אוקיי...

שטוטוז

New member
אוקיי...

אני בזמן האחרון לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני כל כך חרמנית,שאפילו לעשות ביד לא עוזר לי... כל פעם שמספרים לי על משהו קצת מיני בשבוע האחרון אני ישר מתגרה... וזה רק בשבוע האחרון עכשיו,זה לא כאילו אני יכולה פשוט ללכת למישהו ולהזדיין,כי אני בתולה... אבל בזמן האחרון אני חושבת יותר ויותר שפשוט אני רק חייבת סקס,אני ממש חייבת..לא משנה מה,אפילו אם אני בתולה מה אני עושה?

אממממממממ כן ../images/Emo13.gif אבל עדיין

אל תאבדי את בתוליך עם מישהו בפעם שאחרי זה לא תרצי לזכור אותה... אני מכירה בנות שמצטערות על הפעם הסתמית הזאת.

שטוטוז

New member
הבעיה שאני לא רואה את זה

מגיע בקרוב... כאילו,עכשיו אין לי מישהו...ואני באמת לא רואה את זה שיהיה לי מישהו בקרוב...

הגוף שלך מאותת לך משהו....תקשיבי.

ממש לא בעיה.
אני לא יודעת בת כמה את,אבל אם את בגיל שמותר להתחיל-תתחילי! כך או כך לא תשארי בתולה לנצח. את צריכה את זה-תעשי את זה

שטוטוז

New member
ככה פשוט...

בזמן האחרון שהייתי עם מישהו,באמת שלא הרגשתי בעיה לשכב איתו... אבל מצד שני קצת נסוגתי ממחשבה של מה יהיה יום למחרת ואיך אני ארגיש את עצמי

ואז מה? היא תקום בבוקר שאחרי

וסתם תתחרט על זה? חכי עם זה מותק. חיכית 17 שנים (לא יודעת בת כמה את, נו), לא יהרוג אותך לחכות עוד קצת.

kc pro

New member
לא לקחת דברים קשה אלה .....

לפי דעתי למצוא מישהו ולממש את כל מה שאת מפנטזת עליו כרגע הינו פיתרון הולם, ועצם העובדה שאת בתולה אינה רלוונטית זה רק מגביר את תחושותי שאת יותר מבשלה ולכן מיצאי מישהו ראוי והולם שיפנק אותך! אין דבר כזה סתם מישהו!!!! יש רק אותך ואת הכי חשובה, החיים ארוכים במידה מסויימת וקצרים במידה אחרת, תהני ותממשי את חלומותיך

רק עדיין אני חושבת שאת צריכה לעשות

את זה שישארו לך זכרונות טובים מהפעם הראשונה... מנסיון אישי אני מאחלת לך שתיהיה לך פעם ראשונה כל כך מיוחדת כייפית וטובה... וזה משהו שכייף להזכר בו... תחשבי שזו הפעם הראשונה... אולי זה קצת מיושן אבל עדיין לדעתי פעם ראשונה זו פעם ראשונה.
זה נכון שעם הזמן הסקס משתפר וכ"ו אבל עדיין תעשי את זה עם מישהו שיתחשב בך ויבין שזו פעם ראשונה וכ"ו... אני מבקשת ממך שתחשבי על זה.

ע ו ל ם

New member
ברגעים "קשים" אלה.. ../images/Emo69.gif

קל "ליפול" באותו ייצר חרמנות שמפעם בך כ"כ חזק, ולמצוא פרטנר ראשון וזמין שיש, ולעשות את זה איתו..
אם את חושבת שאת מוכנה לזה, לכי על זה.. אך אני ממליץ (מניסיון) לחכות לרגע המיוחד והראשון, עם משהוא מיוחד ושאת מרגישה אליו רגש מסויים.. אין עשיית המעשה מאהבה כעשייתו מייצר חרמנות גריידא..
כי צירוף של חרמנות ואהבה למי שאת איתו, מעצימה את כל החוויה.. החוויה הראשונית תינצר בגופך לע ו ל ם, ותוסיף לך בפעמים הבאות. החוויה הראשונית שלך תהיה חיובית ונעימה, כך שכל פעם שתעשי את זה, או שייגעו לך באותו מקום, רק בנגיעה תוכלי לגמור.. (תחשבי על זה
) לכן אני חושב שלא כדאי להיחפז אפילו שהייצר גובר.. שאומרים סקס אומנם מתכוונים לחדירה על כל המשתמע מכך.. אך את צריכה לזכור שלא כל אחת גומרת מחדירה.. יש המון המון דברים מסביב..
אולי תלחצי יותר על הדגדגן..
אולי תשתהי יותר תחת ברז המים ותבצעי בו את זממך..
אולי תלחצי על עופרייך עד זוב דם..
(ואולי הכל יחדווה..
) את יודעת מה עושה לך טוב.. ההנאה בחייקך..

minx

New member
פתרון כייפי

עשי את זה עם בחורה. לא תאבדי את בתולייך, אבל תגמרי כמו שלא גמרת לעולם. (-;

למעלה