אוקי אז ככה חברה!

אוקי אז ככה חברה!

עליתי על רעיון.. מחר אני לא הולך לביצפר.. אני הולך למקום מיוחד כזה שמקפיאים שמה גופות ואז להיות שמה למשך השנה הזאת עד לחופש הבא.. ואז אחרי שיסתיים החופש אני עושה את זה שוב. למה מה זה אין לי זין לביצפר.. טוב קיצר אני להתראות בעוד שנה.. אחרי הביצפר אני אגיע לצבא בן 18 אבל עם גוף של ילד בן 16!! יאאא!! יחי ההבדל!!.. קיצר שנה מעפנה לכולם ותשדלו להרוג כמה שפחות מורות השנה.. אני יודע שזה קשה להמנע מזה אבל מה לעשות .. מורידים על זה פרופיל בצבא.. אז חבל על ה97.. טוב בעצם אני הולך לקבל פרופיל 100.. אני בא לרופא הצבאי עם העורלה שלי (לא אתה אור!) ואומר לו.. "דוקטור! אני רוצה פרופיל 100!! חבר לי את העורלה!!" טוב קיצר שמים לב שיש לי בעיות ריכוז.. אז כמו שאמרתי שנה מעפנה לכולם! .. וצום קל!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחח

שנה טובה לכולם.. ואני מרשה לכם להרוג מורות... כמה שפחות יותר טוב... מזכיר לי שפינצ'רתי ת'גלגל לאילנה..
להפלתי את בני מהמדרגות כי קיבלתי בעבודה אחת 98 והוא טען שהעתקתי... בטחחחחחחחחחחחח בעתקתי..עבדתי על זה שבועיים עם מורה פרטי..מנאייק... אז שמתי לו רגל...
זה הגיע לו... שמןןןןןןןןןןןןןןןןן

holly shit

New member
אם כבר הזכרת מקפיאים...../images/Emo46.gif

אור זוכר שברכבת חזרה התחלת להתקרר, אז נחש מה יה חרא הדבקת אותי!! כבר שבוע שלם אני גומרת איזה 4 טישו ליום והאף שלי לא לדבר על זה שאני נראית כמו איזה רודולף. למזלך הבראתי כי הרעיון של אופיר הביא לי כמה מחשבות בקשר אליך..

BiAAcH

New member
יאללה ביי לכולם...

אני עכשיו הולך לבי"ס, מקווה למצוא איזה מנהלת תלויה ומגדל מנהלת שרוף, ופאק, שנה אחרונה שלי בקקה הזה... יהה, אני שמיניסט, תאכלו זין כולם!!! סתם, אבל באמת, שתהיה לכולנו אחלה שנה, להציק למנהלת, למורות, לילדים, למנקות הערביות, ולכל שאר החיות בבי"ס....

AdShEaTaKoRe

New member
אה רק עכשיו ראיתי את ההודעה שך...

טוב גיא נראה לי חזרתי לתקופה שאני כותב 3 הודעות כל חמש דקות :) בקיצור... רק רציתי להגיד ש- יההההההההה אני גם שמיניסט!!!!! קבלו בתחת עם סיבוב 180 ובעיטה אחורית... בדוגרי שנה קשההההההההה אבל בסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!! אז גיא... אומני... תומי... (הייי, תומי זה אתה לא?? כן זה אני... מה המצב? הכל טוב אבל שמע אתה מפריע לי באמצע הודעה... או, סורי - לא שמתי לב, תמשיך... תודה רבה... אהההההההמ אז איפה הייתי? אה כן) וכל השאר... תנצלו את השנה הזאתי כאילו אין מחררררררררררררררר פשוט כל דבר תעשו, תמצו אותה עד טיפת הבירה\דם\קגלוויץ'\איכס אני אפילו לא מתכוון להגיד את המילה הזאתי\ או כל דבר אחר האחרונה שלכם!!!!!!! ותקוו שגם לכם יש מנקות ערביות כי זה מצחיק :) חחחח - גיא... איזה מצחיק היה היום עם דייויד... "רגע... הוא שם!!!" "אל תסתובב אחורה... פשוט תמשיך... לאאאא" ובסוף הוא מצא אותנו

zoeilovebam

New member
חע חע חע

תומי בוי אם אתה מדבר על דיוויד מהשכבה שלכם..אז שוב חע חע חע אני זוכרת שהוא כל הזמן היה מציק לרחלייי..ופעם שלי אמרה לו שיש לה סרטן..היא התכוונה לחיה..אבל..נו אתם מכירים את שלי!!! קיצר הוא טאמבל ומצחיק בצורההה מצחיקה =] אללה מחר בציפר =]]] happy happy joy joy

sweet 666

New member
חחחח..חומי, טיפשון מכוער..

דרך אגב..איך קוראים לצ'ופ..?

חחחח אף אחד לא יודע..

חוץ ממני.. ליאור צוקר "ואיך קוראים לברון?" "גם ליאור.." "איזה קטע.. ומה השם משפחה שלו?" "ברון.. " "קטע.. "

omni96

New member
ביהס כזה מעייף

אבל חפיף 27 שעות שבועיות כמו חופש !!! ואני מאחל לאנה שנה קלה וכמה שפחות מעייפת !

sweet 666

New member
תוודה פרחה...../images/Emo151.gif

אבל לא ניראה לי שזה באמת יתגשם... אבל בכל זאת...אמן.

Sonata Arctica1

New member
חחחח אופיר אתה קרוע..

וכבר אתה נראה כמו 18.. ויתנו לך רק בגלל השיערות:>

למעלה