אוקיי

alones20

New member
אוקיי

החלוקה היא כזאת, קודם כל יש מיון רפואי, מי שעם פרופיל 72 הולך לצוות הרכוב, ומי שעם פרופיל 82-97 לרגלי, ואז מתחיל עניין המכסות והתקנים, כמה צריך לצוות הרכוב וכמה לרגלי (צריך יותר סד"כ ברכוב בד"כ), אפשר לבקש איפה לשובץ, יש לך את הטרום טירונות, שמה שואלים אותך, מה רצונך, ומתרשמים ממך עד כמה שאפשר בזמן הקצר הזה . ניתן לעבור צוות, אבל הקושי הוא גדול מאוד.... אחרי הטרום טירונות יחלקו אתכם לגדודים. וכן צריך להתבלט בצוות הרגלי בכדי להגיע לפלוגה היעודי בניצן ונשר או המוביל בשחף, כי הפלווגות הנ"ל עושות עוד קורס ולומדות עוד תכנים במסלול, וצריך שמה, אנשים בולטים ואיכותיים

alones20

New member
שכותבת ההודעה

תהיה אלופת פד"מ או קצינת האג"ם של פד"מ, אז אני אוכל להגיד לך שיש אמת, בתוכן ההודעה בנתיים מה שיש לי להגיד על זה, אני אשמור לעצמי, אבל רמז זאת השטות הכי גדולה ששמעתי ב24 שעות האחרונות, ולא צחקתי ככה הרבה זמן

RENI1

New member
../images/Emo6.gif

אני ממש שמחה לשמוע שזאת שטות. יש לנו (הבנות) כ"כ הרבה מוטיבציה להצליח במסלול הזה וחבל שאנשים שמתיימרים לדעת הכל מנסים לפגוע בה. שוב, תודה לך :)

dutchman

New member
שאלה שמאוד מטרידה אותי

האם פרופיל 72 יכול להשתייך לצוות הרגלי? או שנגזר עלי להיות רקוניסט? האם יש אפשרות לחריג?

RENI1

New member
לא חושבת..

רק לאחרונה הוחלט שבעלי פרופיל 72 יעברו טירונות 03 וישובצו בצוותים רכובים.

למעלה