אוקיי, תקשיבו

AeroFan

New member
אוקיי, תקשיבו

הפורום הזה מת, נראה לי שזאת התקופה הכי יבשה שהיתה פה מאז שהוא נפתח... (ובאמת שמאז שהוא נפתח לרוב הוא תמיד היה פעיל, היו פה ושם תקופות של יובש אבל לא כמו שיש עכשיו) בזמן האחרון זה הפך למעגל כזה של אני-תומר-נועם-תמרה... אני יודע שיש פה עוד המון אנשים שקוראים, ברגע שיהיה שאלון כללי פתאום רואים הרבה ניקים שחוזרים או בשירשור יומהולדת גם רואים את זה... וזה לא שלא פותחים שירשורים, יש את ה- Songs In Time שמשום מה רק אני ונועם עונים עליו.. אני בטוח שהפורום יחזור להיות פעיל ברגע שהלהקה תחזור להופיע ממש בקרוב ויהיו פה דיווחים ובכלל מה שיהיה פה אחרי שהאנשים פה יחזרו מההופעה בגרמניה... אבל בינתיים הרבה אנשים נעלמים, וחבל... אני בטוח שאף אחד לא רוצה שהפורום ייסגר (והיו מקרים שפורומים נסגרו בגלל חוסר פעילות).

AeroTom

New member
כן, בהחלט שמים לב שלא יותר מדי

אנשים כותבים כאן בקביעות וזה באמת חבל. דווקא מביאים לא מעט חדשות ועדכונים וגם ה-Songs In Time שעולה ולא הרבה מגיבים עליו. אז באמת יהיה יותר שמח וכיף אם יותר אנשים ישתתפו ויכתבו על כל מה שקשור ללהקה. הרי יש פה עוד אנשים שמסתובבים שאוהבים ומכירים את הלהקה, לא? ראו בשרשור יום-הולדת של נועם שיש פה בסביבה לא מעט אנשים, אז כולם באמת מוזמנים לכתוב פה ויהיה טוב אם זה גם יקרה. הפורום בהחלט יכול להיות הרבה הרבה יותר פעיל. חבל באמת שמסתובבים פה לא מעט שאוהבים את הלהקה, אבל לא כותבים עליה. מקווה זה ישתנה באמת בקרוב.

בָלבָל

New member
קצת הגזמת...

הפורום ממש לא בדרך להיסגר, כבר איתי פורומים באמת לא ממש פעילים שעדיין לא נסגרים. חוצמזה, זה ממש לא רק אתה נועם תומר ותמרה... לפעמים יש מה להגיד ולפעמים אין.. הלהקה עכשיו בתנופה ענקית לפני הופעת הפתיחה המתקרבת, הסיבוב מתחיל, המון הופעות בתקשורת, סטליסטים יתחילו לעלות... אם אתה מגדיר את מה שקורה פה יובש (ואני חושבת שזה לא ממש נכון) אז זה היובש שלפני הסערה...

SaintJohn

New member
באמת חבל שיש רק ממש מעט כותבים

זאת אמנם תקופה יבשה יחסית והכותבים הקבועים פה בפורום בתקופה הזאת הם ספורים בלבד, אבל לא הייתי אומר שזה שם את הפורום בסכנת סגירה. כל עוד זה תלוי בי זה לא יקרה. זכורות לי תקופות יבשות יותר ועברנו גם אותן. יחד עם כל זה, גם לי ממש חבל לראות שיש כמות לא קטנה של חבר'ה שרוב הזמן רק קוראים, במיוחד כשמדובר בחבר'ה שפעם כתבו הרבה ובקביעות. כמות החדשות והעדכונים מהלהקה לא צריכה לשנות הרבה, יש לא מעט דברים שאפשר לעשות בפורום גם בלי עדכונים, ואני מדבר בין היתר על יוזמות יפות כמו החידון של עידן בפורים והחידון של תומר. תומר גם מעלה בקביעות את הפינה של Songs in Time (שנראה לי שבלעדיה הפורום היה הרבה יותר יבש), והיא היתה יכולה להצליח ולהחיות את הפורום הרבה יותר בקלות אם היו בה יותר תגובות. אפשר גם להמשיך ולהעלות ביקורות למאמרי הפורום, ולא חסרים גם דברים אחרים, אבל זה דורש השתתפות של עוד אנשים. הפורום לא ייסגר, אבל אם לא יכתבו בו האנשים שבשבילם הוא נועד, אז הוא סתם יהיה שומם וחסר-עניין, וחבל לתת לפורום להגיע למצב הזה.

AeroSlash

New member
אל תגזים

היו לנו תקופות פחות טובות וגם מהן יצאנו. קורה שיש תקופות כאלה בפורום, לא צריך להתרגש. בסופו של דבר חוזרים לפעילות קבועה ויהיה בסדר.

ninelives99

New member
Yep

מיד חוזרת להגיב!! היתה תקופה עמוסה עכשיו עם כל המבחנים (והלפטופ שקרס), אבל בלי ספק תראו אותי פה יותר עכשיו... חוץ מזה שיש לי גם קוריוז- אמא שלי עובדת עכשיו באנגליה. היא שלחה לי הודעה לפני כמה ימים בנוסח הזה: "ענת, נחשי מה? אירוסמית' באים לאירופה!" הדבר הראשון שחשבתי עם ההומור הציני שלי היה- הו יופי באמת... תודה שהיא מספרת לי כי לא ידעתי... עדיין לא יודעת מה לעשות בהתחשב בזה שההופעות נופלות בדיוק בתקופת מבחני סוף הסמסטר שלי... המשכתי לקרוא את ההודעה: "כן, ענת, אני רוצה ללכת לפסטיבל בלונדון. הם מופיעים שם. את רוצה שאני אקנה גם לך כרטיס?" הנה הפרצוף שהיה לי על הפנים בערך באותו הרגע:
אז כן, אחרית הימים הגיעה... אמא שלי (זאת שאחראית לצעוק עלי להנמיך את המוזיקה הרועשת...) תלך לראות הופעה של אירוסמית' לפני?!
אבוי. נועם, איך אתה מתכנן לשלב את הלימודים עם הנסיעה הזאת?

SaintJohn

New member
לאט ובזהירות../images/Emo3.gif

הנסיעה היא בשבוע האחרון של הסמסטר, ועדיף לי להשלים כמה הרצאות מאשר לפספס מועדי א' (שיתחילו בערך שבועיים לאחר מכן), שיכניסו אותי לצרות די רציניות. אני די בטוח שההפסד שיהיה לי מבחינת הלימודים לא יהיה כזה נוראי. אני גם עושה מאמצים עכשיו לסכם כמה שיותר, כדי שאגיע מוכן לתקופת הבחינות ולתת לנסיעה להפריע כמה שפחות ללימודים.

Aerosmith2006

New member
אני לא יודעת

איך היה ומה היה.... אני כנראה לא מספיק זמן פה כדי להבחין שאנשים נעלמים... רוב הכותבים שהבחנתי בהם מאז שאני כאן כותבים ומגיבים כשזה מעניין אותם - שזה בסופו של דבר מה שכולנו עושים. באמת הייתה תקופה שההודעות והתגובות היו מתחלפות ומחליפות מקום תוך כמה שעות אבל גם אני מניחה שזה היה בעקבות העדכונים השוטפים על הסטליסטים ועל דברים ששמענו על ההופעות בסיבוב וצילומים וכו'.
בלי שום קשר - אני תמיד אוהבת משחקים ושאלונים וכל זה - אני בעד שלמי שיש רעיונות לכאלה שיעלה בלי בושה אני בעצמי אשקוד ואנסה לפתח משחק פורום חביב להעביר את הזמן
נ.ב.- הו כן ועוד יהיו העדכונים מגרמניה!@$! אני כבר באמת רוצה לדעת איך זה בתקופה הזו של הלהקה.

AeroTom

New member
אני אישית הערתי לא לגבי משחקים או

חידונים\שאלונים וכו', שאכן יכולים לגרום לעוד אנשים להגיב, אבל לא במשהו שקשור ישירות ללהקה. אני חושב שבדיונים ותגובות ודעות ודיבורים על כל מה שקשור במוזיקה של הלהקה יש קצת חוסר השתתפות. ובשבילי אישית שם נמצא קצת יובש בפורום. יש משהו כמו 4-5 אנשים בלבד שכותבים ככה את רוב ההודעות בפורום שקשורות ממש בלהקה. אני הייתי הרבה יותר שמח אם כמה שיותר גולשים היו משתתפים במיוחד בשרשורים שקשורים למוזיקת הלהקה, שזה הדבר הכי חשוב כאן והנושא המרכזי. השרשורים הענייניים. בכל מקרה, אני מקווה שהמצב ישתפר בעתיד בקטע הזה.

Aerosmith2006

New member
כן, לא אמרתי שהחוסר

בפעילות נובע מחוסר המשחקים וכו'.... אבל זה יכול להיות מרענן בלי שום קשר. וכמו שאמרתי- כיוון שהלהקה עוד לא ממש בפעילות... אז אין דיונים על פעילותה.

AeroTom

New member
כן, בהחלט

כל פעילות והעלת משהו חדש לפורום והשתתפות בה זה טוב. אבל יש צורך בעוד השתתפות בשרשורים הקשורים באמת למוזיקת הלהקה.

למעלה