אוקיי תנו לי רעיונות לאוכל שאפשר לנשנש ושזה לא יקח הרבה זמן..:) TODA
B bariska New member 2/9/04 #4 אחרי מחשבה רבה חיממתי ג'חנון במקרוגל ובעדינות הוספתי מעל רוטב עגבנויות הא וגם תה עם חבל..התמכרתי לזה זה יאמי אבל אשמח לעוד רעיונות
אחרי מחשבה רבה חיממתי ג'חנון במקרוגל ובעדינות הוספתי מעל רוטב עגבנויות הא וגם תה עם חבל..התמכרתי לזה זה יאמי אבל אשמח לעוד רעיונות
M moon and sun New member 2/9/04 #5 אני אוהבת להכין סנדויצ'ים עם מלא מלא דברים בפנים! גם טוסטים לא רע... או לטגן איזה חבליה של צ'יפס עם נקניקיות... יאמייייייי
אני אוהבת להכין סנדויצ'ים עם מלא מלא דברים בפנים! גם טוסטים לא רע... או לטגן איזה חבליה של צ'יפס עם נקניקיות... יאמייייייי
B bariska New member 2/9/04 #6 גמני אוהב להכין כריכים כאלה כי לא היה לי כוח לכתוב ( סנדויצ'ים)אבל בכל זאת כתבתי..:/ אבל אין לי סבלנות להכין.. פעם היתי עושה 2 כריכים חסה מלפפון עגבניה כמה חתיכות של גבינה (עמק)יאמממ ועל זה זייתים
גמני אוהב להכין כריכים כאלה כי לא היה לי כוח לכתוב ( סנדויצ'ים)אבל בכל זאת כתבתי..:/ אבל אין לי סבלנות להכין.. פעם היתי עושה 2 כריכים חסה מלפפון עגבניה כמה חתיכות של גבינה (עמק)יאמממ ועל זה זייתים
V v o d k a New member 2/9/04 #11 ממממ אתם עושים לי תאבון! ../images/Emo21.gif ואני עוד רעבה מ7 בבוקרררר! טוב זהו הלכתי לאכול ....... (לא לפני שאני אקרא עוד קצת )
ממממ אתם עושים לי תאבון! ../images/Emo21.gif ואני עוד רעבה מ7 בבוקרררר! טוב זהו הלכתי לאכול ....... (לא לפני שאני אקרא עוד קצת )
ת תפוחית מעלפת New member 2/9/04 #38 מה אתה משווה?! את קיריל לליזה.. קיריליזה... אממ יש לי ידידים שכשמתיישבים לאכול.. מסיימים פיצה שלמה כל אחד.. מינמום בגודל לארץ'...
מה אתה משווה?! את קיריל לליזה.. קיריליזה... אממ יש לי ידידים שכשמתיישבים לאכול.. מסיימים פיצה שלמה כל אחד.. מינמום בגודל לארץ'...
ת תפוחית מעלפת New member 2/9/04 #19 ג'חנון.. יאמי... חחח לא מכירה הרבה רוסים שאוהבים... ג'חנון.. חחח ולא הבנתי תה עם חבל?!