אוקיי!!!!

כתמונית

New member
אוקיי!!!!

ומי חזר??!!! חחח!!! אני!!! תודו! תודו שהתגעגעתם! (או שלא...נעה את לא כזאת חשובה) בכל מקרה הייתי בפולין חזרתי הייתי בגולן חזרתי ועכשיו (לצערכם) אני פה!!!! מה עם מפגש??!! אני מחכה ומחכה!! ואנשים (טל והכל המארגים) יש פסיכומטרי!! צריך לדעת תאריכים!!! בקשרל לטיול היה מעניין היה גם מגניב בחלק מהזמן! (ומלא צחוקים!! - זיגיג והראש הכחול שלו - לא לשאול...) בקיצור - מומלץ! לכל מי שמזדמן שיסע!!!! (אפרת - זוכרת את "החברה" הפסיכית שלי שראינו ביוני בלוך?! פגשתי אותה בשדה... ילדה חולה...) אז רק בראיות ונתראה בניצנים! (נכון?!)

efratushke

New member
החברה הכי טבה של אמא שלי חזרה!!!!!!

נוט!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח כתומתי - תביאי אותה בענטוז! טוב שחזרתי סופסוף! אל תעשי לי את זה שוב בחיייייייים!!!!! השתגעתי בלעדייך יא מופרעת!!! מצלצלת ב22:00 באמצע שנת היופי שלי אני אפילו זוכרת את השיחה: *הצלצול - "אני מת" - הצלצול של כתומה* "כפרה אני ישנה! ביי! מחר!" ומנתקת מה אמרת שמה? חחחח כתומה ועינב בואי נלך להופעה ב19? חחחחח זנות לא הלכתי הרבה זמן להופעה!!! - אתן מסיעות כתומה אני רוצה לקרוא את המכתב שכתבתי לך חחחח כמה שטויות אני מדברת עכשיו!!!!!!!!!!!!! יווווווווווו שיבושם לכם!!!

כתמונית!!!!!!!!1

התגעגענו אליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!! זה לא היה אותו דבר בלעדייך!!!!!!!!!!

כתמונית

New member
וואו! לאנשים איכפת!

(אני וחרדת הנטישה שלי..) א. אפרת - הופעה ב-19?! אמא שלי תקבל פלצות! (איך אני אוהבת את המילה הזאת!!) אבל למי איכפת.... קודם כל שיהיה יום רביעי!! יו!!! ב. מור - כפרה נשמית!! גם אני התגעגעתי אלייך! (ברור שזה לא אותו דבר בלעדיי....הצנעה...) וכייף להיות פה בחזרה!!!

למעלה