אוקיי.....

אוקיי.....

אננדה אומרת לי שאני יכול להתיעץ אתכם... הבה נראה: לפעמים אני מרגיש מלא הערכה לפלא הזה שנקרא חיים. למולקולות שבכל דבר, לפוטונים של האור, לכוכבים שבשמיים, לפלאי הטבע.... אבל במצבי לחץ, למשל, אני לא תמיד מרגיש את זה... איך אתם מציעים להפוך כל רגע ורגע למלא הערכה?

*אביבה*

New member
דויד

ראה תשובתך עם הכותרת "אפשרות 3". יש שם 4 אפשרויות. מצב לחץ הוא מצב שקיים רק אצלך. הוא מלחיץ אותך. האנשים מסביבך לא בהכרח מרגישים את אותה ההרגשה. אז אם זה שלך, שנה את זה. ועוד משהו, אי אפשר "תמיד" להרגיש את זה. אם היית מרגיש את זה תמיד לא היית יודע שזה קיים, והרי את זה אתה כבר יודע... הצעות יש בשפע, כולן שייכות למציעים, התשובות עבורך הן רק שלך, אצלך!

*אביבה*

New member
אסביר

כשאדם מבקש עיצה, הסבר, תגובה המלצה או כל דבר כדי להעזר בסובבים אותו, הוא בעצם מחפש בחוץ במקום בפנים. כמספר האנשים כך גם מספר העצות, הדרכים, הפתרונות. לא משנה איזה אפשרויות יש, העיקר שיודעים שיש. איפה לחפש? בפנים. אם לא מוצאים אז אפשר לנוח או להמשיך לחפש כשמה שמנחה כל הזמן זו הידיעה שיש... ולחפש זו גם אפשרות. אני מאוד נהנית גם לחפש אפילו אם לא מצאתי כלום. וכשאני לא מוצאת כלום, או שאני נהנית מזה או שאני ממשיכה לחפש. בכל מקרה "להכנס ללחץ" בבודאי לא מביא שום אפשרות אלא חוסם אותה... עכשיו אפשר להמשיך להתפלסף ימבה זמן. למשל: מהו אושר? יש 70980367829186 תשובות. לעומת זאת מהי אהבה: יש 9837265837162534 תשובות. מהי הכרת תודה, איך אדם מרגיש שהוא מאושר ועוד מלאן שאלות שכל אחד יביא את התשובות שלו! הדגש על שלו! אז, חפש בפנים דויד, הפסק לדקלם המצא אתה את האמת שלך, מה שכתוב כבר היה טוב בשביל משהו אחר. כתוב את שלך, את עצמך.

אביבוש

לפעמים אנחנו מקבלים מסר מבחוץ. איזה גולש "במקרה" יכול להכנס לפורום הזה, ולתת את המילה שבדיוק חיפשתי, וכך זה גם בחיים.

*אביבה*

New member
דויד

בגלל שאני אוהבת אותך, ובעצם גם בזכות אני מרשה לעצמי להגיד את הקלישאה הידועה-אין "במקרה".במקרה הזה זה גם נכון. אוריום-תודה.

זהות

New member
*אביבה*

שלושת השורות האחרונות של הודעתך דברו אלי במיוחד ועל זה אתן לך

night mistress

New member
רגיעון של הדס ../images/Emo8.gif

איפשהו למטה יש עצה קטנה שנתתי לדרגון/דרקון אני מציעה לך במצבי לחץ לעצום את העיניים..התנתקות של דקה..לא יותר..להתרכז בנשימה שלך ולתת לאהבה לפרוץ בתוכך, אולי זה נשמע פלצני, אבל כשאני עצבנית אני עוצמת עניים וחושבת על הדבר הכי אהוב עליי בעולם..זה מספיק כדי לתת לי קיק להמשכיות..ואם זה לא עוזר אז שים מסיכת אדישות.. ותעשה הכל באיזי..הביצועים הכי טובים נעשים מצבי לחץ רגועים..

אננדה

New member
עוד אופציה

היא לעשות דבר אחד כל יום - שיזכיר לך את נפלאות היקום. ככה אני לא שוכחת

רומריו11

New member
אתה לא אמור

ואני גם לא מבין למה אתה רוצה להרגיש נפלא בכל רגע החיים הם מכלול של הרגשות. צריך לדעת להעריך גם את הרגעים שאתה עצוב או ..... החיים עולים ויורדים ואם לא היו רגעים בהם אנו למטה לא היה לנו תקווה ,למעשה החיים היו נראים אז כמו קו ישר ואנחנו היינו -מתים ועוד דבר זה שאתה למטה לפעמים נותן לך לראות דברים מכיוון אחר. מכיוון ועוד כיוון אתה תראה את העולם כולו{אין זה מרגש אותך} קבל את החיים איך שהם על הטוב והרע ותזכה בחיים שלמים.

רומריו11

New member
ועכשיו עיצה

מעשית יותר מהחיים: פעם היה לי חבר שיהיה שחין וזכה בהרבה תחרויות ביקשתי ממנו שילמד אותי לשחות שיגלה לי את הסוד שלו איך הוא זוכה בכל תחרות. והוא אמר לי את כל התורה על רגל אחת "תשחה הכי מהר שלך ואז תגביר את הקצב כך תזכה בתחרות"

רומריו11

New member
ועכשיו עיצה

מעשית יותר מהחיים: פעם היה לי חבר שיהיה שחין וזכה בהרבה תחרויות ביקשתי ממנו שילמד אותי לשחות שיגלה לי את הסוד שלו איך הוא זוכה בכל תחרות. והוא אמר לי את כל התורה על רגל אחת "תשחה הכי מהר שלך ואז תגביר את הקצב כך תזכה בתחרות"

זה קרה לי היום!

בא אלי לחנות לקוח אחד, לא מישהו שאני מכיר, בחור בשנות ה-40 לחייו, מרוקאי, רצה לקנות מכשיר SK3000. פתאום זה פרץ! גל אדיר של אהבה ששטף אותי פרף כלפיו, והוא פשוט חייך חיוך גדול ולא שינה לא שבאותו רגע סיפרתי לו שהוא בבעיה כספית עם פלאפון, שלא לדבר על כך ש-3 דקות אח"כ הצלחנו לפתור לו את הבעיה והוא לקח את המכשיר בלי בעיה! לפעמים זה קורה לי, גלי אהבה כאלה שמציפים אותי פתאום ואי אפשר שלא להרגיש אותם, גם אתה לא ממש טיפוס שמאמין ב"שטויות" כאלה! (זה קרה לי עם המפקד שלי בצבא רגע אחרי שהוא שפט אותי ל-5 ימי ריתוק...) "כי רק האהבה תנצח" (אתניקס!)

אוריום

New member
אי אפשר להיות מושלם../images/Emo150.gif

לדבר גבוה מולקולות ,פוטונים,מי יודע מהו אושר .עשיר זה ברור,עיניים,שיניים,ידיים,רגליים,זה שניים כלומר רבים,שכל גם יש לכולם רק לא מפותח בצורה שווה

למעלה