אוקיי.

roychu

New member
אוקיי.

הפעם לפני הקרב, אני מבהיר, שלא יקרה משהו כמו פעם שעברה. זה למעשה קרב ביני ונבו, לחופית ולבן הזוג שהיא תבחר, אתם מזומנים לצפות, בבקשה בבקשה לא להשתתף אלא עם כן בן זוגה של חופית נהרג (וזה יקרה הרבה) או שיש הזמנה מיוחד תודה

*אני מגיע

בטיסה מהצפון, אחריי שלוש שנים של אימונים מפרכים ושהייה ממושכת באיגלו* "חחח, רוי, מי מתחיל?"

את יכולה לפתח את הקרב

*משלב ידיים* רוי, אתה תתחיל... לא נראה לי שתזיע אפילו

roychu

New member
*מגיע גם

מאימונים מפרכים של שלוש שנים, ושהיהה ליד נבו באיגלו* תן לילדה

roychu

New member
חוק חדש, כל מי שרוצה להיות עם

חופית, מוזמן, אחד כל פעם. prepare to die

roychu

New member
*משתעמם*

*משחק חמש כוכבים* *משמיד כוכב מיושב באינטליגנטים בטעות* אופסי...

roychu

New member
נאמס לי, ילדה!

(כל הקטע הזה קורא בשבריר שנייה) *נעלם* *מופיע מול חופית* הא הא הא *נותן ברכית חזקה במיוחד לסנטר* *נעלם שוב* *מופיע מאחוריה* *משלב אגרופים ונותן מכה למטה* הא...

*יורקת*

זה הכי טוב שלך?!! *מוציאה מהכיס בובת וודו של רוי ומתחילה לנעוץ בה מחטים*..שכחתי לספר לך שאני לומדת כישופים אפלים!!

roychu

New member
*בוהה*

משחק עם בובות אה? ילדה קטנה. *מופיע ליד חופית* לוקח את הבובה* *מכניס לכיס* *בועט בה לבטן, ברכית*

*אגרופים מקווצים*

*רגליים מכופפות* "AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" (המלצה: לא להשתמש בסקאוטרים (או לחילופין, צלופנים מכוערים) הם עלולים להשרף לכם על העין) *מעלה רמת כוח*

roychu

New member
*קושר את השיער האדומי בסרט*

*שם כפפות* *לובש שריון* *נועל מגפיים* *מחליק את השיער אחורה בהתלהבות* *קושר את החגורה עם החרב* נבו.. היא עומדת להתחיל, מוכן לתת קרב?

בובת וודו של רוי הא?? אין לך את שלי

*נעלם* *מופיע מולך* *לוקח לך את הבובה מהיד* שנייה, עכשיו אני יכול לעשות לרוי מה שבא לי... *נותן לבובה אגרוף בבטן* *רוי מקיא את כל הבשר שאכל בצהריים (לא מבושל כמובן)*

roychu

New member
*מנגב את קצות הפה עם מפית ממשי*

תודה נבו, הקלת עליי, מזמין אותך למנגל. *שולף מנגל ומתחיל להפוך בשרים וללבות*

למעלה