אוקי אז ככה

ofrikit

New member
אוקי אז ככה

אני התחלתי לחשוב שאולי כדי לעשות בחירות למועצת תלמידים גם אחרי ששמעתי דיעות של אנשים גרם לי עוד יותר להבין כמה זה יותר נכון לעשות בחירות,עכשיו יש לי שאלה: מי בעד?
מי נגד?
ושיסביר את עצמו,זה חשוב! וחשוב מאוד שגם יהיו אנשים שישתתפו בבחירות ויציגו את עצמם כמועמדים אז מענין אותי לדעת,מי מכם היה רוצה להיות במועצת תלמידים? עם בחירות כמובן..

YaLdoNet 4 EveR

New member
בחירות זה מעולה..

ככה יש איזה מין סינון וגם מי שנבחר הוא בעצם נציג, ונציגות היא הרעיון. לייצג את הרעיונות של התלמידים, לא? אז גם אם יש פה את הסיכון של "אני לא אתקבל" עדיין מועצת התלמידים תהיה חזקה יותר ומאנשים אממ.. "מתאימים" יותר. אני בעד. וכמובן שהייתי רוצה להיות במועצת תלמידים עם בחירות
בכיתה ו' הייתי אמורה להיות היו"ר אבל רבנו עם המורה האחראית אז הגר, נמרוד ואני פרשנו..

פנטילון

New member
זה סתם יהיה בחירות של חברים

לא ייבחרו האנשים האנשים הטובים באמת אלא האנשים היותר "מקובלים" אז אני נגד בחירות

CatchMeToo

New member
לא יודע האמת...

בטח אצל התימנים זה יהיה ככה, אבל אנלא יודע אם זה יהיה ככה אצל כולם..

YaLdoNet 4 EveR

New member
צא מזה.. אנחנו לא כיתה ה'

אצלינו למשל אני יכולה לתאר לעצמי שמעיין יפת תיבחר כי היא חכמה כזאת ובטח יש לה הרבה מה להגיד ואגב, היא די מכוערת (יש למישו בעייה עם שחורים?!?!) אז לא הייתי קוראת לה "מקובלת".

אני נגד.

מי שכרגע במועצת תלמידים זה מי שרצה. שאר האנשים פשוט איחרו את הרכבת אין מה לעשות... חבל עכשיו לפרק מועצת תלמידים שהיא כבר פעילה. אם כבר בחירות אז רק שנה הבאה.

Heavy Thought

New member
טוב

ראשית, אני אשתדל כמה שיותר להתעלם מכל ההערות על שחורים/עדות המזרח. זה מגוחך, צאו מזה. שנית, עופרי, אופיר, וכל מי שעוד אמר את זה ואני לא זוכרת - הבחירות כן יהיו סלקטיביות. ברור מאליו שיהיו כאלה שלא יחשיבו את החברות שלהם עם אחרים כשיקול, אבל יהיו כאלה שכן. המון אנשים בשכבה לא מודעים לפעילות של מועצת תלמידים. לא חסרים מילמולים בכיתה שלי של "הם לא עושים כלום" "הם סתם יוצאים משיעורים" "הם מחפפים" ובאותה המידה האנשים האלה יתייחסו לבחירות, בזילזול. אי אפשר להתעלם מההשפעה החברתית כשזה מגיע לזה. יש לכן הצעות שיעלימו את זה? כי נכון לעכשיו זה לא נראה לי מעשי.

ofrikit

New member
את יודעת משו

חשבתי על זה,וגם אם כן יבחרו חברים שלהם זה לא משנה כי הם ייצגו את מי שבחר בהם אם אני אבחר באופיר כי היא חברה שלי זה לא ישנה הרבה כי היא תייצג אותי! לא שאני בעד או משו כי זה חבל עדין! אבל בחירות הם (כמו שאופיר אמרה) רעיון של ייצוג כלשהו אנחנו הנציגים של השכבה וברגע שיש וועדה שהיא "כל מי שרוצה שייכנס" זה וועדה כמו דניאל אומר שכל אחד מייצג את התחת של עצמו! אומנם לי מאוד חשוב ואני חושבת שאני יכולה לשנות ולעשות ויהיה לי מאוד חבל אם אנלא אבחר אבל כנראה שזה יהיה עדיף כי אולי אני לא ייצג את מה שאחרים מחפשים!

Heavy Thought

New member
מותק,

זה לא משנה כלום. ברגע שהשיקול יהיה "הוא חבר שלי אז אני בוחר בו", ולא "הוא ממלא את הדרישות אז אני בוחר בו" - לא עשינו כלום.

Flashkes

New member
אם כבר בחירות

אז בטח ששנה הבאה, אנחנו כבר אחרי האמצע, להתחיל לפרק ולארגן מחדש.. :/ וחוץ מזה לפי מה שאני זוכרת יב'תים היו צריכים להלחם על זה אז אם באמת עושים בחירות זה צריך להיות רציני,שיקחו אותכם ברצינות. אבל בתכלס כן, בחירות זה מעולה למה ככה יש מועצה של איזה 80 אנשים שלא עושה כלום, וחוץ מזה זה די דמוקרטי ככה.

ofrikit

New member
אם לא יהיו בחירות

קחו בחשבון שתהיה לכם וועדה לא משו שלא עושה הרבה ולדעתי זה ממש ממש חבל! ביזבוז שנה,כי אפשר להתחיל מכיתה י לשנות ולהזיז דברים למה לחכות לשנה הבאה?!

HairyPoota

New member
שמעי

אני דיי בעד... מסיבה פשוטה אחת... לאנשים אפילו אין מושג מה קורה במועצת תלמידים...ומי אפילו במועצת תלמידים... ואני לא חושב שיתקבלו ה"מאגניבים" כי עובדה שבי"ב לא נבחרו דווקא הם... וגם...כי המועצה שלנו פשוט לא מתפקדת...

Mooa-Numi

New member
בחירות בתוך המועצה

[של מי נשאר ומי לא], או בחירות מהכיתה- בחירת נציגות למי שרוצה להיות במועצה מהכיתה?

למעלה