אוקי אנשים!

אוקי אנשים!../images/Emo105.gif

אני ועופר לא נכנעות אנחנו מתות להיפגש! אז נעשה את זה באיזה סופשבוע אחד.. כי חנוכה עוד המון זמן.. אז מי פה יחסית קרוב לכפ"ס קניון ערים שהוא יכול להשיג הסעה לא רכבת?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo12.gifאפשר להגיע לשם עם אוטובוס?

או מונית שרות..?....

the z girl

New member
אממ.. ואנחנו לא ניפגש

רק שתינו אזז.. בואו גםםםם! בלעט והילה- שוב סליחה (
) ואממ.. אולי אורלע תבוא?.. היא חוזרת מחר לא? יאא אני מתלהבת עכשיו ורוצה גוד שארלוט רוצה רוצה רוצה רוצה למה כל מהשאני רוצה לא קורההה?? אני מפסיקה לבקש דברים! רק את זההה בואו כבררר.. בלעט, ידה ידה *זקוקה.למכון.גמילה.בדחיפות* *רות.עבור* ראיתי עכשיו את ההופעה שלהם בטי אר אל ממזמן ו..ו.. אני רוצה ג'ואל וביליייייייי

blabla 14

New member
כנסו...

אני יכתוב את זה שוב ושוב ושוב ושוב..... יום ראשון אין לימודים..... אפשר לעשות את זה בעזריאלי..

¥EleVatioN¥

New member
*אורלע חזרה../images/Emo129.gif

ואני כנרה לא אוכל להגיע
אהה תלוי בעצם נראה
חזרתי

אורלעעעעעעעעעעעעעעע!!!../images/Emo105.gif

אורלע שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!! התגעגעתי בובעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!! למדתי לנגן בגיטרהההה! לבד! אני ידועת עכשיו thank you mom time of your life the day that i die ו הגלשן ^-^ לגמרי לבד למדתי! נכון שאת גאה בי?

blabla 14

New member
לא יודעת מי את אבל שמחה שחזרת...

אנשים פה פשוט חולים עליך..... כל מילה שניה זה אורלע.......... אז נעים מאוד אני ליאור......

¥EleVatioN¥

New member
איך לא מכירה?!../images/Emo129.gif

אם אני זוכרת טוב את הראשונה שאמר לי ברוכה הבאה
לא?

¥EleVatioN¥

New member
פיטה שלי!!!../images/Emo129.gif

אני תמיד גאה בך! את יודעת את זה כל הכבוד!! יו ממש התגעגעתי לכולםםםם

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifאורלע....ברוכה הבאה.!

התגעגעתי אלייך.....:) איך היה?......

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

היה ממש כייף היה קר וגשם התחלתי לכתוב כל מה שהיה אבל לא סיימתי.... ממממ אני אסיים מתישו

FreakyPunkGirl

New member
אויש

אין מצב שאני יכולה להגיע לכפר סבא.. רק לעזריאלי LOL:p כי לשם יש לי רכבת.. ואם אני יקח גם רכבת וגם אוטובוסים זה מזה סיפור וזה גם יעלה לי משו כמו 100 ש"ח.... הכי טוף בעזריאלי! לכולם יש לשם רכבת או אוטובוס או משו..
זה גם מקום מרכזי.. חוץ מזה כל פעם שאני שם אני פוגשת אנשימים! פעם אחת את עפר שכטר פעם אחת את טל מ"אהבה מעבר לפינה" פעם חתיכים מניו יורק.. ופעם את אלברט החייט! חח

למעלה