אוקיי...

דוVשה

New member
אוקיי...

כבר כתבתי בפורום זה, לפני כמה שבועות, אך זו פעם ראשונה שאני קוראת את הודעת מנהל הפורום... ובכל זאת אגיד, שאין לי מושג למה אני כותבת את ההודעה הזו פה, אין לי מושג אם היא קשורה לפורום [כנראה, שבסופו של דבר, היא כן.]. אני מרגישה תשושה... אני מאושרת. יש לי את הדבר הכי חשוב בשבילי. אהבה. אך בכל זאת, אני מרגישה תשושה... סובלת מבעייה בריאותית שבמשך 23 שנה לא באה לסיומה... בהתחלה חשבתי לשנות דרך, למצוא כיוון אחר, איכשהו... אבל , כנראה זו לא התשובה. כי טוב לי. אם אני מוציאה את הגורם הבריאותי וכל מה שמתלווה אליו [ז"א פחד, חרדה, חוסר תקווה...], טוב לי. לא יודעת למה אני כותבת את זה כאן. בכל מקרה, שיהייה לכולם יומטוב.

יה-יה

New member
תיקון

אני חושבת ש*את* יודעת בדיוק למה כתבת את זה דווקא כאן. אני יכולה לומר לך את דעתי, אבל, בינינו, מה זה שווה... ברצינות, תנסי לענות רגע על השאלה: למה כתבת דווקא כאן? מה בהודעת המנהל ובקריאת השרשורים שרצים כאן, גרם לך לכתוב דווקא כאן ולא, למשל, בפורום whatever...? אגב, הכוונה היא שתעני לעצמך ולאו דווקא פה. טוב, די. תעני את ואח"כ אני אגיד את דעתי (שיכולה להיות שגויה במקרה זה, כמובן, אבל עדיין תייצג את דעתי בלבד) קדימה, תלחצי על הדוVשה
שלך, יה-יה.

דוVשה

New member
אוקיי =]

יגעתי... מצאתי... אני מאמינה, שכתבתי את המילים שלי דווקא בפורום הזה כי... כי אני מחפשת תשובה. תשובה למשהו שאנשים פה עברו. נכון, כל בנאדם זה משהו אחר ולקח לי המון זמן להבין שאני לא יכולה לחפש "יד מכוונת" שתתן לי פתרונות. הפתרון צריך להגיע ממני. אבל בשרשורים פה , בדרך החשיבה של האנשים פה, בהתנסויות שלהם בחיים יכול להיות ש... מישהו יזרוק מילה ואני אלמד יותר... אבין יותר... אולי יתן דוגמא למצב מסויים שעבר בחיים כתוצאה ממשהו בריאותי , לא יודעת... מנסה ללמוד, להבין, לצאת ממה שאני נמצאת בתוכו.. that´s all i guess... עכשיו את, מעניין אותי לקרוא את הדעה שלך =]

יה-יה

New member
עכשיו אני

כי ההוא הלך. קודם כל, את כל מה שכתבת, מילה במילה (רק במילים אחרות), הייתי כותבת לך. ובשביל להסביר לך את דעתי, אני פשוט אספר לך עליי: (חיים שכאלה) אני, כמו רבים וטובים כאן, נכנסתי "במקרה" לפורום. גם אני, כמו רבים וטובים, נשביתי בקסמיו של הפורום. הפורום הזה, שלא משנה תחת איזו כותרת הוא יושב, הוא פורום של אנשים שמדברים השכם והערב על... החיים. על הדרך. על הדרך שלי. אף אחד מחברי הפורום לא הולך בדרך שלי . אף אחד. אבל מכל שורה שנכתבת כאן, אני לוקחת אבן ומחליטה איפה (אם בכלל) לשים אותה בדרך שלי. כל מילה שאומר מישהו, גם אם נכנס רק להגיד בוקר טוב, אני נושמת ומחליטה אם הנשימה הזו ממשיכה איתי את היום או נשארת אי שם על המסך, ממתינה להזדמנות אחרת (או שלא). אין פה אנשים יותר חכמים או יותר מוכשרים מכל אדם אחר שאת מכירה. אבל יש פה אנשים. יש פה חיים. יש פה אנשים חיים, שמוכנים לתת לך אבן ועוד אבן, שאיתן תבני את הדרך. אנשים שנותנים לך מלט, סיד וטיח, כדי לחזק, לשפץ, להבין... את הדרך. הדרך שלך . זה מה שאני מצאתי פה (עוד לפני שכתבתי מילה אחת בפורום). וכשאני הולכת לאיבוד בדרך שלי, אני מרימה את האבנים שאספתי וחוזרת הביתה... אני עברתי פה שינוי גדול. כשאני אומרת ´פה´ - אני מצביעה על שני מקומות: - פה, בפורום - פה, בפנים (עם חיריק ב-ב´ושווא נע ב-פ´) זהו, יקירה. עד כאן הנאום שלי לשעה זו. שלך, יה-יה.

יה-יה

New member
ועוד לא דיברתי על הלילות...

הלילות המופלאים. החלומות הצלולים. השאיפה שלי: לעשות בעֶרות את מה שאני מעיזה לעשות בחלומות הצלולים... איזה כיף לך. יש לי תחושה שזה תחילתו של מסע מופלא. בעצם... אנחנו כל הזמן במסע, לא? כאן הפכתי את המשא למסע. יה-יה (משוררת...)

WhiteBear

New member
מכיוון שעוד לא שאלו, אני אשאל:

שלום. אני לא יסייג, אלא פשוט ישאל: מה הבעיה הבריאותית? וממה את תשושה? (כי ממה שכתבת, מתפרש שאת לא תשושה מהבעיה הבריאותית) ובינתיים, אני חוזר להמשיך לקרוא את ההוביט. (חמוד! לא קראתי אותו המון זמן)

deep ocean

New member
את רוצה למצוא את הדרך בה תהיי

מאושרת, גם עם הבעיה הבריאותית ממנה את סובלת (כי אם זה 23 שנה, אני מניחה שלא ניתן לפתור אותה, למרות שגם על זה אפשר להתווכח). אפשר לשאול מהי? ולגבי זה שאת כותבת את זה כאן, טוב נו, זה בגלל שאת מרגישה ש פה תקבלי עזרה למציאת הדרך. אחלה!!

deep ocean

New member
סליחה, לא התכוונתי מאושרת

התכוונתי לכתוב- את הדרך בה לא תהיי תשושה וכו´

דוVשה

New member
אמממממ.....

רב תודות על כל התגובות =] הבעייה הבריאותית ממנה אנ יסובלת הנה דלקת בדרכי השתן שהתחילה בגיל 4 לערך ונמשכת עד היום. כן..., עברתי את כל הבדיקות, כל הטיפולים האנטיביוטיים עד שבסופו של דבר, לפני כחודש התחלתי בטיפול הומאופטי מכיוון שמצבי התדרדר לחלוטין... סיפור שהיה כך היה: החלטתי לעזוב את מקום עבודתי ע"מ לטפל בדלקת אחת ולתמיד [כי המון שנים הזנחתי אותה..], עזבתי את העבודה, התחלתי בטיפול, כאבים לא נפסקו, הישיבה בבית בחוסר מעש + ההתרכזות היומיומית בכאב = הולידו מיקס עצבני והורס לחלוטין... בקושי אכלתי [הייתה ירידה גדולה במשקל] ותאבוני נעלם כמעט לחלוטין. השינה הייתה ממני והלאה. בקיצור - תפקודי הכללי שאף לאפס , מינוס אפס. בכל מקרה, התחלתי עם הטיפול ההומאופטי [היו תוצאות אך לא מספיק לפי דעתי...] , אני שוקלת להתחיל טיפול בדיקור וצמחי מרפא. כרגע אינני נמצאת בארץ [בעקבות מצבי הגעתי להוריי שנמצאים בשליחות בחו"ל] ואני אצלהם... אני חוזרת לארץ בינואר... נכון לעכשיו, אני אוכלת. הרבה יותר ממה שאכלתי בארץ ומנסה להעלות במשקל. השינה שלי השתפרה, אני אומנם לא ישנה כל הזמן רצוף, מתעוררת לפעמים דיי מוקדם, אך היא השתפרה. הכאבים של הדלקת לא משתפרים.... וזהו =] ו...תודה לכם. על הנכונות לעזור.

deep ocean

New member
ואוו! איזה סיפור!

מאיזה גיל את סובלת מזה? בחו"ל את מטופלת אצל מישהו? יש פה אנשים שמכירים מטפלים בכל מיני שיטות (מכירים אישית, או שמטופלים אצלם). אם תרצי, נשמח להמליץ לך, רק תגידי.

סתר

New member
האם הענין הבריאותי שלך

אובחן כ"ריפלוקס", כלומר במקום שהשתן ימשיך לצינור השתן והחוצה... הוא חוזר לכליות ו"עושה סיבוב נוסף", כתוצאה מכך יש דלקות חוזרות ונשנות, (הרעלים מתמחזרים בכליות, במקום להמשיך בתהליך הניתור הטיבעי של הגוף)שאף מלוות בחום, חוסר תאבון, ירידה במשקל, וצבע צהוב בפנים. שאלה נוספת: האם יש לך רגשות של זעם או טינה כלפי אחד מהורייך ? שלך... אלפי

דוVשה

New member
אכן....

מצבי אובחן כריפלוקס... וכן, יש לי רגשות של כעס וטינה כלפי אחד מהוריי... בכל מקרה אני חושבת ללכת לכיוון של טיפול בצמחי מרפא ובדיקור.. אשמח לשמוע המלצות על מטפלים ממטופלים ובכלל. תודה לכם יומטוב =]

deep ocean

New member
המממממ

אני אישית מטופלת אצל ההילר שלי. אני לא מכירה אישית מטפלים אחרים, אז אני יכולה להמליץ לך רק עליו. כשתחזרי לארץ, צרי איתי קשר במייל. אני מאד מרוצה ממנו.

Talia E

New member
גם אני יכולה להמליץ על שני מטפלים

אחת בתחום ההילינג ואחד (שאני חושבת שאולי יותר יתאים לך), שאינו מטפל בשיטה אחת, כי אם צבר ידע בשיטות ותחומי טיפול רבים (בין היתר צמחי מרפא אבל גם הרבה אחרים). גם את, כמובן, מוזמנת לכתוב לי במייל כדי לקבל פרטים מדוייקים או לשאול שאלות על מי מהם. טליה

דוVשה

New member
מודה לכם...

אכן, אהייה בקשר לכשאחזור לארצנו הקטנטונת... =] תודה על ההתיחסות והנכונות לעזור שיהייה יומטוב =]

למעלה