אוקי..אז ככה..

yaeldb

New member
אוקי..אז ככה..

האקס עושה בעיות.. בנים..מה הכי לא הייתם רוצים שישימו לכם במשקה???..משהו..שגורם לבנאדם לעשות מעצמו צחוק אחרי כמה דקות, משהו שגורם לחוסר "און" שמהו שיגרום לחשק שלכם לצנוח לאפס! בנות- שריינו עצמכן לעזרה! משהו רע! יש משקה שיגרום לתופעות שכאלה? כי אם יש, אני רוצה לדעת עליו! בבקשה עזרה! תודה מראש!

maniac

New member
לדעתי...

כל דבר עם אחוז אלכוהול מוגזם...אבסנט יכול לעזור לך (כל מי שאני מכיר אחרי 2 מנות גג 3 נופל מזה..)

yaeldb

New member
חשבתי ש...

אי אפשר להשיג את זה בארץ.. או לפחות במחיר סביר... אבל ברגע זה - אני מוכנה לשלם כל מחיר!

Obelix

New member
כהל נקי ... ../images/Emo3.gif

תערבי את זה עם מיץ תפוזים עושה את העבודה 10! אם הבחור בעיניין של משפך אז יותר טוב .. :)!!

yaeldb

New member
את זה יש לי בכמויות

עכשיו הבחור הזה...הצרות! על זה נאמר..אם אתה האקס שלי- אל תתעסק איתי! תודה!

maniac

New member
בקשר לכהל נקי...

אלה אם כן את רוצה להרוג אותו (ואני מתכוון להרוג אותו..
) אני לא ממליץ לך לשים לו את זה (אם לרגע חשבת על זה ברצינות, כמובן
). אני משער שלא באמת התכוונת לשים לו את זה, אבל better safe then sorry

yaeldb

New member
לצערי..

אחרי ארועי היום, אני באמת חושבת להרוג אותו.. אבל..אני אשקול את זה..אולי אני רק אוריד לו ברכייה... תודה על האזהרה

המשקה הכי מרתק ומשכר ../images/Emo23.gif

שלום יעל יתכן ומה שאומר, ישמע מוזר ולא לעניין. אבל בכל זאת, אנסה. אפשר שה-EX שלך עבר כל גבול. הוא עשה או אמר ויחד עם העבר, הקדיש את השיאה. ברם, מכל העניין, הבעיה העיקרית היא כרגע אצלך בראש. הגמד הקטן שמדב אליך בשצף קצף, עושה כרגה יותר נזק מכל מה שה-EX עשה! אז קחי כוסית יין או כוס בירה ותוציעי אותו להפסקה. עכשיו, משהוקל לך, מה בעצם את רוצה? שיהיה לו רע, או שיהיה לך טוב? אם זה הראשון, קחי עוד לגימה הגמד הקטן עדין לא נח... ומה יעשה לך טוב? באמת טוב? למשל, היכולת שלך לא להפגע מה-EX? לקבל את דבריו / מעשיו בהבנה? לעשות משהו כמו להגיד לעצמך, לא משנה עד כמה הוא היה "לא בסדר", אני אהיה "יעל" האמיתית. אישה עם ערכים ואמות מידה. כי במעשה שאת מנסה לעשות, יש 2 פנים: הרווח שלך והמחיר שאת משלמת עבורו. עושה רושם שהשני מנצח. אל דאגה, זה תמיד ככה. וותרי על הרווח לטובת המחיר ותופתעי. במיוחד מהתגובה שלו. ודוגמא לכך, אספר לך מסינגפור הרחוקה. שם, כולם נדחפים בכביש, כאילו עניין של חיים. מתן זכות קדימה משתקת את הנהגים! הם עומדים כלא מבינים! זה בדיוק 180 מעלות הפוך להרגלים שלהם. הם כל כך המומים, שאת יכולה להשתלב ולנסוע, בלי בעיות. הם גם לא יכעסו שנכנסת במקומם. איזה יופי של ניצחון.

yaeldb

New member
אתה צודק!

מה שהוא עשה באמת בלתי נסלח אבל אני לא יודרת לרמה שלו, ולכן אני פשוט מתעלמת..אם הוא רוצה להמשיך ךהתנהג כמו ילד בכיתה ו´. זו ההחלטה שלו. כל עוד אני יודעת שאני בסדר! תודה רבה לך!
וחג שמח

למעלה