אוקיי...

a white swan

New member
אוקיי...

גיליתי לפני יומיים להקה חדשה לא ממש חדשה רק בשבילי... מישהו מכיר את weezer?(ותסלחו לי אם הם מוכרים ואני אצא קצת מבויישת פשוט מסקרן אותי)

@יעל@

New member
תגידי

מאיפה אתם שומעים על הלהקות והזמרים האלה?
למה אני לא שומעת עליהם???!!!!

a white swan

New member
זה לא היה כ"כ קשה...

ב-vh1 יש כל יום מאחד מוזיקת רוק אלטרנטיבית. ושם הם היו.בשעות מאוחרות יש מוזיקה טובה ושם אני מוצאת בדר"כ להקות חדשות. חוץ מזה שהבנתי שהם מאוד מוכרים.

Yuvalkosh

New member
להקה מצוינת

למרות שאני לא ממש אוהב את האלבום החדש שלהם

Esmena

New member
קודם כל זה רק שעה וחצי,פחות או יותר

שנית זה לא רק רוק (ואני מברכת על כך) שלישית זו לא להקה שצריכים תוכנית אלטרנטיבית בשבהיל להתוודע אליה( למרות שכמו שאני מכירה את פליפ סייד, זאת בטח לא הפעם הראשונה שהם שם). וחמישית... חמישית מצטערת אם ההודעה הזו יצאה שלילית ועוינת
ראה חתימה:)

a white swan

New member
מממ

לא התכוונתי שזו להקה אלטרנטיבית. כי היא לא זה מין רוק קליל כזה... אמרתי רק שבתוכנית הזו אני מכירה להקות חדשות,כמו שהכרתי את וויזר.

חולוני

New member
אף פעם לא ראית את הקליפ של..

Hash Pipe? רק לפני פחות משנה MTV חרשו עליו...(ולא בשעות מאוחרות) אני זוכר שתמיד הייתי חוזר שנה שעברה מהבית ספר, פותח טלויזיה ורואה אותו..היה די קשה לפספס כי שידרו אותו לפחות פעם בשעה.. נו, הקליפ הזה עם מתאבקי הסומו.. וחוץ מזה, אם יש לך לויין (יס), אז הערוץ הצרפתי MCM כל הזמן חורש על הקליפ של Island in the Sun. אה, ורק לפני חודש יצא להם אלבום חדש שנקרא - Maladroit.

hospital_food

New member
בשבילך היא חדשה :)../images/Emo91.gif

אני שומע וויזר כבר 4 שנים הם עושים מוסיקת EMO פאנק פופ כזו כיפית לשמיע, בכל השירים שלהם כמעט הם מוצגים כחנונים, הם גם נראים ככה. הנה משפט מיצג ומתורגם מאחד השירים שלהם: " אני כזה אדיוט, היא לסבית, חשבתי שמצאתי את האחת" (מתוך השיר Pink Triangle ) הם הוציאו 4 אלבומים עד כה שני האלבומים הראשונים הם לדעתי יצירת מופת , במיוחד הראשון, שהוא אלבום מולשם שבמושלמים למי שאוהב ת´סיגנון. ה2 אלבומים האחרונים שהם הוציאו(תוך שנה, האחרון יצא החודש) ממש לא משהו, אפשר לוותר. שירים מומלצים במיוחד להורדה: O Girlfriend Across the Sea El Scorcho Pink Triangle Why Bother? The Sweater Song In the Garage No One Else Buddy Holly (השיר הכי מוכר שלהם, כל אחד מכיר אני חושב) ו Only in Dreams שזה השיר הכי מדהים שלהם!! האזנה נעימה

a white swan

New member
תודה!!

כבר הורדתי את רוב ההמלצות שלך..אהבתי. איך אתה הכרת אותם?

hospital_food

New member
אז ככה

בכיתה י´ שמעתי להקה בשם האילז, (עד היום היא אחת הלהקות הכי אהובות עלי), נכנסתי לאתר בשם ALLMUSIC.COM זה איניצקלופדיה ענקית של כל הלקות בעבר ובהווה. אז בדף של האילז(eels) שם, רשום אומנים דומים והיה רשום שם וויזר וכך הכרתי אותם. למרות ששתי הלהקות לא ממש דומות, לשתיהם אולי יש טקסט לוזרי אבל הסאונד לא אותו דבר, האילז יותר רכים. --- וזה באמת אחלה של אתר להכיר להקות חדשות

חולוני

New member
אתה באמת מוריד שירים של כל הלהקות..

ב-Similar Artists באול-מיוזיק? הלוואי היה לי זמן לזה כי הרשימה פשוט בלתי נגמרת..וחוצמזה, אין לי כ"כ הרבה מקום בהארד דיסק כבר, אז אני רוצה לדעת מה אני מוריד לפני שאני מוריד משהו.. בטח יש לך אינטרנט מהיר אז אתה יכול להוריד תוך דקה או שתיים ואם אתה לא אוהב למחוק, אצלי לוקח שעה עד שאני מוריד שיר מסריח, ובסוף בכלל מתגלה שזה בכלל לא השיר שחיפשתי (קרה לי כבר כמה פעמים), וכבר חבל לי למחוק אותו אחרי שחיכיתי שעה עד שהוא ירד.. ואם זה לא מספיק, עכשיו גם סגרו את אודיוגלקסי אז אין לי בכלל מאיפה להוריד מוזיקה (ואני שונא את קאזה, ב-AG ההורדה אף פעם לא נתקעת באמצע..).. אה ויש לי שאלה - מישהו מכיר תוכנות הורדה שדומות במבנה שלהם לאודיוגלקסי? (או ש-AG יש, או הייתה, רק אחת..)

elknetld2kil

New member
היה היום קליפ חדש

היום בפרידג´ היה קליפ חדש שלהם "בהופעת בכורה" (עאלק בכורה, כבר לפני חודשיים ראיתי אותו). קוראים לו Dope Nose והוא מתוך Maladroit. ד"א הסינגל הבא שהלהקה תוציא מMaladroit יהיה Keep Fishin´.

hospital_food

New member
אכן

אני משתתף בניסוי של תבל כבר 4 שנים. ועכשיו שאין אודיו גלקסי פשוט אין מה להוריד, כל האנדרגראונד הוא בגלקסי, קאזה ושאר החברה פשוט חרא גם נפסטר לא משתווה לגלקסי בכלום. זו פשוט היית תוכנה אגדית היית...

PORCUPINE

New member
מחכים...

לנדידת המשתמשים של אודיוגלקסי לאיזהשהי תוכנה אחרת, אני מקווה שזה יקרה בקרוב... אבל אין, אין, אין על אודיוגלקסי ז"ל.

חולוני

New member
כן, אבל איזו תוכנה..

בינתיים לא שמעתי על עוד תוכנות כמו AG.. מישהו צריך לקחת יוזמה ולפתוח AG2 או משהו כזה..

למעלה