אוקי אז ככה...

טל קפלן

New member
אוקי אז ככה...

זהו זה אני מצהיר בזאת שאני מוכן לגלישה מושלמת [= עד עכשיו הייתי גולש על גלשן של חבר, עכשיו קיבלתי גלשן מדוד שלי שלחתי אותו לפני כמה ימים לתיקונים קטנים, היום הייתי באינטרסרף תל אביב קניתי כמה חבילות שעווה סטיקי באמפ קניתי אסטרודק של אינטרסרף שחור וצהוב משהו לפנים ועוד משהו קניתי גם בקבוקון שיש בפנים משחה לתיקון פיצוצים בשמש אני רשמית מוכן [= תמונה של האסטרודק:

טל קפלן

New member
שאלונת קטנה ממש חשובה...

קיבלתי עם זה מין חתיכה כזאת כחולה שאני שם מתחת לאסטרודק (אני ידוע איפה) שתעשה לי הגבהה באמצע.. עכשיו יש המלצות למה לשים למה לא לשים....? תודה מראש טל קפלן.

vejita

New member
זה בשביל שיהיה לך יותר נוח בהמשך

לעשות תרגילים כמו אוף דה ליפ וכאלה.. זה יותר נוח כששמים את הרגל על זה

amirgal

New member
שאתה מצביק תאסטרודדק

תשייף טוב טוב לפני שאתה מדביק

אז מה אתה רוצה

גם אתה לא ידעת לגלוש בדיוק כמו כל אחד מאיתנו פה! אתה חושב שאתה מצחיק? אתה לא.. איפה כל הגולשי נשמה שהיו פה? הכל נהרס ממש מגעיל נהיה לגלוש במים וחבל!!

אודלינה

New member
מבואס מהחזרה לארץ הא?

תנסה לשרוד כמה שיותר טוב ותחזור במהרה לאפריקה:)

טל קפלן

New member
אני יודע לגלוש.... יש לי 2 גלשנים..

עד עכשיו הייתי גולש על של חבר ועכשיו קיבלתי את שלי החדש אני ישלח לך בקרוב תמונה [= כשהאסטרודק עליו והליש והכל [=

amirgal

New member
תקשיב יא הומו, עוד פעם אחת אתה עושה

[= את זה אני ישבור לך תבנים. אתה לא יודע ליגלוש ולא נעליים. רק לפני שבוע כתבת שאין לך עוד גלשן ושתפסת תגל הראשון שלך. אין לך מה להגיב על ההודעה הזאת. יא גולש קיץ מתהלב.

טל קפלן

New member
בואנה אחי אתה בן אדם טמבל...

לפני חדש אפילו קצת פחות אמרתי שאין לי גלשן ואני מחפש אבל הייתי גולש על גלשן של חבר שלי?!!!! ת'א לא מבין? לאיית לך? ג-ל-ש-ן ש-ל ח-ב-ר התחלתי לגלוש איתו וזה היה מעניין אז אמרתי שאני יקנה ואז התחלתי לשרש פה שאני רוצה לקנות גלשן... |: אז סתום ואני גולש ויורד דרופים לא קצף. אז ת'א יכול ללכת לחפש מי ש----

טל קפלן

New member
אח שלו אני הולך לים ש...

אני הולך לים רק שיש גלים ושיש גלים סוף סוף אני מאושר [= הוא סתם מעצבן שהוא קובע מי גולש ומי לא ומה אני...

טל קפלן

New member
ולידיעתך בידיוק לפני חדוש מהיום

שירשתי את ההודעה הראשונה שלי פה. • שלום לכולם אני חדש כאן :)ו טל קפלן ו 19:09 | 29/05/06

למעלה