אוקי אז ככה

frenchy21

New member
אוקי אז ככה

אתמול שאלתי פה על הסיכוי שלי להשיג ראיון אישי חוזר (מהצו ראשון), למרות שהזמן הולך ואוזל (מתגייס ביולי). אני חושב שלדעתי הדרך היחידה שאני כן יצליח לעשות את זה היא פשוט לבקש להיפגש עם מישהו בלשכ"ג ולהסביר לו את המצב שלי (יש לי כושר שיכנוע=) ) ואם אחרי הפגישה לא יסכימו אז אני סופית אוותר. האם יש אפשרות להתקשר ללשכ"ג (י-ם) ולבקש להיפגש עם מישהו שם בשביל להסביר לו על המצב שלי? יכולים לסדר לי פגישה? ואני יכול לבקש דרך הטלפון ולא דרך הפקס (אין לי)?

frenchy21

New member
בסדר, הנה הסיפור שלי

למרות שעבר הרבה זמן מהצו ראשון כל הזמן הרגשתי שלא הלך לי טוב בראיון האישי (בדפ"ר ובסימול עברית הלך לי מצוין) ורק בראיון האישי הלך לי גרוע. רוצה לדעת למה אני חושב שצריך לאפשר לי ראיון אישי? אני מורעל!, 18 שנה אני כבר מחכה לרגע הזה שאני אתגייס לצבא, המוטיבציה שלי בשחקים, החדר מלא פוסטרים של הצבא, אבא שלי היה בצנחנים ,דוד שלי שהוא לא ישראלי עשה 3 שנים בגולני, סבא שלי היה ממגיני השיירות לירושלים במלחמת העצמאות, בקיצור אני גם חונכתי לאהבת המדינה והצבא. הרצון שלי לתרום למדינה הוא באמת גדול, אני אפילו אוהב בזמני הפרטי ללמוד מורשת קרב ומשנן את מלחמות ישראל וכל הקרבות בהם בע"פ, אפילו אני כבר עכשיו מתכנן לחתום קבע בצבא. והבעיה שלי זה שאת כל מה שאני כותב פה עכשיו אני לא אמרתי בצו הראשון ואם כבר בדיוק את ההפך עשיתי (הראיתי חוסר מוטיבציה, לא התייחסתי כמעט לשאלות של המאבחנת, התמקדתי בכמה אני שונא את הבית הספר) וכל הראיון האישי פשוט הייתי בלחץ לא להגיד שטויות ובסף כן אמרתי שטויות, לא חשבתי גם שזה כזה קריטי עד שראיתי שחוץ מזימון אחד שבכלל לא רציתי לא קיבלתי כלום מהצבא. אני רוצה לתרום למדינה ולתרום לצבא, ושמתי עין על כמה תפקידים אבל שדורשים קב"א גבוהה (מעל 54) וכל העניין של לבקש חריג פשוט לא הולך לי, גם ששלחתי אי מייל ללשכ"ג נאמר לי שסף הנתונים שלי נמוך מדי בשביל תפקידי קצונה שרציתי. לא יודע מה לעשות, בזמנו לא ידעתי שיש לראיון האישי כזה משקל על הקב"א וכל מה שאני רוצה זה לחזור עליו ובאמת להראות מי אני.

תראה, בעיקרון

הסיכוי לקבל ראיון אישי חוזר הוא בין אפסי ללא קיים. אבל זה מאד חשוב לך, אז תתקשר ללשכה ותסביר.. לפי דעתי (מצטערת כן?) לא יתנו לך.

frenchy21

New member
אוקי, אז בלי קשר לראיון האישי

יש אפשרות לקבוע אצלם פגישה? כאילו אני יכול להתקשר ללשכ"ג ולהגיד- "שלום...שמי ככה וככה ואני רוצה לקבוע פגישה עם מישהו שיוכל לעזור לי בנושא מסוים (שאותו אני אוכל לפרט)..."

צריך להיות יותר ספציפי.

לצערי הרב אי אפשר, וצריך לבקש להפגש עם מישהו מסויים, בנוגע לנושא מוסיים.

Itamarro

New member
רעיון

תבוא ללשכה ב6 בבוקר, תעמוד ליד הש.ג. איפה שהמכוניות נכנסות, תחסום את השער בגופך ותגיד שאתה לא זז עד שאתה לא מקבל ראיון אישי חוזר.... ואל תפחד מהרובים.

Itamarro

New member
אזיקים, חבלים, חוטים, אזיקונים,

חגורות, דבק, צלוטייפ, שרוכים, כבלים ומדבקות יחסמו אותם

izzy88

New member
אממם...

אז פשוט יגידו לאנשים לחנות בחוץ ולהכנס ברגל... במילא יש לשכות ללא חניות פנימיות....

תראה אתה חייב להפעיל קשרים

אם אין לך אז זה אבוד.. תשלח מכתבים ופקסים, בטלפון כמעט ולא יתייחסו אלייך אז חבל על הזמן

נגיד ש...

בוא תראה לי אחד שקיבל ראיון אישי חוזר בלי קשרים.. אחד לא יותר גם אותו לא תמצא..
ברור

למעלה