אוקיי.

BALUTAMAN24

New member
תגובה להודעה מגעילה מבחורה מגעילה

עלובות נפש הן אלה החושבות שלהיות גבר טוב זה גבר שמשלם בסוף הארוחה. מזל לבחור ההוא שלא ימשיך להיפגש איתך. את שחצנית,מגעילה, ולצפות שהגבר ישלם עלייך זה בדיוק כמו להגיד "אני זונה" ,וסליחה על הגסות אבל זה ממש מרגיז. את מתנהגת כמו זונה כי הגבר צריך לשלם לך על זמנך. תסתכלי על עצמך במראה ותראי מה את באמת.

night mistress

New member
פריזזז...לא יודעת מי זו אבל..

אותי חינכו שדייט ראשון הגבר משלם והבחורה שמה טיפ גבוה במיוחד.. וזה ממש לא זנות, זה רק מראה שהוא אכן מעוניין, כי אם הבחורה צריכה לשלם בסוף הארוחה, הסיכויי שתהיה פגישה נוספת הוא אפסי.. זה הכל עניין של חינוך..סורי.. כמובן שאם זה מתפתח אז גם האשה משלמת, ברור, אבל בדייט הראשון??? NEVER!

קווטר

New member
ואם הבחורה מתעקשת לשלם?

אם הבחורה מתעקשת לשלם כי לא נעים לה שהבחור משלם עליה? גם אז זה נראה כאילו אין עניין מצידה? לדעתי לא ממש קשור כל עניין התשלום להתעניינות עתידית אלא יותר ללהיות ג'נטלמן לפי הספר.

דנטל

New member
מה? קצת מיושן לטעמי

אני בעד שכל אחד ישלם על מה שהזמין, אלא אם אחד מהצדדים הבהיר שהוא מזמין על חשבונו.

ואני בדיוק להיפך

הכי יפה בעיניי שכל פעם אחד מבני הזוג מזמין את השני, כלומר משלם. בפעם הראשונה הגבר כמובן. אני פחות אוהב להתחשבן ולחלק את החשבון ביני לבת הזוג. במיוחד לא כשזה סכומים קטנים. לאורך זמן זה מתאזן, אז למה לא לפרגן ולהזמין את בן הזוג, ולהראות לו שאתה מוכן להשקיע בו/ה. הכי מעצבן בעיניי זה לעבור על החשבון ולראות מי הזמין מה, וכמה זה עלה ("אבל אני אכלתי רק רבע מהגלידה..."). אם כבר לחלק אז חצי חצי. אם לגבר יש יותר אמצעים בעיניי זה נכון שהוא ישלם ברוב המקרים. אם לבחורה יש יותר אמצעים? לא יודע. עוד לא נתקלתי במצב הזה.

T r i l i a n

New member
פתרון: דייט ראשון בחיק הבטע

לא צריך לשלם. במה כבר מדובר? יושבים בבית קפה, שותים קפה עם עוגה - נגיד - 40-50 ש"ח? מה העניין? זניח, לא? מצד שני אם מישהו יוצא להרבה דייטים וכל הבנות יצפו ממנו לשלם הוא יפשוט ת'רגל. בקיצור - אם החינוך אומר לא לשלם, אז עדיף לצאת לפגישה ראשונה למקום שלא דורש תשלום.

אוקיי.

אני מבינה שההודעה של דנה על הגברים הישראליים הביאה למגמה קלה של עצבים בפורום, הן מצד הגברים הנזעמים על פגיעה בכבודם, והן מצד הנשים, שבחורות כמו דנה מוציאות להן שם רע של אוכלות חינם ונצלניות. מובן ולגיטימי לגמרי. במקביל להבנה, לא מקובל עליי שימוש בשמות הגנאי שלהם זכתה דנה כתגובה להודעה [כגון, שרמוטה, טיפשה וכל מיני רבים ואחרים], והודעות שכאלה נמחקות כלא היו. ראיתי גם שכמה ממכם התעסקו בזה מעבר לשרשור ופתחו שרשורים חדשים ומגוונים. התחלתי לשרשר את כל השרשורים שנוצרו לשרשור הראשי, של דנה. באמצע הבנתי שזה לא פייר. ההודעה הראשית כבר לא עולה ואנשים ללא ממש ששים לחטט בדפים ישנים ושרשורים ארוכים. אי לכך, ובהתאם לזאת, כל המעוניינים מוזמנים לשרשר להודעה זו את כל תגובותיהם, טענותיהם, הערותיהם והארותיים להודעה של דנה על דייט ראשון וגברים ישראליים. אבל, אני חוזרת ומציינת, בלי קללות, בלי השמצות, שכן מעבר לזה שההודעות האלה ימחקו, הכותב לא יבטא את מחשבתו. אז למה לכם? תודה

ד מ ע ה1

New member
הודעה ל"תופעה" הקרויה דנה

מפתיע אותי דנה, שיחסית לבחורה שתקועה אי שם בתקופת המערות את יודעת לעבוד עם המחשב... הקידמה ידידתי, תנסי לעמוד בקצב שלה...

ברוכה הבאה לך, דנה ../images/Emo142.gif

תראי, למרות שהמקובל הוא [ולאו דווקא כי צודק, אלא כי ככה חינכו אותנו. מה לעשות?] שהגבר ישלם בדייט ראשון [לפחות. יש נשים שהוא ממשיך לשלם עד עולם], זה לא אומר שאם הוא לא משלם אז הוא לא גבר, או חצוף, או וואט אבר. אני אתן לך דוגמא על אותו בסיס, אוי ככה תביני - אחותי, עד לא מזמן, הייתה נוסעת באוטובוסים הרבה. כל פעם שהיה/תה עולה גבר/אשה מבוגר/ת, היא הייתה קמה ומעניקה את מושבה. למה עד לא מזמן? כי פעם, כשהיא קמה לגבר מבוגר ממנה בכדי שיישב, הוא צעק עליה שהיא חוצפנית שהיא חושבת שצריך לרחם עליו ולתת לו לשבת. מבינה? זה מאוד בעייתי העניין הזה עם כל הפמיניזם מסביב. מצד אחד, נשים מבקשות שיוויון, מצד שני, הן לא מוכנות שהשיוויון הזה ישלוט בכל התחומים. יש נשים שיכעסו כשגבר יקח כמובן מאליו את עניין התשלום. מחשבות בנוסח - 'אני לא מסוגלת לשלם בעד עצמי?!', 'אני זקוקה לנדבות?!', הן מנת חלקן של נשים שכאלו. אני לא רואה בזה שום רע. אני הייתי מגיעה למצבים שכבר היה נמאס לי להרגיש האשה הקטנה של האקס שלי ופשוט הייתי ממעיטה בפגישות כי רק הוא היה משלם ולא נותן לי להוציא כסף. זה גורם לבחורה להרגיש תלותית וחסרת כל. נכון, בחורות אוהבות שמפנקים אותם, אבל לפנק אותי זה לא אומר להתעצבן עליי כשאני מוציאה את הארנק לשלם. הגבר שאיתי, גם אם זה דייט ראשון שלנו, הוא לא הספונסר שלי ולא איתי על תקן לשכת הסעד. [טוב, בכל אופן, עדיין לא
] ותאמיני או לא, בתקופות שלא עבדתי, המעטתי לצאת עם בחורים. וסתם בגלל שהטוסט הזכיר לי סיפור דוחה - יצאתי עם בחור שאני מכירה למעין דייט [היינו אחרי מסיבה והוא החזיר אותי הבייתה ורצה לאכול, אז הלכתי איתו]. הזמנו, אני לי והוא לו. המנה שלי הגיעה קודם והבחור טחב לי אצבעות לצלחת. זה דחה אותי!
מילא לאכול לי מהצלחת עם סכין ומזלג, אבל לי לגעת עם האצבעות באוכל שאני אמורה לאכול אחר כך?!?!?!?! לדייט שני הוא לא הגיע, ולאו דווקא כי הוא נגע לי בצלחת, אלא כי הוא ניסה לשכנע אותי שווה לי לצאת איתו כי יש לו הרבה כסף!!!!?!?!?! בכל אופן, בחור שלא משלם על בחורה הוא לאו דווקא בחור נחות או חצוף, אלא פשוט כנראה בחור שלא לטעמך. אין בזה שום פסול. אל תדאגי, חומד, הוא כבר ימצא בחורה שתקח אותו כמו שהוא, הוא לא צריך אותך.

ובנוגע לבחורות שמסכימות לשלם בדייט

כבר ציינת פה פעם, שאין דבר כזה חוסר מנטאליות. כמו גם, אין גבר כזה, חוסר סטטוס. לכל אחד ישנו סטטוס שונה. ככה שהאמרה שלך, אמממממ, קצת לוקה במוגבלות... בנוגע לזה שאת בחורה איכותית, אני מאמינה שעל בחורות שכמוך נאמר המשפט - יהללך זר ולא פיך.

למעלה