אוקיי...

hodown

New member
אוקיי...

אז מאחר שהעונה השישית נגמרה ויש לי הרגשה שהולך להיות פה שומם (חוץ משירשורים של התפקדויות וקבלות שבת) בזמן הקרוב, וגם מסיבה אחת נפלאה שאני מרגישה שייכת מספיק כדי לפתוח שרשור (בתקווה שיצטרפו כמה שיותר אנשים), צריך משחק! וואו, משפט ארוך. בכל מקרה, מה דעתכם? בואו נחייה קצת בזמן ההפסקה הזאת. נשחק מי שמעליי? מי שמתחתיי? חידונים? שאלונים? כל דבר. אין לי הרבה הצעות כי אני לא מנוסה בזה כל כך. אפשר, לבחור דמות מהסדרה, ולבנות לה ת.ז עם כל מיני קטגוריות שטותיות, או שרשור ציטוטים- תמיד נחמד :) זרקו...

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על היוזמה!! ../images/Emo140.gif

אני אחשוב על משהו ואחזור אבל באמת כל הכבוד [למרות שלא ראיתי את העונה השישית ובכל זאת נהניתי ולא היה לי משעמם]

Angelus

New member
רונה!

מדוע את לא מחוברת יותר?

Ch3nf3l

New member
אוקיי יש לי רעיון

לא יודע אם לשרשר הנה או לפתוח דיון חדש, אבל מה דעתכם על משחק האמת והשקר? כל אחד מציג עובדה על עצמו, אחת אמת ואחת שקר... האחרים צריכים לנחש מה האמת ומה השקר. ואז מתישהו אחרי כמה ימים נציג את התוצאות ונראה מי רימה את כולם בצורה הכי טובה, ומי נכשל במשימה. :)

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif

אוו אני אוהבת את המשחק הזה. בדר"כ אני מצליחה לרמות את מי שחושב שהוא מכיר אותי..

steelwater

New member
ח"ח על היוזמה!

יש לי כבר כמה רעיונות בראש ואני עומדת להתחיל כמה משחקים.

alkai

New member
אני כמובן בעד...

לא הייתי רוצה שהפורום יהיה שומם דווקא כשהתחלתי להגיב.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

כבר שרדנו תקופות קשות יותר, אבל כן, דברים כאלה תמיד מבורכים. אני אישית מאמין שכל פורום יכול לשרוד הכל במידה והגולשים בו מגובשים. אני מכיר אישית כמעט את כל גולשי הפורום, וזה מוסיף הרבה. אני מציע שנעשה הרבה שרשורי היכרויות, ובקיצור שאף אחד לא ירגיש פה זר. בנוסף לכך, אני צריך לחשוב על משחק כלשהו על בסיס יומי, אני אראה מה קורה בפורומים בחו"ל.

steelwater

New member
מה אם

המשחק ההוא ששיחקנו אז שבחרנו את הדמות הכי טובה? זה היה אחד הדברים הכייפים. הפורום פרח אז, לפחות גם אם שום דבר לא פרח אז עדיין במשחק הזה שיחקנוה רבה ובקנאות.

למעלה