אוקיי

Zohar yaaa

New member
בללללל

שם: זהר גיל: 14 וחצי ישוב: כפר ממש נחמד שנמצא בעמק חפר שנמצא בין חדרה לנתניה
יש לך חיית מחמד? כן איזו? כלבה - לארה איפה אתה יושב עכשיו? בחדר עבודה בכיסא
איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? אין לי שמץ אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא ממש איזו? אם כן אז זה לעזור לאמא בלעצב. מה הצלצול שלך בפלאפון? "זה עושה לי שמח" של אינפקציה שיר שמתנגן ברקע? שוב - בר בלפר כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 48 איפה היית רוצה להיות עכשיו? הווווו... אצל סבא וסבתא יש חבר\ה? לא כיף ביחד? - מתי בפעם האחרונה התרגשת? אתמול וצחקת? היום ובכית? אתמול והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול שלשום ככה... ורקדת כמו משוגע\ת? - לקחת סמים? - עישנת סיגריה? - עישנת נרגילה? - שתית אלכוהול? שבוע ככה.. אולי יותר השתכרת? - קנית דיסק? לפני שבועיים בערך הורדת שיר? - בדקת אימייל? לפני כמה דקות שלחת מייל? לפני כמה ימים מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "מזל טוב והרבה אושר למרות מה שקורא ביננו אתה אבא שלי לנצח" זאת ההודעה הכי מצחיקה והזויה שקיבלתי בחיים שלי
(אני בת ד"א) ובהכי חדשה? "כן ע"מ 128 52,50 ע"מ 129 57, 54 ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אתמול ב20:30 איזה ספר קראת לאחרונה? ההוביט. אחד הספרים הטובים ממליץ\ה עליו? כן מוכן\לסיים את השאלון? יאיי

אני.

שם: חגי. גיל: עוד מעט 18 ישוב: אשדוד יש לך חיית מחמד? אחי הקטן. איזו? ראה/י תשובה קודמת. איפה אתה יושב עכשיו? על הכסא. איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום... יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? לא יודע... אם אמא לא צעקה עליי אז כנראה שלא... אתה משלם את החשבון? XDDDDDDDDDDDD יש עבודה? אפשר לומר... איזו? פיקולו. מה הצלצול שלך בפלאפון? תלוי מי מתקשר. שיר שמתנגן ברקע? אביתר בנאי- שמח שבאת. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? למי אכפת... איפה היית רוצה להיות עכשיו? במיטה בלי הכאב ראש. יש חבר\ה? יש
כיף ביחד? מאוד -) מתי בפעם האחרונה התרגשת? לא זוכר... וצחקת? היום ובכית? לפני כמה ימים. והתעצבנת ברמות מטורפות? לפני כמה ימים. ורקדת כמו משוגע\ת? לא נעשה. לקחת סמים? אה? אני? סמים... איפה? עישנת סיגריה? היום. עישנת נרגילה? מי זוכר... שתית אלכוהול? לפני כמה ימים... השתכרת? לפני כמה חודשים... קנית דיסק? ממש מזמן... הורדת שיר? הורדתי דיסק, אתמול בדקת אימייל? אתמול או שלשום שלחת מייל? לפני איזה חודש... מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? הודעה ארוכה שלא קשורה אליכם... ובהכי חדשה? עוד הודעה שלא קשורה אליכם. ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? איו לי כוח לבדוק... איזה ספר קראת לאחרונה? לא קראתי... ממליץ\ה עליו? - מוכן\לסיים את השאלון? שיהיה...

יאאאאאאאאאי

שם:שרונה גיל:15 ו7 חודשים ישוב: מעלה אדומים (ליד עיר הבירה) יש לך חיית מחמד?כע. אחת מחמד ואחת שאני שונאת אז זה לא "מחמד" איזו?חתולה וצב איפה אתה יושב עכשיו?על כיסא איזה חברת פלאפון יש לך?לא עושה פירסומות יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?לא אני שונאת פלאפונים אתה משלם את החשבון?לא יש עבודה?כע איזו?שיעורים פרטיים באנגלית משרה חלקית -- מה הצלצול שלך בפלאפון?סתם מעפן, אמרתי שאני שונאת פלאפונים שיר שמתנגן ברקע?קרוב משפחה מעצבן כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?אני לא מחוברת איפה היית רוצה להיות עכשיו? ברוסיה עם ***** יש חבר\ה?נופ כיף ביחד?כ"כ כן מתי בפעם האחרונה התרגשת?ממש התרגשתי? ביום חמישי וצחקת?" " ובכית?כמעט היום... כשגיליתי שמחזיק מפתחות האהוב עלי שאליו אני קשורה נפשית ורגשית (שלד כזה עם גלימה שחורה וסכין ביד, משהו כמו "הפרש השחור" בשר הטבעות או "סוהרסן" בהארי פוטר... )אבל מצאתי אותו, הוא פשוט היה בתוך התיק. והתעצבנת ברמות מטורפות?כן, כי גיליתי שבאתי סתם לכיתה ולא ממש למדנו היום ורקדת כמו משוגע\ת?במשמרת במד"א...... שמנו סלייר וראמשטיין(או איך שלא כותבים את זה) מה אתם רוצים לקחת סמים?אף פעם עישנת סיגריה?פסח עישנת נרגילה?אף פעם שתית אלכוהול?יום חמישי לפני שבועיים השתכרת?הו מזמן :( קנית דיסק?חודשיים בערך..סנטורי צ'ילד הורדת שיר?שנתיים או יותר (תגידו לי כל הכבוד אני רק קונה דיסקים עכשיו) בדקת אימייל?אתמול שלחת מייל?מזמן.. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?משהו על סקס סמים ורוקנרול מהקיץ שעבר... גאד זה ישן ובהכי חדשה?"אני בשיעור.." ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?לא יודעת איזה ספר קראת לאחרונה?לולטיה של נאבוקוב ממליץ\ה עליו?כן, אבל אני יותר ממליצה על דרקולה של בראם סטוקר שאותו קראתי לפני זה מוכן\לסיים את השאלון?הו כן. מישהו קרא?

maog

New member
אנוכי.../images/Emo3.gif

שם: מרגו. גיל: 14 ישוב: ת"א יש לך חיית מחמד? לא. איזו? איפה אתה יושב עכשיו? מול המחשב.
איזה חברת פלאפון יש לך?אורנג'. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? נראה לי.:-O אתה משלם את החשבון?לא. יש עבודה?אין. איזו? מה הצלצול שלך בפלאפון? Q-Lazzarus - Goodbye horses - clerks 2 - soundtrack.mp3 שיר שמתנגן ברקע? Alice In Chains - No Excuses כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? מסנג'ר - 34 איפה היית רוצה להיות עכשיו? :S יש חבר\ה?אין. כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? לא זוכרת:O וצחקת? מתישהו היום >< ובכית? אתמול והתעצבנת ברמות מטורפות? לא זוכרת. ורקדת כמו משוגע\ת? בכל פעם שאני רוקדת.
לקחת סמים? אף פעם. עישנת סיגריה? אף פעם. עישנת נרגילה? אף פעם. שתית אלכוהול? היום. השתכרת? לפני שבועיים נראה לי:O קנית דיסק? לא זוכרת הורדת שיר? כנ"ל בדקת אימייל? לפני שעתיים בערך:S שלחת מייל? לפני שבוע נראה לי מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? ספיר: רוצה לבוא אליי? ובהכי חדשה?דפנה: ב10 ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? לפני חצי שעה. איזה ספר קראת לאחרונה? .....
ממליץ\ה עליו?לא
מוכן\לסיים את השאלון?כן.

;]

שם: בת-אל גיל:15 ישוב: כפר יונה יש לך חיית מחמד? כן איזו? כלבה איפה אתה יושב עכשיו? בחדר שלי איזה חברת פלאפון יש לך? סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? כן אתה משלם את החשבון? לא יש עבודה? לא איזו? מה הצלצול שלך בפלאפון? רגיל של נוקיה שיר שמתנגן ברקע? porcupine tree- trains כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? 23 באיסיקיו, אין לי כוח לבדוק במסנג'ר.. איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם תום. לדבר איתו על הכל. יש חבר\ה? לא כיף ביחד? מתי בפעם האחרונה התרגשת? ביום העצמאות בסינרגיה שעמדנו כולם במעגל וצעקנו את עד אלייך וצחקת? באירובי היום ובכית? לפני כמה ימים במקלחת שנמאס לי מכל הקטע הדפוק הזה. והתעצבנת ברמות מטורפות? לא זוכרת ורקדת כמו משוגע\ת? ביום העצמאות בצעוקים על אהבה לקחת סמים? never עישנת סיגריה? never עישנת נרגילה? never שתית אלכוהול? בטח באיזה אירוע משפחתי XD השתכרת?never אמג. אני כזאת חננה. קנית דיסק? מזמן הורדת שיר? גם, בדקת אימייל? הרגע שלחת מייל? אתמול! מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?נכון.. אני לא מתייחס כי אני יודע שזה שטויות ולא נכון.. את זאת שלא מצליחה להבין שזה לא נכון.. ובהכי חדשה?אה.. חח גמאני שכחתי.. מתי שנוח לך זה בכלל לא דחוך.. אוהבת אותך! ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?היום ב12:55 איזה ספר קראת לאחרונה?המצפן המוזהב ממליץ\ה עליו?כן, למי שיש סבלנות מוכן\לסיים את השאלון? בהחלט.

Honey girl17

New member
יוו את מכפר יונה???

יש לי שם דודייםםם!! והאקס שלי משם..........! בעע חעחע

../images/Emo23.gifעונה..../images/Emo4.gif

שם:
סיון גיל:
עוד חודשיים 18 ישוב:
קיבוץ מגידו יש לך חיית מחמד?
כן איזו?
כלבה איפה אתה יושב עכשיו?
בספרייה של הבצפר איזה חברת פלאפון יש לך?
סלקום יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה?
לא יודעת, לא ראיתי אותו
אתה משלם את החשבון?
לא יש עבודה?
לא
איזו?
מה הצלצול שלך בפלאפון?
ROCK ME שיר שמתנגן ברקע?
כלום כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו?
לא יודעת, אני לא מחוברת איפה היית רוצה להיות עכשיו?
בבית
יש חבר\ה?
כן כיף ביחד?
הכי בעולם.. מתי בפעם האחרונה התרגשת?
אתמול, עברתי תיאוריה
וצחקת?
לפני שניה ובכית?
שלשום אולי והתעצבנת ברמות מטורפות?
שלשום ורקדת כמו משוגע\ת?
מזמן
לקחת סמים?
בחיים לא עישנת סיגריה?
שלשום עישנת נרגילה?
מזמן, וטוב שכך שתית אלכוהול?
ביום העצמאות השתכרת?
ביום העצמאות קנית דיסק?
בפסח
הורדת שיר?
לא זוכרת בדקת אימייל?
מממ לפני איזה ארבעה חמישה ימים שלחת מייל?
באותו זמן מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון?
"אני אוהב אותך" [מהשמן השולט של הפורום] ובהכי חדשה?
"אני כל כך עייפה דאמט. אם לא היה שיעור תנ"ך הייתי חוזרת הביתה"
ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה?
אתמול בשמונה בערב איזה ספר קראת לאחרונה?
התחלתי עכשיו את ארוכה הדרך למטה אבל לא נראה לי שיהיה לי ממש זמן להמשיך.. ממליץ\ה עליו?
ממה שהתחלתי וממה ששמעתי- כן מוכן\לסיים את השאלון?
הגיע הזמן, לא? |מת|

../images/Emo170.gif

שם: אנה. גיל: כמעט 16. ישוב: ירושלים/אשדוד/מעלה אדומים. יש לך חיית מחמד? חגי. איפה אתה יושב עכשיו? חדר מחשבים. איזה חברת פלאפון יש לך? אורנג'. יצא לך חשבון גדל בחודש שהיה? ישמצב. אתה משלם את החשבון? לא. יש עבודה? באמנות מודרנית! מה הצלצול שלך בפלאפון? יוחלף בקרוב. שיר שמתנגן ברקע? אנשים מדברים. כמה אנשים מחוברים לך במסנג'ר\איסיקיו? לא מחוברת. איפה היית רוצה להיות עכשיו? נחה איפושהו. יש חבר\ה? יש.
כיף ביחד? כיפחיים! מתי בפעם האחרונה התרגשת? התרגשות רעה, יותר לחץ היסטרי. היום לפני מתכונת במתמטיקה. וצחקת? לא שמתי לב
ובכית? היום, בערך. כששכנעתי את עצמי שנכשלתי במתכונת ושאני לא אגש לבגרות השנה ולא אסיים אותה בי"א ואדפק!!11 רבל זה עבר לי. והתעצבנת ברמות מטורפות? אתמול. ורקדת כמו משוגע\ת? מזמן
לקחת סמים? איכ. עישנת סיגריה? מזמן. עישנת נרגילה? מזמן. שתית אלכוהול? יום העצמאות. השתכרת? כנ"ל. קנית דיסק? לפני יותר מידי זמן
הורדת שיר? לא זוכרת. בדקת אימייל? לפני 10 דקות? שלחת מייל? לפני שבוע. מה כתוב בהודעה הכי ישנה שיש לך בפלאפון? "אני אוהב אותך". ובהכי חדשה? "תודה לאל." ממתי השיחה שלא נענתה האחרונה? אמא. איזה ספר קראת לאחרונה? התחלתי את "מחשבות על הצילום" ממליץ\ה עליו?אני בעמוד החמישי
מוכן\לסיים את השאלון?אני אשתדל לעמוד בזה.

למעלה