אוקי אז ככה

אוקי אז ככה

יש ברשותי קיה קרנבל 2000, ואני (אבא שלי-אני כותב בשמו) מעונין להחליף לגיפ 4X4 חשבתי מבחינה תקציבית על גלאופר 00-99 דיזל וכמובן אוטומט... איך הוא?

hagail

New member
לידיעתך

הגאלופר הוא דור קודם של הפאג´רו ,כך שמבחינת אמינות אין מה להוסיף. אני יודע שהמנוע קצת עצלן .

-רוני-

New member
לך תראה בפורום של מוטו איך

יורדים עליו לא רק המנוע עייף והעברת הכח אלה כל האוטו אז נכון שהוא מאובזר נחמד ונוח אבל זה לא העיקר.

hagail

New member
אני אישית לא בונה את דעתי

על מה שכתוב במוטו. אני רואה אותו בשטח ומדבר עם הבעלים .אם מתאפשר אני גם עושה סיבוב. רק לדוגמה ,כך את ההיילקס (95). אין כוח, לא נוח, אין איבזור אני בטוח שבמוטו היו קוטלים אותו. אז מה אני לא אקנה ,אחרי שדיברתי עם אנשים בעלי היילקס ועשיתי סיבוב גיליתי שזה הרכב בשבילי. צריך גם לקחת בחשבון את גורם הכסף או עלות מול תועלת. לפעמים בכתבות על רכבים הבוחן אומר בסוף שלמרות כל החסרונות ובמחיר הזה הוא היה רוכש לאצמו אחד כזה. ראה את הכתבה על הקוראנדו.

-רוני-

New member
אבל הפעם הם צודקים

אין לו מספיק כח לעלות את העליה מנחל תבור לכוכב הרוחות אם לא היתי רואה זאת לא היתי מאמין ובבדי שלא מעלה זאת בכתב לדעתי סתם ביזבוז כסף, אבל אנשים קונים אותו ( הוא זול) בכדי להגיד יש לי ג´יפ

תגובת האבא..

לא, אני לא אקנה ג´יפ ללא כח.. אני לא רוצה להגיד שיש לי גי´פ, אני רוצה שיהיה לי גיפ טוב! הצעות נוספות באותו סכומים? כמבן שחייב להיות דיזל, ואטומטי, וגם מרווח, אנחנו 4 נפשות במשפחה..

teen17

New member
אז נשארו שתי אפשרויות:

או הפאג´רו ארוך 2.8 ל´ או 3.5 ל´ (שניהם דיזל) או הפראדו הארוך בעל מנוע 3 ל´ (דיזל כמובן).

ד פ

New member
קנה רק קצר אם כבר גאלופר

הגלאופר הוא די טוב בשטח [עם אתה הולך על קצר כמובן] אבל מה ששנאתי בגאלופר הוא שעיצוב שלו על הפנים מבחוץ ומבפנים אבל העיצוב לא קובע אלא האוטו עם אתה הולך על הקצר זה מומלץ

למעלה