אוקיי.

אוקיי.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

נמאס לי. אני לא מוכנה שכולם יעזבו! אני לא מסכימה לזה, אוקיי?!
אני מבינה שבחופש היה יותר זמן לפורום [למרות שלא ראו את זה
], ושעכשיו בלימודים אין כל כך, אבל ארר! הפורום הזה היה פעם עמוס ומלא, ואפילו גערנו באנשים שפתחו הודעות סתם! היום אפילו זה אין. ואני כועסת!
אני לא באה להאשים אף אחד, באמת שלא. יש לנו מנהלת מדהימה [
] ומומחית פורום יוזמת ומארגנת, אבל זה לא יחזיק את הפורום. ואני לא מדברת מנקודת מבט של ליגלוג, אלא בצורה אובייקטיבית. אני מאמינה שצריך לעזור להן, ומוכנה לעשות הרבה בשביל זה. אני רוצה שהפורום יחזור להיות כמו שהוא היה!
אז שחר [
] שנותנת מעצמה המון המון המוווון בשביל הפורום, עושה הרבה. ודורית גם. אבל גם אנחנו, הגולשות הפשוטות [אנחנו לא "פשוטות". אנחנו פשוט לא מנהלות\אדומות. אבל אנחנו אחלה!
] יכולות וצריכות לעשות משהו. וכשאני אומרת "אנחנו" אני מתכוונת ליסמין, הילה, קארין, אלי, מיכל [גלדריאל], מיכל [להלה. איפה את?!
] וכל הוותיקות באמת, שצריכות להראות אחריות. מה שאני מנסה לומר פה זה שצריך להעלות רעיונות ולהגשים אותם. זה לא מספיק רק להציע רעיונות, אלא גם להתנדב לבצע אותם. טוב? בבקשה תעזרו! בבקשה
אני לא מסכימה למצב הזה, ואני מוכרחה לשנות אותו!

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif

אמ, אוקי, מה אני אגיד? כשאת צודקת את צודקת.

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gifד"א

גמני עכישו מארגנת את החידון מה-1.1 ככה שבהחלט יהיה מה לעשות;]. ויכול להיות שיהיה פרסום בתפוז^^

Number One1

New member
אני תומכת!../images/Emo45.gif

את צודקת בהחלט! אולי שכל אחת תציע רעיון ואז הפורום לא יהיה כל כך מת!

מי גאון של שחר?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אני כבר שבוע מנסה להעיר תפורום... בואו נארגן איזה תחרות או משו כיפי

עוד כמה דברים חשובים:../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

קודם כל, צפו לשינוי קטן בשגרה של הסופ"ש,שיבוא ממני, שאולי יעזור קצת
דבר שני, גם את הסיכום שבוע אני אעשה היום או מחר, ודבר אחרון- אני גם אפרסם את הפרק הבא של הפיק שלי, אם זה מעניין מישו
אז יהיה כאן עוד משו...

יאללה!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

רק תנו לי לגמור עם המבחן המסריח בלשון [
מחר] וזה... ותפרסמי את הפרקים החדשים שלך! ברוררררררר!!!

Galadriel 3000

New member
אפילו רעיונות אין לי ../images/Emo7.gif

בעצם, בואו האיש שמעלי? (מישהי פותחת הודעה, ואז מישהי עונה לה ואומרת משהו על הזאתי שפתחה את ההודעה, ואז עונים לה ואומרים משהו עליה, וגם אם בא לי להגיד משהו על מישהי מאמצע השרשרת אז אפשר לשרשר אליה. אבל צריך לדעת כיצד משרשרים. מה דעתכם? להעסיק קצת את הפורום.

Galadriel 3000

New member
כלומר מנסחים את זה ככה-

האישה שמעליי היא בלה בלה בלה... או, האישה שמעליי אוהבת בלה בלה בלה. ככה... (במקום הבלה בלה מלים אמיתיות, כן?)

kittycatbone

New member
את צודקת לגמרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אני מתה לחשוב על איזה רעיון להקים את הפורום הזה לתחיה וזה!! ובזמן האחרון באמת הרהרתי על דברים לעשות... אבל לצערי יש לי מבחנים... ואני חוזרת מהלימודים פחות או יותר ממש מאוחר... (שמונה וחצי בערב) ואז אין לי כמעט זמן למחשב
ועוד כשעוד מעט אני טסה לגרמניה אין לי כמעט זמן כי אם אני רוצה להשתמש בזמן הפנוי שלי למשו אז אני מעדיפה שזה יהיה בשביל להתאמן על הדברים..
ועוד-אני מפחדת לפתוח איזה משהו גדול, כי אם אני הולכת עוד כמה ימים אני גם ככה לא יהיה פה בשביל להיות קשורה אליו וזה נראה לי קצת מיותר..
בכל מקרה.. אני רוצה לפתוח שרשור חדש בקשר למתנה לאורלנדו ובקיצור להמשיך עם הקטע של הארגון שלו.. לפני שאני אטוס ואז תשלחו אותו לפני שאני אחזור.. כי אני ממש רוצה להיות חלק מזה
ענבר אגב, אמרה לי שמתקינים לה אינטרנט חדש, בגלל זה היא לא בפורום, והאינטרנט יחזור אליה רק מחר או משהו כזה.. אז לא לדאוג בקשר אליה..
בכל מקרה... כשאני אחזור.. או יותר נכון קצת אחרי שאני אחזור, תקופת המבחנים שלי תגמר סוף סוף לקצת... (למרות שאני אישית אצטרך להשלים איזה ארבע אז אני לא יודעת מתי אני יסיים בעצם..
) ואז יהיה לי באמת זמן בשביל להשקיע כאן בפורום
למרות שתאמת אני דווקא כן כותבת פה..
למרות שאני מניחה שמתקופות מסוימות פחות..
ואת לגמרי צודקת אגב בקשר לאיך שפעם הפורום היה כל כך פעיל... זה עצוב שכל זה עוד עכשיו רק בגדר נוסטלגיה ולא הווה..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif השארת אותי ספיצ'לס

אני מצטערת שאני לא תורמת לפורום
זה גם הלימודים וגם בגלל שאני לא מתלהבת מאורלנדו כמו פעם
אבל אני מבטיחה שאני אחשוב על משחק שיעורר את הפורום

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo10.gif נו מה, אני מסוג הבנאדמים

שכל פעם משתנה להם הטעם וכדו'..
אני עדיין חושבת שהוא שקסע
(אבל אדם יותר
)

ככה../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בואי נגיד שראיתי דברים יפים יותר. ואפילו בפ"ת. ואפילו בתיכון אחד העם!

למעלה