ברוכה הבאה לך, דנה ../images/Emo142.gif
תראי, למרות שהמקובל הוא [ולאו דווקא כי צודק, אלא כי ככה חינכו אותנו. מה לעשות?] שהגבר ישלם בדייט ראשון [לפחות. יש נשים שהוא ממשיך לשלם עד עולם], זה לא אומר שאם הוא לא משלם אז הוא לא גבר, או חצוף, או וואט אבר. אני אתן לך דוגמא על אותו בסיס, אוי ככה תביני - אחותי, עד לא מזמן, הייתה נוסעת באוטובוסים הרבה. כל פעם שהיה/תה עולה גבר/אשה מבוגר/ת, היא הייתה קמה ומעניקה את מושבה. למה עד לא מזמן? כי פעם, כשהיא קמה לגבר מבוגר ממנה בכדי שיישב, הוא צעק עליה שהיא חוצפנית שהיא חושבת שצריך לרחם עליו ולתת לו לשבת. מבינה? זה מאוד בעייתי העניין הזה עם כל הפמיניזם מסביב. מצד אחד, נשים מבקשות שיוויון, מצד שני, הן לא מוכנות שהשיוויון הזה ישלוט בכל התחומים. יש נשים שיכעסו כשגבר יקח כמובן מאליו את עניין התשלום. מחשבות בנוסח - 'אני לא מסוגלת לשלם בעד עצמי?!', 'אני זקוקה לנדבות?!', הן מנת חלקן של נשים שכאלו. אני לא רואה בזה שום רע. אני הייתי מגיעה למצבים שכבר היה נמאס לי להרגיש האשה הקטנה של האקס שלי ופשוט הייתי ממעיטה בפגישות כי רק הוא היה משלם ולא נותן לי להוציא כסף. זה גורם לבחורה להרגיש תלותית וחסרת כל. נכון, בחורות אוהבות שמפנקים אותם, אבל לפנק אותי זה לא אומר להתעצבן עליי כשאני מוציאה את הארנק לשלם. הגבר שאיתי, גם אם זה דייט ראשון שלנו, הוא לא הספונסר שלי ולא איתי על תקן לשכת הסעד. [טוב, בכל אופן, עדיין לא
] ותאמיני או לא, בתקופות שלא עבדתי, המעטתי לצאת עם בחורים. וסתם בגלל שהטוסט הזכיר לי סיפור דוחה - יצאתי עם בחור שאני מכירה למעין דייט [היינו אחרי מסיבה והוא החזיר אותי הבייתה ורצה לאכול, אז הלכתי איתו]. הזמנו, אני לי והוא לו. המנה שלי הגיעה קודם והבחור טחב לי אצבעות לצלחת. זה דחה אותי!
מילא לאכול לי מהצלחת עם סכין ומזלג, אבל לי לגעת עם האצבעות באוכל שאני אמורה לאכול אחר כך?!?!?!?! לדייט שני הוא לא הגיע, ולאו דווקא כי הוא נגע לי בצלחת, אלא כי הוא ניסה לשכנע אותי שווה לי לצאת איתו כי יש לו הרבה כסף!!!!?!?!?! בכל אופן, בחור שלא משלם על בחורה הוא לאו דווקא בחור נחות או חצוף, אלא פשוט כנראה בחור שלא לטעמך. אין בזה שום פסול. אל תדאגי, חומד, הוא כבר ימצא בחורה שתקח אותו כמו שהוא, הוא לא צריך אותך.