אוקי, אז אתמול

אוקי, אז אתמול

אז אתמול אזרתי אומץ, הייתי ברכב עם ידידה שלי, ואמרתי לה שאני בתקופה האחרונה מרגיש אליה משהו.
למרות שזה היה מאוד מביך ולא נעים אחרי ידידות של 6 שנים. (לא הזכרתי את כל השיח שהולך מסביב לזה עם החברים המשותפים)

כשכולם היו בטוחים שהיא בקטע שלי ואני היחיד שהיה ברור לו שכנראה יש פה משהו אפלטוני וידידותי ולא מעבר,
שאמרו לי עשרות פעמים האנשים האלו מסביבי "אתה עיוור. היא דלוקה עליך. מה..כולם טועים ואתה צודק?" והייתי עונה "כן"

אז כן, מסתבר שכמעט 20 איש טעו ואני זה שצדק. היא לא הייתה בעניין שלי ומבחינתה היא לא רואה מעבר לידידות משהו אחר.
והוסיפה שאין לי מה להרגיש לא נעים וכו'.

האמת שאני לא מבואס בכלל, אני פשוט שמח שהסקרנות שלי סיימה את תפקידה
ומעכשיו אדע לסמוך על האינטואיציה שלי
ופחות על זו של אנשים מסביבי.
ממקום חיובי ושאני כנראה מצליח לזהות את ההרגשה האמתית בפועל.

אני בטוח שתהיה אי נעימות בהתחלה וייקח זמן עד שהיא תחלוף. אשמח לקרוא תגובות, שבוע מצוין :)

sani48

New member
היי גבר

אם אתה לא מבואס בכלל זה מצוין,וזה גם אומר שהרגשות שלך אליה לא כאלה חזקים,כי אחרת לא הייתה מסוגל להמשיך להיות ידיד שלה,אז בסופו של דבר,טוב שהמצב נישאר כמו שהוא,שבוע מצוין גם לך

Megie

New member
סאני

ההודעה לא קשורה לשרשור, אבל שתדע שאני לא יכולה להכנס לתיבת מסרים כמו שצריך-אז אם שלחת משהו, אני לא מצליחה לראות

sani48

New member
מגי

שלחתי משהו לפני כמה ימים,אבל לא איזה הודעה חשובה,סתם כמה מילים,על כל מיקרה מקווה שזה היסתדר לך בקרוב,שבוע טוב נשמה יפה

Megie

New member
שבוע מדהים יקירי!!!

אני אוכל לראות מהבית, הבעיה שלא יוצא לי ממש להיות שם..
אני דיי קבורה בעבודה/מסתובבת עם החבר אחריה.. מה שלא מאפשר לי גישה..העבודה שלי מסווגת והמיילים חסומים, אז אני אמתין בסבלנות

אני כל כך שונא נשים לפעמים, אל תכעסו עלי..

לא יכול להיות שכולם אמרו לך שהיא דלוקה עליך.

מצד שני, יכולת לשחק אותה ולבקש ממישהו לבדוק עבורך.

ולכל הבנות, אני לא באמת שונא נשים. להפך:)

Megie

New member
לא לא..

זה לא ככה.. הם ידידים טובים ולאנשים מסביב היה נדמה שהיא בעניין שלו, כל הדיבורים מהסביבה- גרמו לו לחשוב שיש מצב ויש לה באמת רגשות, בפועל כשהוא שאל- התברר שהיא רואה בו ידיד בלבד.. היא לעולם לא אמרה אחרת ..
רואה שאתה סתם מחפש על מה לשנוא?..

Megie

New member
סחטיין עליך

שהעזת.
אתה צריך להיות גאה בעצמך ולנשום לרווחה..כל התהיות והאי ודאות חסמו אותך והפריעו לחפש את מה שמתאים לך..
עכשיו אתה רגוע ויודע מה באמת קורה..
מעבר לכל זה שווה את זה

בלי קשר, אנשים תמיד ידברו.. תשתדל לא לתת להם את הבמה להחליט איך זה נראה מהצד, תמיד קשר בין גבר ואישה מעורר קונוטציה אינטימית, זה ממש לא נכון לכל המקרים..במיוחד כשאתה מבפנים מכיר את אופי החברות בניכם..

ש, בהצלחה!

io1977

New member
תחתוך גבר תחתוך

הייתי שם צא שכח אותה כמה שיותר מהר ככה ייטב לך

שלום

חשוב לפעול בקשרים לפי מה שמרגישים אישית. לא רצוי להכריז יותר מדי על כוונות ולברר כי יכול להרתיע, ומוטב לקרב את הקשר לאט ולתת חיבה ואהבה במעשים ובדיבורים ואם צריך יבוא. השתדל לשמור על קשר טוב אתה ולא לקלקל את הידידות בגלל רצונות אחרים, תיהנה מהידידות ותשקיע בה בטבעיות ובכנות כדי שתתקדם, ונקווה שאולי פעם יתמזל ותהפכו לזוג.

למעלה