): מתולתל אפרו-סטייל צבע עיניים: חום אוהב אותו? סבבה... למרות שהוא קצת נפוץ מדי... צבע עור: שילוב בין עירקי לאשכנזי אוהב אותו? אין בעיה איתו, אבל אני לבן-אשכנזי בנשמה :) כיתה: י"א
רוצה לסיים? רוצה להשאר בכיתה ט' לנצח! מה תרצה לעשות בצבא? מודיעין או ג'ובניק (זה בערך האפשרויות שלי אאל"ט) * האדם האחרון ש... חיבקת: אין לי שמץ... מתי? למה להציק? נישקת: כנ"ל מתי? נו! הצחקת: שלי העתקת ממנו במבחן: אהה... רוני, מישהי ממתמטיקה. אאל"ט אחת מהפעמים היחידות בחיים שהעתקתי. עשית איתו ש"ב: כבר שנתיים שאני לא עושה שיעור בית... אני בד"כ עושה אותם בהפסקה לפני השיעור
ישן במיטה שלך: שחף, אשר ועידו עשו לי כפיות על המיטה. (שחף זאת בת) אמרת לו שאתה אוהב אותו: אין לי שמץ אמר לך שהוא אוהב אותך: אף אחד לא אוהב אותי
התקשר אליך: שלי או נבו שלח לך סמס: נבו שלחת לו סמס: נבו ראה אותך בוכה: פעם אחרונה שבכיתי בפומבי היתה לפני כמה שנים טובות, אז לא זוכר שפך בפניך את ליבו: אהה... לא זוכר * ביצפר- איזה מגמה אתה? יש לנו "רצועות" בבצפר במקום מגמות, כשכל רצועה שווה ל-5 יח' ואנחנו בוחרים 2 רצועות, אז אני בקולנוע וסוציולוגיה. בין איזה מגמות התלבטת? קולנוע ידעתי בטוח שאני הולך, והתלבטתי בין כימיה לסוציולוגיה. איזה בגרויות אתה עושה השנה? תנ"ך, קולנוע, מתמטיקה ואנגלית. כמה מהן בחורף? 0 כמה יח"ל אנגלית? |סדגש5| כמה יח"ל מתמטיקה? 5, בשאיפה לרדת ל-4 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? אמרתי לא מאוהב? לא יודע כמה פעמים בחייך היית מאוהב? נראלי בסביבות הפעמיים... בתול? כן
עם כמה אנשים התנשקת? לא יודע * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כע הצחקת מישהו? כע חיבקת מישהו? לא דיברת בטלפון? כע שמעת מוזיקה? כע ראית טלויזיה? כע קראת? עיתון נחשב? היית בביצפר? לא * הבנאדם הכי... מצחיק: קווין סמית' נחמד: שכנה שלי, גדולה ממני בשנה חכם: אין לי שמץ אוהב: לא יודע נדיב: שוב פעם, השכנה שלי יפה: פמקה ג'נסן
מכוער: יש הרבה טיפש: יש המון אדיש: לא יודע ממורמר: מישהי מהכיתה שלי אופטימי: לא יודע פסימי: המורה לסקסופון שלי לשעבר רע: יש כל מיני אכפתי: עוד הפעם השכנה שלי * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: אמא שלי תמיד מצחיק אותך: אשר אתה הכי מתגעגע אליו: חסוי לא ראית המון זמן: דבי הכי חסר לך: לא יודע הכי מבין אותך: לא יודע אם עדיין פגשתי אחד כזה מחבק הכי חזק: metz מספר את הבדיחות הכי טובות: אני
יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: לניצן נראלי... יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: לא פגשתי אחד שאני נותן לו את התואר הזה בלב שלם... תמיד יהיה שם בשבילך: אמא אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: אין לי מושג שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: יש 2: אריק רוצ'ה, ואני בגילאים 6-14 תמיד יש לך על מה לדבר איתו: יש כל מיני... * מוזיקה- זמר אהוב: יון ת'ור בירגיסון (הוא סולן של הלהקה האהובה) זמרת אהובה: אין לי שמץ... להקה אהובה: ללא שום צל של ספק- Sigur Rós שיר אהוב: Untitled #8 (a.k.a Popplagið) סגנון מוזיקה אהוב: אלטרנטיב/פרוגרסיב/פוסט רוק השיר האחרון ששמעת: Untitled #3 (a.k.a Samskeity) השיר הראשון ששמעת הבוקר: Untitled #5 (a.k.a Álafoss) * טלויזיה- סדרה אהובה: כרגע: דקסטר. בכל הזמנים: אין לי מושג, יש כל מיני. סרט אהוב: "המעיין", The Fountain שחקנית אהובה: אין לי מושג שחקן אהוב: אין לי מושג * כללי- תחביבים: קולנוע, מוזיקה, טלוויזיה, מחשב, חפירות בשכל... מספר אהוב: 0 מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? לפעמים מאכל אהוב: שאלה טובה שלצערי אין עליה מענה... אייסיקיו או מסנג'ר? [email protected] אוסף: דיסקים וסרטים בקנה מידה קטן מעשן? לא. רק נרגילה פעם ב... שותה? פעם ב... סמים? לא אוהב להצטלם? לא אוהב חורף? מאוד
אוהב גשם? תלוי מתי

prongs3

New member
באתי להוסיף "הודגש באמצעות מדגישומטיק"

עכשיו אני רואה שלא מגיע לו את הקרדיט

פיץ מטל

New member
אני חושבת שאני אוותר בקרוב על עניין

ההחלפת ניק
* פרטים אישיים- שם:סתיו(ששואף להשתנות למאיה
) גיל:14 ת. לידה:26.10 מזל:עקרבוס גובה:לאדעת.. עיר מגורים:באר שבע
צבע שיער:שטני כזה.. צבעת פעם? שואפת! לאיזה צבעים?אדום
אורך שיער: שנייה אני אמדוד.. סתם,אבל לא מזמן הסתפרתי לדיי קצר ואני אוהבת אתזה
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):ממ חלק. צבע עיניים: אחת כחולה אחת לא סגורה על עצמה :| אוהב אותו?ממ רוב הזמן
צבע עור:צבע עור כזה נו,לא באמת יש לזה שם! אוהב אותו?בהיר מידי:S כיתה:ט' רוצה לסיים?יש מצב מה תרצה לעשות בצבא?לאדעת.. * האדם האחרון ש... חיבקת:חן אולי..ספיר מתי?אתמול נישקת:בלחי כזה כן? תאיר או ספיר או חן אחת מהן נו.. מתי?אתמול נו,היתה לספיר יומולדת ויצאנו..! הצחקת:תאיר!בהחלט!
העתקת ממנו במבחן:עדי כפרעלייה
עשית איתו ש"ב:חח אני לא עושה ש"ב.. אני מעתיקה חצי שעה לפני השיעור : | ישן במיטה שלך:אני? אמרת לו שאתה אוהב אותו:נאורי
אמר לך שהוא אוהב אותך:נאורי
התקשר אליך:צליל מלך הקבבים! שלח לך סמס:תאיר שלחת לו סמס:ענבי
יש לה יומולדת! ראה אותך בוכה:ממ אחותי אולי.. אמא כל המשפפחה
שפך בפניך את ליבו:שחף * ביצפר-:S איזה מגמה אתה?טרם.
בין איזה מגמות התלבטת?טרם.
איזה בגרויות אתה עושה השנה?טרם.
כמה מהן בחורף?טרם
כמה יח"ל אנגלית?4 כמה יח"ל מתמטיקה?3
וגם זה לא באמת מגיע לי.. היית רוצה לפרוש מביצפר?לא לפרוש,אבל לעבור בצפר! * אהבה- יש חבר?לא. כמה זמן?כמה זמן אין? חחח חודשיים אולי.. מאוהב?לאדעת.. לא נראלי.. כמה פעמים בחייך היית מאוהב? לאדעת.. בתול?כן
עם כמה אנשים התנשקת?2 * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא
צחקת?חח כלכך כן!
הצחקת מישהו?כלכך כן!
חיבקת מישהו?כן.. דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?תמיד
ראית טלויזיה?ממ לא נראלי.. קראת?לא היית בביצפר?כן ותכף שוב
* הבנאדם הכי... מצחיק:נאור,גיא,עדיאל,עדי נחמד:דני כפרעלייה
חכם:עדי אוהב: נדיב:דני? יפה:ענבי מכוער:אני מכירה רק אנשים יפים!
סתם,לאדעת.. טיפש:חן
ואליאור
אדיש:אח שלי? ממורמר:תאיר! אופטימי:דני פסימי:תאיר. רע:לאדעת.. אכפתי:דני * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: אפחד לא יודע עליי הכל,כל מישו יודע חלק חח תמיד מצחיק אותך:נאורי
אתה הכי מתגעגע אליו:ניר.א]ילו שלא באמת..(?) לא ראית המון זמן:שי הכי חסר לך:אלעזר : \ הכי מבין אותך:אין מחבק הכי חזק:יובל? חח הילד בן 4 כמעט חנק אותי אתמול
מספר את הבדיחות הכי טובות:נאורי
יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:עוד לא מצאתי מישו כזה..לכולם יש פאקים!
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים:לאדעת.. תמיד יהיה שם בשבילך:עוד לא מצאתי מישו כזה.. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:כנ"ל שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:חח בהתחשב בעובדה שלא הרבה אנשים עשו לי רע.. טוב לי בחיים.. אבל עשה לי קצת אז אלעזר.. תמיד יש לך על מה לדבר איתו:נאור
* מוזיקה-
זמר אהוב:שרון הולצמן,קורט קוביין,מאור כהן,שחר אבן צור חח יש מלאD: זמרת אהובה:איגי וקסמן,שילה פרבר,אנוק! גם כאן יש מלא אבל אני אעצור את עצמי
להקה אהובה:דפנה והעוגיות!!!יהה, נירוונה,מוניקה סקס
,איפה הילד
,כשניקו תתחיל לדבר
שיר אהוב:מיליון(של העוגיות כמובן) ,צל כבר ובואי נלך לים של כשניקו תתחיל לדבר,הולך רגל איפה הילד.. אוף די! סגנון מוזיקה אהוב:רוק ישראלי בעיקרון.. השיר האחרון ששמעת:Nirvana - Lithium,ועכשיו הביאו את הסתיו-איפה הילד
השיר הראשון ששמעת הבוקר:נירוונה.. לאזוכרת איזה.... * טלויזיה- סדרה אהובה:הפיג'מות חח סתם אני בקושי רואה טלוויזיה.. סרט אהוב:יורוטריפ!!!
שחקנית אהובה:לאדעת.. שחקן אהוב:ג'וני דפ,אדי מרפי
* כללי- תחביבים:מוזיקה וכל מה שזה כולל(לשמוע,לנגן,הופעות וכו'..),לטייל.והכי הרבה להיות עם חברים
מספר אהוב:8 מאמין באלוהים?כע מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?כע אוהב ללכת לביצפר?לא לבצפר שלי:S מאכל אהוב:צ'יפס ושוקולד!
אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר!מסנג'ר!מסנג'ר! [email protected]אם באלכם
אוסף:נהה.. מעשן?חלילה! שותה?פעם ב.. סמים?תמיד! אוהב להצטלם?לפעמים.. אוהב חורף?רוב הזמן
אוהב גשם?רוב הזמן

mamalala

New member
להלה.. חורף.

שם:אלעד גיל:עוד חודש בדיוק 13 ת. לידה:20/12/94 מזל:נאחס גובה:1.72 [נמדדתי לפני שבועP:] עיר מגורים:רעננה צבע שיער:חום צבעת פעם? לאיזה צבעים?לא, אבל כשהייתי קטן הייתי בלונדיני אורך שיער:עד סוף העורף בערך... סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק):צורה לא מוגדרת, אבל כשהוא אורך הקצוות שלו מתולתלים צבע עיניים:חום אוהב אותו?את מי?
צבע עור: המ.. לבן שנוטה טיפהטיפה לשזוף כזה.. אוהב אותו? ושוב, את מי?
כיתה: ז' P: רוצה לסיים?האמת שכן מה תרצה לעשות בצבא?מה אתם מדאיגים אותי עכשיו בשאלות ככ לא נחוצות? * האדם האחרון ש...ש... מה? חיבקת:לאזוכר
מתי?><" נישקת:כנל מתי?... הצחקת:אלון העתקת ממנו במבחן:תומר העתיקה ממני>> עשית איתו ש"ב:לי ישן במיטה שלך:אני אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך:אמא שלח לך סמס:המדריכה בצופים>> שלחת לו סמס:המ..נראהלי דניאלה ראה אותך בוכה:כל הכיתה משנ"ש שפך בפניך את ליבו:אמ.... * ביצפר- איזה מגמה אתה?כדורעף בין איזה מגמות התלבטת?כדורעף איזה בגרויות אתה עושה השנה?לא עושה כמה מהן בחורף?... כמה יח"ל אנגלית?טרלהלהה כמה יח"ל מתמטיקה?שלהלהלה היית רוצה לפרוש מביצפר?לא * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן? מאוהב?לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב?3 בתול? 2 ניחושים... עם כמה אנשים התנשקת? * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כה חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?כן * הבנאדם הכי... מצחיק:שחר נחמד:הרבה חכם:שחר דסקלו אוהב: נדיב: יפה:איילת מכוער: טיפש:נתנאל אדיש:אני ממורמר:גם אופטימי:טל פסימי:אניXD רע:גם אכפתי: * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל:אמא תמיד מצחיק אותך:מלא.. דניאלה, אלון, שחר ועוד מלאא.. אתה הכי מתגעגע אליו:חגית
לא ראית המון זמן:גל הכי חסר לך: הכי מבין אותך:האנשים שמצחיקי צאותיP: מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות:לא ירון, זה בטוח. יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:לי
יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך: אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: תמיד יש לך על מה לדבר איתו: * מוזיקה- זמר אהוב:יוני בלוך זמרת אהובה:אפרת גוש
היא מדהימה! להקה אהובה:נחשו.. שיר אהוב:תמיד כשאתה בא, אחרי שאפרת התאבדה, הרגלים רעים, מסך, דפנה פיק סגנון מוזיקה אהוב:רוק ישראלי, רוק שקט, קברט
, אימו, השיר האחרון ששמעת:איזה נעימה שהייתה בטלויזיה השיר הראשון ששמעת הבוקר:DEAD * טלויזיה- סדרה אהובה:יש המון! אבודים,האי,איש משפחה,סקראבס,גיבורים
, החיים זה לא הכל , חברים,סיינפלד ועוד הרבה... סרט אהוב:שישי הפוך שחקנית אהובה:אמ.. נראהלי או אמנדה ביינס או ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב:אין.. * כללי- תחביבים:טניס,כדורעף,מחשב,טלויזיה,חברים... מספר אהוב:7 מאמין באלוהים?כה מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?אני מקווה אוהב ללכת לביצפר?לפעמים כן ולפעמים לא... מאכל אהוב:שניצל [טרי!] אייסיקיו או מסנג'ר?[email protected] זה החדש שלי תוסיפו! אוסף:כלום... מעשן?לא שותה?כה סמים?לא אוהב להצטלם?כןD: [למרותשאני לא פוטוגניXD] אוהב חורף?מאווודדדD:
אוהב גשם?גם מאווודדד

mamalala

New member
אה.. איך שחכתי?

הודגשבאמצעות המדגישאומטיק [לא מדגישומטיק! מדגישאומטיק]

e r a n666

New member
שיאווווו זה ממש ארוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* פרטים אישיים- שם: ערן פייט גיל: 17.3 ת. לידה: 03.09.1990 מזל: בתולה
גובה: 1.87 עיר מגורים: מושב בני עטרות צבע שיער: חום-שחור צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אבל אני רוצה לכחול מטאל!! אורך שיער: עכשיו? 2 ס"מ
לא רציתי ככה!!!! אני אוהב שיער קצת ארוך.. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק מת!!:( צבע עיניים: ירוק אוהב אותו?מאוד צבע עור: אוהב אותו?|סדגש | אמרתי שכן... אותה השאלה??? כיתה:י"ב רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? לא יודע עדיין * האדם האחרון ש... חיבקת: לא זוכר אנשים מהחברה שהסתובבתי איתם אתמול.. מתי?אתמול נישקת:מישהיא אתמול מתי?אתמול הצחקת:חברה.. העתקת ממנו במבחן:מיכל עשית איתו ש"ב:שי ישן במיטה שלך:היא חדשה אז אף אחד לא ישן בה!! חוץ ממני אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך:מיכאל שלח לך סמס:יפעת בת דודה שלי שלחת לו סמס:מעייין ראה אותך בוכה:לא יודע.. זה היה ממש מזמן!!! שפך בפניך את ליבו: שי * ביצפר- איזה מגמה אתה?גיאוגרפיה
בין איזה מגמות התלבטת?מחשבים, ניהול עיסקי וגיאוגרפיה איזה בגרויות אתה עושה השנה?ספרות, אזרחות, אנגלית טומטומטיקה, גיאוגרפיה, חיבור כמה מהן בחורף?אין לי מושג כמה יח"ל אנגלית?4 כמה יח"ל מתמטיקה?3 היית רוצה לפרוש מביצפר? הייתי רוצה לסיים כבר!! * אהבה- יש חברה?לא כמה זמן?שנתיים מאוהב?לא כמה פעמים בחייך היית מאוהב?3 בתול? עם כמה אנשים התנשקת?4 * ב24 שעות האחרונות- בכית?לא צחקת?כן הצחקת מישהו?כן חיבקת מישהו?כן דיברת בטלפון?כן שמעת מוזיקה?כן ראית טלויזיה?כן קראת?כן היית בביצפר?לא * הבנאדם הכי... מצחיק:דניאל נחמד:שי חכם:שקד אוהב: נדיב:חבני יפה:מיכל מכוער: לא אענה כדי לא להעליב.. טיפש:בנאי אדיש:לירון ממורמר: אופטימי:שי פסימי: רע: אכפתי:שי * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט כל:שי תמיד מצחיק אותך:דניאל,חבני,בנאי אתה הכי מתגעגע אליו:מעיין גבאי!! לוב יו!!! לא ראיתי אותה עוד מתחילת השביתה
לא ראית המון זמן:מעיין גבאי...
הכי חסר לך:מעיין גבאי
הכי מבין אותך:אמא מחבק הכי חזק: מספר את הבדיחות הכי טובות: דניאל יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה:נתנאל יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: תמיד יהיה שם בשבילך:כמעט כולם אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות:שי שעשה לך הכי הרבה רע בחיים:מיכאל תמיד יש לך על מה לדבר איתו:שי,נתנאל * מוזיקה- זמר אהוב:EMINEM, מוש בן-ארי זמרת אהובה: להקה אהובה:DISTURBED דפנה והעוגיות שיר אהוב:Stupify-Disturbed סגנון מוזיקה אהוב:re-up, metal השיר האחרון ששמעת:אנצל-מוש בן-ארי השיר הראשון ששמעת הבוקר:ממריאים- מוש בן-ארי * טלויזיה- סדרה אהובה:סיינפלד וחברים סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: * כללי- תחביבים:כדור-סל, מחשבים מספר אהוב:6 מאמין באלוהים?לא מאמין בשטן?לא מאמין בגן עדן?לא אוהב ללכת לביצפר?לא מאכל אהוב:אורז אייסיקיו או מסנג'ר?יש ויש [email protected] 337023902 אוסף:כלום מעשן? נרגילה שותה?אבסולוט סמים?חס וחלילה אוהב להצטלם?לא אוהב חורף?לא אוהב גשם?כן

clyps

New member
איזה כיף! סתיו המלכה ../images/Emo6.gif |עםהעינייםהיפות|

* פרטים אישיים- שם: שיר. גיל: אוטוטו 17 ת. לידה: 22-2-1991 מזל: דגים גובה: מטר שישים ומשהו.. עיר מגורים: צורן סיטי צבע שיער: חום צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא, רק בספריי המסריח בפורים.. אורך שיער: עד הכתפיים סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): מממ...חלק למעלה וגלי למטה צבע עיניים: חום אוהב אותו? אני לא רואה אותו, אז לא אכפת לי. צבע עור: אדום
אוהב אותו? לא יודעת כיתה: יא' רוצה לסיים? כן ולא, נשמע מפחיד כזה... חיים בלי מסגרת. מה תרצה לעשות בצבא? קרבייייייי * האדם האחרון ש... חיבקת: נדב מתי? היום בצהריים נישקת: וואו... מממ.. אמא אני חושבת מתי? לא זוכרת הצחקת: אבא העתקת ממנו במבחן: אני לא מעתיקה עשית איתו ש"ב: נדב ישן במיטה שלך: ירון טל ויעל. אמרת לו שאתה אוהב אותו: מממ.. המפקדת סיון לדעתי. אמר לך שהוא אוהב אותך: אני לא זוכרת. התקשר אליך: מנור שלח לך סמס: מנור שלחת לו סמס:מנור ראה אותך בוכה: עתיייק... חן משיח בגדנ"ע שפך בפניך את ליבו: רותם אני מניחה * ביצפר- איזה מגמה אתה? תאטרון ותקשורת בין איזה מגמות התלבטת? לא הייתה התלבטות איזה בגרויות אתה עושה השנה? מתמטיקה,אנגלית,תאטרון,ספורט,היסטוריה. כמה מהן בחורף? אין לי מושג. כמה יח"ל אנגלית? 5 כמה יח"ל מתמטיקה? 4 היית רוצה לפרוש מביצפר? לא. * אהבה- יש חברה? לא כמה זמן? - מאוהב? אני לא בטוחה כמה פעמים בחייך היית מאוהב? אממ... לא יודעת..כמה פעמים בתול? פחחח עם כמה אנשים התנשקת? מדובר בפרטים רלוונטיים? * ב24 שעות האחרונות- בכית? לא צחקת? כן הצחקת מישהו? כן חיבקת מישהו? כן דיברת בטלפון? כן שמעת מוזיקה? כן ראית טלויזיה? לא קראת? כן היית בביצפר? כן * הבנאדם הכי... מצחיק: וואו... אממ..סער נחמד: מאיה חכם: סער וענת אוהב: מממ..ירון נדיב: לא יודעת יפה: יש כמה... ענתחגיתשניסיוןמורעדןאפרתאורמאימיטלירוןנדב מכוער: יפית. טיפש: אריאל אדיש: שרון ממורמר: - אופטימי: שיר וידרו פסימי: - רע: --- אכפתי: חגית. נעם. (
) * מי הבנאדם ש... יודע עליך כמעט הכל: רותם.נעם.מנור.נדב. תמיד מצחיק אותך: נדב. אתה הכי מתגעגע אליו: וואי.. עזבו לא ראית המון זמן: מנווור (אבל אני רואה אותה מחר
) הכי חסר לך: מממ... אני חושבת שמירית. הכי מבין אותך: נעם ומנור. מחבק הכי חזק: לא יודעת... מספר את הבדיחות הכי טובות: נדב
יש לו את הטעם הכי טוב במוזיקה: אנדי יש לו את הטעם הכי טוב בסרטים: ענתתת תמיד יהיה שם בשבילך: לצערי, אני לא יודעת. אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות: חגית. שעשה לך הכי הרבה רע בחיים: -- תמיד יש לך על מה לדבר איתו: כל החברים * מוזיקה- זמר אהוב: שלום חנוך (!!!) זמרת אהובה: קורין אלאל להקה אהובה: המכשפות,דפנה והעוגיות,QUEEN שיר אהוב: כרגע "זה טוב"- רותי הולצמן (פשוט שיר שמזכיר לי ימים טובים) סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי השיר האחרון ששמעת: "יחזקאל"- החלונות הגבוהים השיר הראשון ששמעת הבוקר: "נכון את יפה"-אפריים שמיר. * טלויזיה- סדרה אהובה: "משמרת שלישית" סרט אהוב: "fingersmtih" שחקנית אהובה: מריל סטריפ. שחקן אהוב: טום הנקס * כללי- תחביבים: לנגן,לקרוא,לטייל,להיות עם חברים... מספר אהוב: מספר? לא יודעת... אין מאמין באלוהים? לא מאמין בשטן? גם לא מאמין בגן עדן? לא אוהב ללכת לביצפר? אהא (אבל בימי שלישי זה מבאס) מאכל אהוב: תפו"א אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'רר אוסף: אבנים מעשן? לאאא שותה? מים סמים? חחח אוהב להצטלם? ממש לא אוהב חורף? הכי אוהב גשם? בטח שבוודאי ביי
שיר
.

גכיכג

* פרטים אישיים- שם: נעהההה גיל: 16 עוד חודש וחצי ת. לידה: 14/01 מזל: טוב גובה: גבוה עיר מגורים: עיירת פיתוח צבע שיער: לא מוגדר (שטיני) צבעת פעם? לאיזה צבעים? לא אורך שיער: ממוצע כזה סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק): חלק צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? נחמד צבע עור: בהיר אוהב אותו? כן כיתה: י/1 זה מיוחד רוצה לסיים? כן מה תרצה לעשות בצבא? עתודה * האדם האחרון ש... חיבקת: ליטל מתי? לא זטוכרת נישקת: רוניייי מתי? לא זוכרת חח הצחקת: הו המון העתקת ממנו במבחן: לא מעתיקה
עשית איתו ש"ב: ישן במיטה שלך: אמרת לו שאתה אוהב אותו: אמר לך שהוא אוהב אותך: התקשר אליך: שלח לך סמס: שלחת לו סמס: ראה אותך בוכה: שפך בפניך את ליבו: דיי נו אני לא במוזה לשאלון אבל הפורום הזה יקר מדי מכדי שאשאיר אותו גלמוד ובודד מול פורומים רועשים וגועשים! אמרו לא עוד לדיכוי הפורום! לנטישה! נו דיי התחרפנתי סופית. הלכתי לאשפז את עצמי במוסד סגור

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמרי כשתשובי, נעשה לך שרשור "ברוכה השבה"!

למעלה