אוקי, אנשים.

אוקי, אנשים. ../images/Emo53.gif

היום הייתה לי פגישה ראשונה עם המנחה שלי לעבודת גמר, החלטתי שאני אתמקד בברי סחרוף (!!!) כשלב ראשוני אני צריכה לאסוף (ורצוי גם לשמוע) כל הפקה שברי סחרוף היה שותף לה בצורה זו או אחרת. מה שאני יודעת עד עכשיו זו הרשימה הבאה; מי שיודע על עוד משהו- בבקשה תגידו לי. אני צריכה לדעת מה הוא עשה עם כל זמר מהרשימה הבאה, אם הוא הפיק לו דיסק שלם, או רק שיר מסויים, ומה היו שמותיהם של השירים/ אלבומים. אני יודעת שאולי זה מוגזם. אבל זה יעזור לי המון. ורד קלפטר כרמלה גרוס ואגנר דן תורן שרון רוטר זהבה בן (זמר שלוש התשובות) אפרת בן צור אריק אינשטיין (קשה לכתוב דמעות) אהוד בנאי אביב גפן יזהר אשדות נקמת הטרקטור ארקדי דוכין טל גורדון יגאל בשן דנה ברגר "סדרני הדשא" "האצולה" (מי אלה בכלל?!) מיכה שיטרית

exit_from_here

New member
באתי לעזרת חברררררררר

דן תורן "עוד סיבוב"-כנסי לאתר שלו. אהוד בנאי-הרבה דברים עשה איתו...אני מנסה לרכז לך. דוכין-בבדיקה שטרית-בבדיקה

עטלף77

New member
מוסיף...

ערן צור - הם עבדו דיי הרבה ביחד וברי סחרוף ניגן גטרות בביצוע לשיר ´נמפה´, שערן צור כתב לברי סחרוף, באוסף של ערן צור רמי פורטיס - צריך לפרט?

exit_from_here

New member
פורטיס וסחרוף לא עבדו ביחד../images/Emo8.gif

מדענים עשו איחוד בינהם שנקרא "הפורטיסחרוף" שהוא אותו אחד!

yuli c

New member
עד כמה שידוע לי...

יש באוסף הכפול של אביב גפן בחלק השני את השיר "סוף העולם" שאביב גפן שר עם ברי סחרוף. והנה הפרטים לגבי השיר: מילים ולחן: אביב גפן הפקה מוסיקלית: אביב גפן וברי סחרוף אביב גפן: תופים, בס, פסנתר אקוסטי, קלידים, גיטרות, שירה וקולות. ברי סחרוף: גיטרות, סימפולים, שירה וקולות. הוקלט באולפני "גאיה" ו"אור הירח". טכנאי הקלטה: טל אביב טכנאי מיקס: ראובן שפירא ברי סחרוף באדיבות "נענע דיסק".

EETB

New member
סחרוף ואביב גפן

לפי מה שאני יודע, את הדיסק חלולים הפיק סחרוף לאביב גפן וגם ניגן בו.

yuli c

New member
אכן...

בדיסק "חלולים" של אביב גפן יעוץ אומנותי: ברי סחרוף. אגב ברי סחרוף גם ניגן בשירים הבאים: "המלחמה הבאה", "חלולים", "בום בום", "תבלע את הכדור", "לילה", "מתים משעמום", "סופרסטאר".

yuli c

New member
ועוד משהו...

בדיסק של עמיר בניון "אותו מקום, אותה הרוח" יש שיר שנקרא "שמחות קטנות" שבו עמיר בניון שר עם מיכה שטרית. וברי סחרוף הוא נגן אורח וגם השתתף בעיבודים. השיר מוקדש לדסי רבינוביץ´ ז"ל. פרטים לגבי השיר: מילים ולחן: מיכה שטרית. מבצעים: עמיר בניון ומיכה שטרית. נגן אורח: ברי סחרוף. גיטרה קלאסית: עמיר בניון. תופים וכלי הקשה: ז´אן פול זימבריס. בס: שחם אוחנה. פסנתר וקלידים: אדם גורליצקי. דרבוקות: עמיר בניון. הפקה מוסיקלית: מיכה שטרית, עמיר בניון. עיבודים: מיכה שטרית, עמיר בניון, ברי סחרוף, אדם גורליצקי, ז´אן פול זימבריס.

אליקמה

New member
מינימל קומפקט

סחרוף התחיל את דרכו עם פורטים בהרכב מצויין בתחילת שנות ה-80 שפעל בעיקר בבלגיה והוציא שישה אלבומים (מעולים) באנגלית בשם מינימל קומפקט בהמשך, עם ז´אן ז´אק גולדברג הם הפכו לז´אן קונפליקט, או משהו כזה בכל מקרה, אי אפשר לדבר על סחרוף בלי להזכיר את פורטיס!

למעלה