אוקיי תקשיבו!../images/Emo129.gif
אני רואה שאנשים לא ממש מבינים את מהות ה
אז ככה...
, אוף טופיק בעיברית, הוא כל דבר שלא קשור לנושא הפורום, כמו דברים שקורים לכל אחד מאיתנו בחיי היום יום, חוויות שהוא רוצה לספר, דברים שהוא עשה, דברים שהוא קנה, מקומות שהוא היה וכו'.. לא אוף טופיק זה נושא שקשור לנושא הפורום כמו: יצירת קשר עם ג"ש (כמו שאורלי שלחה אז את המכתב), חדשות למיניהן, שרשורי תמונות, דיונים בנושאים שונים הקשורים ללהקה, כל דבר שקשור ללהקה או אחד מחבריה בכל דרך שהיא. למה אני מציינת את זה? לא פעם קיבלתי תלונות על זה שהפורום מוצף ב
ובקושי יש דיברורים על הלהקה ושהוא נורא מבולגן וכו'. לכן אינ מבקשת את הדברים הבאים: 1. שרשורי
יפתחו אחת ל3 ימים בלבד. כל
שיש לכם נצל"שו שם, והקפידו על שרשור מסודר!!!!, חבר'ה עדיין יש הרבה שלא מקפידים על זה וזה יוצר המון בלאגן, בסוף אנשים לא שמים לב להודעות וחבל. מי שעדיין לא הבין איך לשרשר יכול לפנות למאמרים יש שם מאמר כיצד לשרשר, יכול לפנות לשחר היא תסביר לו בדיוק איך עושים את זה
, ויכול פשוט לפנות אליי אני אסביר לו גם. 2. תפסיקו להתנצל על פתיחת הודעות חדשות! אין פה על מה להתנצל, זה רצוי לפתוח הודעות חדשות, זה מומלץ לפתוח הודעות חדשות. אז בבקשה, מספיק להתנצל כבר!
בדרך כלל אנשים מביאים דברים נורא יפים שקשורים נורא לנושא של הפורום בכלל ומתנצלים ואין פה בכלל על מה. אני לא יודעת למה הבנתם שלפתוח הודעות זה רע, אז זה ממש לא. רק מה שאני מבקשת להבדיל בין
לדברים קשורים, ואת ה
לשרשר למקומו. 3. אם כבר החלטתם לכתוב דברים הקשורים ללהקה אל תעשו את זה תחת
!!! זה דבר קשור לפורום ואין לו שום סיבה להיות תחת
. אנשים יכולים פשוט לא לשים לב וסתם לנצל"ש. זהו זה כל מה שרציתי לומר
מקווה שהבנתם, תפנימו, ותודה על כמה דקות מזמנכם שהקדשתם לקרוא את זה. יומטוב
אני רואה שאנשים לא ממש מבינים את מהות ה