אוקיי!!;)

Aero7STyle

New member
אוקיי!!;)

אנשים! שלום!אומנם לא כניסה מרשימה כמו של אנשים אחרים כאן...אבל סביר בהחלט!! ;) צמר-גפן-מתוק!! lol ;)

SaintJohn

New member
God save the queen../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

גבירותיי ורבותיי, לאחר ציפיה מורטת עצבים ולילות חסרי שינה; לאחר יותר מחודש תמים לאחר פתיחת הפורום ובאיחור אלגנטי ביותר; תרשו לי להכריז בזאת על בואה של האחת והיחידה, זו שאף משחק טאקי לא יהיה משחק רשמי בלעדיה,זו שכל אחת בשם ג'ודי ניר-מוזס-שלום וכו' משקשקת בפניה בזמן הפנאי (פלוס), זו שתעביר לנו את הפורום הנכבד שלנו שלב אחד קדימה - גברת סטייל בכבודה ובעצמה: מאיה! ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע שעוד עתידו הדגול מונח לפניו! תותים (עם שמנת)!! ;)

rocket

New member
אוי .... איזה כיף לכם אתם כולכם

מכירים אחד את השנ ואני מרגישה זרה קצת ^;;

AeroTom

New member
לא כולם מכירים אחד את השני

נועם- תקן אותי אם אני טועה: נועם מכיר את גיא זה אני יודע.ושניהם גם מכירים את מאיה ועידן נכון? ואני מכיר את נועם,גיא ונלה (שהיו בפגישת פורום) ויש עוד כאלה שמכירים פה? שאני אומר מכירים זה לא שאתם הייתם צריכים להיות ביחד בגן חובה וכאלה,פשוט שפגשתם את הבן-אדם Face to face אפילו פעם אחת...

SaintJohn

New member
תיקונונצ'יק

פגשתי פעם אחת את עידן, ובאותו אירוע הייתי אמור לפגוש גם את מאיה, אבל במקום זה רק דיברתי איתה קצרות בטלפון (ג'וני!). אז את מאיה עוד לא פגשתי. בתקווה שבקרוב כולם יכירו את כולם...

AeroTom

New member
סוף סוף...

עכשיו אני יודע מי זאת מאיה... ברוך הבא באמת ואשמח לדעת בת כמה את.(אני משער שאת מ"זקני" הפורום?)

StarDustGirl

New member
התמונה הזאת מוכיחה..

שג'ו לא מנגן מהשכל, הוא מנגן מהלב^_^ כי כשאתה שיכור, אתה לא מסוגל לחשוב כמו שצריך(מנסיון
)

למעלה