אוקיי...

אוקיי...

אני יודעת שאין כ"כ תשובות לעניין הזה אבל מרגישה צורך לפרוק ואולי אוכל ללמוד מכם דברים שלא חשבתי עליהם. אז ככה: הסתיים אצלי כרגע [כרגע, לפני חודש], קשר של שנתיים...מיותר לציין שהאהבה אצלי לא נגמרה ואני מניחה שגם אצלו היא עדיין פועמת. שני אנשים שונים לחלוטין אנחנו. אני מוציאה את כל רגשותיי החוצה, גם במשך הקשר וגם לאחר הפרידה [לאוו דווקא ישירות אליו אבל לא שומרת בפנים], הוא אוטם את עצמו, בנאדם כמו הר געש כזה, צובר צובר צובר עד שזה מתפוצץ. כרגע, אין ביננו שום קשר. לא טלפוני, לא מכתבים, לא הפגשויות - כלום. מבחירה שלו. אני מנסה להמשיך הלאה, מנסה לסגור את הפרק הזה, מודעת לעובדה שזה לוקח זמן ועדיין לא יכולה להשתיק את הרצון הזה שאולי בכל זאת האהבה תנצח ויהייה משהו. אומרים לי שכל בנאדם צריך את הזמן שלו למחשבה , להתבשל במיץ של עצמו עד שהוא מחליט מה הוא רוצה. ייעצו לי [חמות ורבות] להתרחק פשוט. שלא ישמע ממני שלא יראה אותי שלא יידע מה עובר עליי, קיצ´ר להתרכז בעצמי וגם אם לא ממש מצליח לא להראות לו סימני חיים כלשהם. כמובן יש את אלו שאומרים שבסופו של דבר הוא יתקשר ויראה מה הוא הפסיד... לא יודעת, לא קל לי [בלשון המעטה] ויכול להיות שזה יעבור עם הזמן, יכול להיות שגם לא. מה אתם אומרים? כדאי להתרחק? כדאי ליצור איזשהו קשר? כדאי משו בכלל?

maayan15

New member
להיתרחק...

שנתיים זה הרבה זמן, את לא יודעת איך הוא מרגיש..יכול להיות שבליצור איתו קשר את בעצם תפגע בו..ואם את לא התגברת עליו (וזה נשמע ככה מההודעה) את בעיקר תפגעי בעצמך. קחי את הזמן שלך לבד...אל תתקרבי אליו-תתנתקי!

nutmeg

New member
שאלה:

את בכלל רוצה לחיות ליד אדם-הר-געש כזה? האם הוא מצליח לספק את צרכיך הרגשיים? כי אם לא - אין לך מה לחפש שם.

YeLLOw AnGeL

New member
תלוי

הקשר הסתיים כפרידה או הפסקה? אם זה פרידה אז כדאי להתרחק בשביל לא להיפגע יותר. אבל אם הפסקה אז תקחי מרחק סביר, משו בין ניתוק לבין האפשרות לחזור... לא הבנתי ממש למה זה הסתיים, בגלל שהוא רצה לחשוב? אם כן אז תני לו זמן... בנתיים תחיי חיים רגילים בלי לחכות לאף אחד...

dana2909

New member
לחתוך נקי וחלק

לאט לאט, תני לעצמך זמן. קשר של שנתיים זה קטע רציני. וחודש זה כלום זמן בשביל לעכל מה הלך פה. אני מבינה שאת עכשיו במין שלב כזה של שנאה-אהבה על איך הוא יכול היה לעשות לי את זה, ואיך יכולתי לבזבז עליו זמן.. מה שנקרא זמן האבל. ואת יודעת מה, את חייבת לתת לעצמך את הזמן הזה. זה הכרחי. כמה שחתיכה יותר חדה ככה זה פחות כואב. אם תתחילי ליצור איתו קשר, אני חוששת שזה יראה כאילו את רודפת אחריו ואני חוששת לביטחון שלך. כמה שזה קשה, הוא גמר איתך, נכון לעכשיו הוא לא מעוניין בקשר איתך, ואת חייבת לקבל את זה. אני ממליצה לא להתקשר לא לנסות להתנקם ופשוט לקבל את זה שהקשר הארוך והיפה שלכם נגמר, עם הכאב ועם האכזבה. לתת לעצמך את הזמן ולעכל את זה ופשוט להמשיך הלאה, אולי הקשר הזה בא ללמד אותך משהו על עצמך. מה לקחת מהקשר הזה, מה למדת על עצמך? ובקשר הבא תיישמי את מה שלמדת, כי לא למדת את זה סתם.

מילים כדורבנות,

ועד כמה שזה נשמע אכזרי מצידנו, את מן הסתם לפחות יודעת שרובנו עברנו את מה שאת עוברת (למעט אנוכי, שזרוק זרקתי מיליון בחורים ושבור שברתי את ליבם הממוסמס לאלפי חתיכות) אבל ההזדהות קיימת. נסי להתאפק, יכול להיות שתצליחי, יכול להיות שלא. מה שלא יהיה, הקשר הזה, אם הסתיים מהסיבות המוצדקות של חוסר התאמה וחוסר רצון להמשיך את חייכם ביחד, יגווע את מותו הודאי תוך תקופה של בין חודש לחצי שנה. מה שיקרה בתקופה הזאת תלוי רק בך ובכוח הסבל שלך. בהצלחה במשימה הלא קלה, אבל את נשמעת לי בחורה יחסית אינטליגנטית, כך שנדמה לי שהתשובה יום אחד תתנוסס לך מול הפנים גם בלי שתתכווני לזה.

Hypnotize

New member
אני עובדת עכשיו בדיוק את מה שאת

עוברת... אולי נוכל לשוחח קצת ולעזור אחת לשניה אם את מעוניינת שלחי לי מסר אישי

תראי, אמרת שהסיבה שאין ביניכם קשר

היא שהוא חתך. אז מן הסתם, הכדור עכשיו במגרש שלו. תני לו זמן לחשוב,לעכל, ולהחליט מה טיב היחסים שהוא רוצה עימך. לא משנה מה תהיה החלטתו, את חייבת להמשיך הלאה. שהרי אם הוא יחליט שאינו מעוניין בקשר איתך (וזה, אגב, לא מעיד כלום על אופייך וכישורייך כחברה, אלא על אופיו שלו גרידא) עדיף שתתרגלי לרעיון כבר מעכשיו, תצאי, תכירי בחור חדש שיהיה כל עולמך. אם הוא יחליט שהוא מעוניין לקיים איתך קשר אפלטוני מסוג זה או אחר, רק ייתרום לקשר ויחזק אותו שאת תהיי כבר אחרי השלב הראשוני והכה מבלבל. אומרים שהזמן מרפא לכל. זה לא נכון. אבל הזמן הוא בהחלט מרפא לכאב שמלווה תמיד סיום של קשר, כל שכן קשר ארוך כל כך. כמובן שזה מוזר, מפחיד וקשה כשמישהו שהיה חלק ענק מהחיים שלך יוצא מהם בבת אחת. אבל זה לא בלתי אפשרי. גם אם נדמה לך שהיה קל יותר אם הקשר היה נמשך לפחות ברמה האפלטונית, אני בטוחה שזו לא הפעם הראשונה בשנתיים שאת נאלצת להיתחשב ברצונותיו. יהיה טוב!
שירה

תודה רבה לכולם על התגובות...

אין לי יותר מדיי מילים, מעבר לכך שהלב מהתל בי פעמים רבות וכל כמה שאני רוצה להמשיך הלאה אני נתקלת בקשיים... ואומנם, ככל שזה מרתיח את דמי שאני לא מסוגלת להיות אטומה לרגשותיי [ויש שיגידו שזה דבר טוב, ובכללי זה טוב לחוות עד הסוף כל דבר, אבל בפעמים כגון אלו הלוואי והייתי יכולה להיות יותר אטומה], אני מנסה להמשיך הלאה בכל מיני אופציות של יחסים פה ושם אבל... הלב לא נותן לי... בכל מקרה המון תודה על התגובות ושיהייה שבוע נפלא.

למעלה