אוקיי

Apikachu L

New member
פחחח!!!

נצנץ, כאשר לפני כחודש ניצן הורוביץ העלה את הצעת חוק של נישואין אזרחיים (ולא רק נישואים אזרחיים לשני אנשים שמוגדרים כחסרי דת) לכל סוגי האזרחים - מה הצביעו ישראל ביתנו? נגד.

זו הייתה סטירה די לא נעימה, אם כי אני לא מופתעת.

Apikachu L

New member
אוקיי, אולי לא הייתי צריכה לומר "פחחח"

אבל אני באמת כועסת על ישראל ביתנו בעניין הזה. אני מקווה שהתגובה לא יצאה תוקפנית עלייך.

Apikachu L

New member
תוספת:

עשיו בדיוק נזכרתי, שברדיו רק"ע (רשת קליטת עליה. בתכלס, חוץ מכמה חצאי שעות בזמנים שונים, רוב הרדיו הוא ברוסית) כאשר סיפרו על החוק אמרו שזה חוק למימון הנסיעה לחול למען הנישואים האזרחיים. שזה כמובן, ניתן להפרכה על ידי כל בר דעת עם אינטרנט, אבל רדיו רקע יודעים שחלק לא קטן מהמצביעים שלהם לא משתמש באינטרנט, ומקבלים כל מילה שלהם כתורה מסיני, וגם כאשר הם מתרגמים בשידור חי לפעמים שומעים את השגיאות המכוונות שהם עושים בתרגום.
אחח... לפעמים אני מתבייש בעדה שלי.

אני לא מחזיקה מהם יותר מידי, מה גם שאנטנסיה

מככבת עכשיו בפנינים 'מרשימים' ביותר.
רק אלוהים יודע מאיפה היא מביאה את המשפטים האלה....

גם הבנתי באמת שבסוף הם הצביעו נגד כדי לשמור על הקואלציה.
שזה ממש עלוב.

Apikachu L

New member
הייתי רוצה להשיג מה שהיא מעשנת.

ברומבית

New member
כל כך עצוב שזה מצחיק

נראה שהממשלה/כנסת (לא קריטי) לא קיימת כדי לטפל במדינה, אלא כדי להיות קיימת.

p019

New member
מעניין מה אנטנסיה היתה אומרת על "א-מיניים"?

סביר להניח שהיתה אומרת שאנחנו פיקציה.

אה, נראה לי שהיא היתה הולכת על הבנאלי:

טראומה מינית

אם היא רואה את זה בקהילה ההומו-לסבית, אז ברור שזה המצב אצלנו..

אז כמה עברו כאן הריון לא רצוי בתיכון, עשו הפלה והפכו לא-מיניות?

תשובות:

1. כמו שכתבה המבורגר, בגדול אין צורך בניסיון כדי לדעת מה הנטייה המינית שלך וזה נכון לגבי כל הנטיות. אם כי נסיון בהחלט יכול לעזור 'בחידוד' של התחושה, אבל הוא ממש לא הכרחי או נחוץ.
ישנם א-מיניים שכן התנסו במיניות כזו או אחרת ויש כאלה שלא התנסו בכלום.

2. אין בדיקה לגלות נטייה מינית. לפחות לא כזו שידוע לי. א-מיניות לא שונה משום נטייה מינית אחרת ולכן גם אין בדיקה לגלות אותה. מדובר נטו בתחושה פנימית של אדם.

3. זה משפיע במידה מסויימת על הצורה בה אנחנו רואים את העולם.
בהתחשב בעובדה שאנחנו חיים בעולם מאוד ~מוחצן~ מינית, הרבה א-מיניים עלולים לחוש לא מעט 'התנגשויות' עם העולם הזה ועולמם הפנימי.
אני יודעת שלי אישית זה משפיע על היכולת שלי לתקשר עם הסביבה (או נכון יותר חוסר היכולת שלי להבין איך כל דבר שמישהו אומר בסוף מתקשר לסקס...) ובאופן כללי עבורי לפחות זה יוצר תחושת תסכול לא קטנה לנסות להתמודד ולחיות עם עולם כ"כ מוחצן מינית.
וכמובן שקשה יותר בכל התחום הזוגי.

לגבי לחוצים/תכונות אופי - אין קשר בכלל.
מה שכן, כשאני יודעת שאני בחברת א-מיניים אחרים, אני מרגישה הרבה יותר משוחררת ונינוחה, כי אני יודעת שאני לא צריכה לדאוג שמה שוב אומר משהו שיתפרש בצורה מינית ו/או ינסו להגיע איתי למגע מיני.

aviax1

New member
תודה על התשובות

קיוויתי לתשובות יותר מנקודת מבט אישית ,אם את לדוגמה ניסית אי פעם .יש נניח בנות שלא נמשכות לנשים ובכול זאת מנסות דברים עם נשים לבדוק וזה סקרנות.

תפריד בין סקרנות למשיכה

יש א/נשים שנוטים לנסות כל דבר מתוך סקרנות.
זה סוג של אופי שלא קשור לנטייה המינית של אותו אדם.
אלו א/נשים שינסו גם לעשות בנג'י רק כי הוא קיים.

בקרב א-מיניים אני מניחה שיש לא מעט נטייה לנסות רק בגלל תחושת החריגות והמחשבה שאולי זה סתם מחסום כלשהו או סוג של 'עם האוכל בא התאבון'.
מחשבה שאולי אם אני אנסה אני אבין על מה מדברים ואוהב את זה גם.
אני חושבת שזה קורה בעיקר בגלל הדחיפה של החברה מסביב למעשה הזה.

אני אישית קיימתי יחסים לא מתוך צורך 'לנסות' אלה פשוט כי הייתי נשואה וזה היה נראה לי משהו ש'צריך' לעשות ודי הייתי בטוחה שאחרי זה אני אהנה מזה כמו כולם, אבל זה לא קרה.
מאחר ואני כן מרגישה משיכה רומנטית לגברים (אז לא ידעתי לומר שזה רומנטי) ובמצבים מסויימים אני יכולה לחוש גם סוג של משיכה מינית, הנחתי שזה השלב הבא ולא חשבתי שחסר משהו עד שעשיתי את זה והבנתי שאני ממש לא מתחברת לעניין.

כשבן הזוג שלי חשב שאני לסבית, חשבתי על העניין, אבל זה משהו שאני לא אנסה למשל.
פשוט כי אני לא מרגישה שום משיכה משום סוג לנשים - אז אין מצב שאני אנסה את זה רק לצורך הניסיון.
זה בעיני מעשה טיפשי ומיותר.

עונה מנקודת מבט אישית

1)

ניסיתם כאילו דברים או היה לכם אופציות מספיק טובות לפני שהחלטתם על הנטייה שלכם ?

הנטייה המינית שלי היא סטרייטית במלוא מובן המילה. הא-מיניות זה לא נטייה מינית.

לפחות לדעתי האישית. אני נולדתי עם המאפיין הא-מיני רק שגיליתי זאת רק לאחרונה. זה לא קשור.

וכן היו לי מספיק אופציות על מגש כסף אבל בחרתי במה שאני אוהבת. אני לא אתנסה בדברים שמגעילים אותי. בשביל ההוכחה שוואלה ניסיתי הכל ואין ברירה. לא. גם לא אתנסה במין עם אשה כי נשים לרוב מגעילות אותי אני לא אממ לא נמשכת אליהם בשום מובן בוא נאמר ככה.

זה כמו שיש לי קוים אדומים במין ככה גם בהתנסויות. אני לא אתעלל בעצמי עבור אחרים סורי.

2)

אפשר באיזשהי בדיקה לגלות אם מישהו הוא כזה?

אני חושבת שזה לא קשור לבדיקה רפואית אם לזה כיוונת. האדם צריך לבחון ולשאול את עצמו ולהגיע לתשובה אם הוא כזה או לא.

לא נראה לי שיש בדיקה שתאבחן מצב כזה.

3)

זה משפיע על עוד משהו על החיים שלכם ?(נניח פחות לחוצים או משהו כזה ) ?

לא ממש. הייתי בנאדם מיני בעברי כלומר ....טוב לא נכנס לזה אבל לא לפחות אצלי זה לא קשור.

אני בנאדם במילא לא הכי היפר אז לא רואה הבדלים בתקופה שהייתי מינית(עם חשק משיכה וכ'ד) לבין היום כשהחשק המיני שלי שואף ל0. לא השתנה הרבה אם בכלל. אבל יש כאלה שהם יותר שלווים רגועים פחות הראש עסוק בעוד משהו זה עוזר לפעמים.

סליחה שקיצרתי אני פשוט נוטה להגיב קצר ולעיניין.
שיהיה לך שבוע טוב אדוני ושמחתי לענות.

א-מיניות בהגדרה שלה היום היא נטייה מינית

אני מבינה למה את לא רואה את זה ככה, גם אני חשבתי כמוך בעבר.
אבל זה מורכב יותר וקשור בעיקר להפרדה בין משיכה לחשק.
את יכולה להיות א-מינית והטרו-מינית באותו זמן, בנחה שאת לא א-מינית לחלוטין אלה א-פורה.
או מנגדת, את יכולה פשוט להיות א-מינית הטרו-רומנטית שזה מה שהרוב חשים וזה משהו קצת אחר.

אני בהחלט רומנטית

אני לא א-רומנטית.

לגבי ההגדרה שזה נטייה מינית סורי קשה לי לקבל את זה ככה כי כמה שאני מנסה לחשוב אני לא רואה שזה נטייה.

כי נטייה=להמשך לצד מסויים. גברים/נשים. נשים-נשים. גברים-גברים. ובי.

אבל פה זה העדר חשק/רצון לקיים יחסי מין עם צד שני(לא משנה איזה) וזה לא ממש נקלט כנטייה.

קיצור לי אישית זה לא מסתדר וגם אני לא מציגה את זה ככה. שלא לדבר שאני מינית לכל דבר רק כמו שהסברתי תכנית בלבד. אז...

בכל מקרה אני כמו שהגדרת בשורה האחרונה "א-מינית הטרו-רומנטית" . ולמה זה משהו אחר?

עכשיו הבנתי שאת צודקת!

לדעתי כדאי לשלב את זה בנוסף לנטייה המינית הראשית. וכן להוסיף את זה בתור עוד נטייה מינית כלומר ביחד

חשבתי על זה הרבה והצלחתי להבין שכן כנראה זה כן נטייה מינית. לא אסביר איך אבל כן.

מקווה שבאמת הבנת

בכל אופן, הדרל הטובה להבין את זה, היא דווקא דרך אלו שיש להם חשק ואולי אפילו גבוה ולצורך העניין מאוננים.
אז חשק יש.
רק שהוא לא מכוון לאף אחד.
והמכוון הזה זו הנטייה - מי מושך אותך.
ברגע שאין מישהו כזה, הנטייה שלך היא א-מינית, כלומר: אף אחד.

אבל אין לי חשק מיני

אין לי פעם הוא היה עומד על 5 6 עכשיו 0.

אז מה אני לא א-מינית?!
אוי וי יזמיר...

בכל מקרה אני חושבת שאני מעט שונה מהא-מיניים הטיפוסים אבל בכל מקרה כן נכללת ...

למעלה