אוקיי..

אוקיי..

שמתי לב שיש פה כמה ש...אהמ... מקנאים באלה שקיבלו תמונת ברוך הבא/שב... אז אני הופך את זה לשרשור בקשות לתמונה כזאת

wanna get high

New member
תמות אייל!!!

תשרף!!! תרקב!!! תצלה!!! תסקל!!! תתחשמל!!! תטבע!!! תתלקח באופן פתאומי!!! אתם לא למדתם עדיין שאני יום כותב יום לא?!?! אני נכנס לאינטרנט רק כל יום שני (לא כל יוטם שני בשבוע... יום כן יום לא...) לא פייר (וגם לא פרנק)!!! אני דורש עוד יום!!! לא הלכתי היום לבי"ס!!! אני חולה!!! אני רותה ברכת החלמה מהירה!!! וברכת ברוך הבא!!! וברכת ברוך השב!!! וברכת ברוך הנמצא!!! וברכת ברוך המסטול!!! ו... ברכת ברוך שהפסיק לבקש עוד ברכות!!!

elcool

New member
אני!

לא רוצה אתה יודע מה? אני רוצה תמונה מיוחדת! תמונה של החלמה מהירה עם תצלום של רגל שרוטה ואצבע עם כוויה! (כי זה מה שקרה לי...
)

ha shem

New member
הוא רדף אחרי מכונית חונה..

והכניס את האצבע לקרבורטור.. ילד מסכן... כבר לא בטוח לרדוף אחרי מכוניות חונות בימינו?????

../images/Emo6.gif-../images/Emo6.gif אהבתי!!!

ועכשיו אני מכריז על משהו שרציתי לשמור בסוד: -כל שנה חדשה אני מחליף גירסה של הודעות הברוך הבא -בקרוב, הודעות החלמה מהירה והודעות מזל טוב!

elcool

New member
ואי! תודה!!

אני הולך להדפיס את זה בשני עותקים ולחלק אותם ממטוס בכל הארץ!!

elcool

New member
במיוחד שיש לק וורוד!! ../images/Emo68.gif

סתם.. בכלל לא שמתי לב

dor307

New member
אייל

אני רוצה אחד מיוחד אם מילים שאני יכותב או קי??? ואם לא אז אני יגיד לך מה לכתוב הא וגם זה צריך להיות אם רקע כחול ולא ברוך הבא צריך להיות מזל טוב לעדי טוב??? אייל תעשה לי ילד גרוזני דומה למצלמה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

למעלה