חחחח הודיה מה הלחץ ברוכה הבאה
יכול להיות שפחות יגיבו כי כבר נכנסו בשובע שבועיים האחרונים הרבה מאוד אנשים ואת לא צריכה לבקש שיגיבו לך, זה יגיע אני מכיר את הודיה מקשרי איסי הזויים והיא היתה בכותל את מי שזה מעניין בקשר למפגש פורום: הודיה-לארגן מפגשפורום בפורום הזה זה קשה יותר מלגרום לך להודות שנהגים שמפקירים (במזרח ירושלים בלי אוכל וכסף כמו שעשה לי הנהג של הסניף שלי) הם מנייאקס. או בשפת אנשים מבחוץ זה קשה מאוד מאוד, לארגן פה מפגש פורום זה דורש ממך להיות עם מספיק עצבים בשביל לראות איך אנשים הורסים לך את השישור בזה שהם מתחילים שיחות של: "איפה זה" (אפילו שמצרפים מפה שמיועדת לילדים עם קשיי קליטה) "למה שם" כברור מאליו שאין מקום אחר ואם כבר יש שרשור נורמלי אף אחד לא רוצה לבוא: להוא יש בר מצווה, ההוא חולה, ההוא בכלל לא יודע כי מסיבה חשודה הוא לא נכנס לפורום..., עוד משהי לא באה כי היא גרה במקום בלי רכבת, וזאצי לא רוצה כי היא כבר ביתה בכמה מפגשים והיא לא רוצה, וכל אחד אחר לא רוצה רק כי אין מספיק אנשים אז בזה שהוא לא מסכים בכלל אין אנשים. דוגרי אני מבין את השרשור של ליאור מלפני פוווווול זמן שהוא התעצבן שאין הענות בפורום למפגש בקיץ הקודם והוא אמר שתמר ממש נעלבה וכו' וכו' ושאנחנו צריכים להתבייש אני מנצל את השרשור הזה בשביל להודיע לכוווולם רשמית שיתחילו להכניס לעצמם לראש שבחופש יהיה מפגש פורום רציני ככה כמו שצריך וכווולם באים מהחבר הכי פעיל (נוית) ועד הכי פחות פעיל (שורשי) כווולם באים למפגשפורום ואם את לא תבואו אני יודיע על פרישתי עכשיו בשביל להחיות את השרשור "אני חדשה הזה" אני יתן לך (הודיה) כמה עובדות פה על אנשים כדי שהם יגיבו: ליאור: הוא יותר גדול ממני ואני זוכר שבהודעה הראשונה שלו בפורום הוא כתב שהוא רוצה להכנס להדרכה והוא נזכר מאוחר וכו' (ליאור השריף) תמר: אנ'לא יודע כלוום חוץ מזה שהיא פעם נעלבה שלא היתה הענות למפגש פורום שהיא כל כך טרחה לארגן אותו (TAMARHP) נוית: היא חושבת שאני שונא חמשושיות ותמיד יש לה ברכת "ברוך הבא" כזאת משעממת ואחידה שום דבר חדש לא רואים שם (MRS BUTERFLY) יונת:לאמא שלה היה ניתוח והיא הבת של המורה שאני שומע את הקול שלו הכי הרבה תוך כדי שינה (אבא שלה הוא המורה שלי להיסטוריה+היסטוריה מורחב) ויש לה פסים בשער וזה לא ידוע בקרב חברי הפורום (יונת יש רק 1) הלל: למרות שלא רואים אותו פה בזמן האחרון הוא המציק הרשמי (לפחות לדעתי)ויש לו תשובות מאוד מציקות ומעצבנות בחסכוניות והעצבון שלהם(המקורי חוזר ובגדול זה הניק שלו בגלל שפעם כבר העיפו אותו אז הוא שינה מהדתי המקורי למה שזה עכשיו ליבנת: היחידה בפורום שזיהתה אותי בלי תיאורים מקדימים (ELIVNAT) אביעד: היחיד בפורום שלא זיהה אותי עם תיאורים מקדימים (המאפיה האילתית שולטת איילת: לא ילדה קטנה! ולא בת 16 (אפילו שזה הגיל שלה בניק)(איילת 16) נועה: אין לי מושג איפה היא גרה (ויש הטוענים שהיא בכלל בדואית לבקנית שנודדת ממקום למקום) הויא גרה פעם בזכרון והרבה מההודעות שלה כוללות כמות מוגזמת של "חחחחחחחח" (קפטן נועהה) טל: השם שלה מוזכר הרבה בפורום ואני לא מבין מילה ממה שאומרים עליה (TALULA) בקי: "לא יבשה אותי בכלל" (בקי הלמן) סופי: הרסה לי שרשור מזמן יש עוד מיליונים של אנשים ששווים לא פחות ואפילו יותר מאלו שהוזכרו כאן אבל בגלל שאני עייף אז אין לי כוח לכתוב ארוך וכל מי שלא הזכרתי אותו אז שידע שזה לא היה מרוע אלא מהתמסטלות יתר מחוסר שינה