אוקיי תקשיבו!

EleVaTioN

New member
אוקיי תקשיבו!../images/Emo129.gif

אני רואה שאנשים לא ממש מבינים את מהות ה
אז ככה...
, אוף טופיק בעיברית, הוא כל דבר שלא קשור לנושא הפורום, כמו דברים שקורים לכל אחד מאיתנו בחיי היום יום, חוויות שהוא רוצה לספר, דברים שהוא עשה, דברים שהוא קנה, מקומות שהוא היה וכו'.. לא אוף טופיק זה נושא שקשור לנושא הפורום כמו: יצירת קשר עם ג"ש (כמו שאורלי שלחה אז את המכתב), חדשות למיניהן, שרשורי תמונות, דיונים בנושאים שונים הקשורים ללהקה, כל דבר שקשור ללהקה או אחד מחבריה בכל דרך שהיא. למה אני מציינת את זה? לא פעם קיבלתי תלונות על זה שהפורום מוצף ב
ובקושי יש דיברורים על הלהקה ושהוא נורא מבולגן וכו'. לכן אינ מבקשת את הדברים הבאים: 1. שרשורי
יפתחו אחת ל3 ימים בלבד. כל
שיש לכם נצל"שו שם, והקפידו על שרשור מסודר!!!!, חבר'ה עדיין יש הרבה שלא מקפידים על זה וזה יוצר המון בלאגן, בסוף אנשים לא שמים לב להודעות וחבל. מי שעדיין לא הבין איך לשרשר יכול לפנות למאמרים יש שם מאמר כיצד לשרשר, יכול לפנות לשחר היא תסביר לו בדיוק איך עושים את זה
, ויכול פשוט לפנות אליי אני אסביר לו גם. 2. תפסיקו להתנצל על פתיחת הודעות חדשות! אין פה על מה להתנצל, זה רצוי לפתוח הודעות חדשות, זה מומלץ לפתוח הודעות חדשות. אז בבקשה, מספיק להתנצל כבר!
בדרך כלל אנשים מביאים דברים נורא יפים שקשורים נורא לנושא של הפורום בכלל ומתנצלים ואין פה בכלל על מה. אני לא יודעת למה הבנתם שלפתוח הודעות זה רע, אז זה ממש לא. רק מה שאני מבקשת להבדיל בין
לדברים קשורים, ואת ה
לשרשר למקומו. 3. אם כבר החלטתם לכתוב דברים הקשורים ללהקה אל תעשו את זה תחת
!!! זה דבר קשור לפורום ואין לו שום סיבה להיות תחת
. אנשים יכולים פשוט לא לשים לב וסתם לנצל"ש.
זהו זה כל מה שרציתי לומר
מקווה שהבנתם, תפנימו, ותודה על כמה דקות מזמנכם שהקדשתם לקרוא את זה. יומטוב

EleVaTioN

New member
אע ועוד משו..

לפעמים שרשורי
לא ישורשרו לשם...כמו יומולדת ודברים בסגנון, בקטע הזה מגיע לכל אחד שרשור משלו
. רק רציתי להבהיר

EleVaTioN

New member
שוב אין על מה לבקש סליחה../images/Emo129.gif

זה מתחיל לשגע אותי שאתם מבקשים סליחה על כל דבר קטן חחח
אין פה על מה להצטער, אני רק מבקשת להקפיד על דברים כאלה שהפורום יהיה יותר מסודר זה הכל. לאדעת למה יצאה לי מגילה ואני מרגישה שיצאתי קטנונית נורא. אז אל תתייחסו אל זה כאל נזיפה או משו, רק קחו את זה לצומת ליבכם.

אבל...אבל...אבל ../images/Emo12.gif

לא נעים לי שפחתי שירשור שבכלל קשור עלי ועל MEST טוב לפחות הבאתי משו שקשור לGC בזה...*ציטוטים*

kokain1

New member
אורלע אורלע צאי החוצה אמאאאאאא מחכה

טרהלהלה טרלהלה
שמתי לב כבר מזמן שבזמן האחרון יש רק האופ שמוק הזה בפורם. וזה מעייייצבון כאילו מה הבעיה לנצל"ש מתחת לאופשמוקים שכבר פתחו?? למה ליפתוח כל שניה שמוק אחד חדש?!!?!? אקיצר אני בעד שמוק אחד ב-3 ימים אבל יש בעיה אחתתתת! רק בעזרת האופשמוקים האלו הצלחנו להחיות ת'פורם, יש לך פתרום חדש??

GC FOR EVER

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

נכון
יא זה כול כך נכון
אמממ.. תמיד אפשר לפנות אלי...:].. אני ישמח להביא בכם את אומנות השירשור.. :]..

BillysGirl

New member
../images/Emo9.gif הבנתי את הרמז...

חחחח.... (כע אני יודעת שזה לא קשור רק אלי... אבל אני "הקש ששבר את גב הגמל" *מתוחכמת שכמותי*)

BORDY

New member
אנשים אתם מעצבנים!!!!

מה 'כפת לכם שיש אופ!!!!! אז מה אם הפורום לא מסודר!!!! זה לא אמרו להיות החדר שלכם או משו!! מה לעשות אבל עכשיו ג"ש לא הכי מייצרים חדשות... ואין כל כך מה לדבר עליהם!!! חוץ מזה שכל הודעה שנייה פה זה "בילי החתיך" ואני לא תומכת בזה..... אז פליייזזז תפסיקו עם הסדר הזה של הפורום!!!! זה בסך הכל פורוווםםםם

kokain1

New member
פורם פורם

גם בפורם צריך לישמור סדר אם את מדברת ככה אל הפורם אני לא רוצה לדעת איך החדר שלך ניראה תביני ותפנימי כשיש פורם מבולגן אנשים בורחים מכאןןןןןן וחוץ מזה, מה רע בזה שיהיה לנו פורם מסודר ונקי?

Riot girl69

New member
נו זה לא שהיא אומרת לא לפתוח אוף

פשוט אנשים רושמים משהו שקשור לג"ש ורושמים שזה אוף ואין סיבה שזה יהיה אוף.. וכן יפתח אוף, כל שלושה ימים. כדי שכל ההודעה הלא קשורות יהיו במקום אחד, בלי בלאגן. זהו

BillysGirl

New member
נכון! אני הבנתי את טעותי...

אני מבינה את אורלע שרוצה לךיהי לנו פורום מסודר היא לגמרי צודקת!!!

RoCk StaR 1

New member
מה הקשר?

דבר ראשון....זה לא נכון שג"ש "לא הכי מייצרים חדשות" דבר שני....זה פורום ג"ש.ואם אין לך מה לדבר עליהם אין לך ממש מה להיות פה. הקטע עם ה"בילי החתיך" אידיוטי גם לדעתי, אבל זה לא נכון שזה כל הודעה שנייה פה, לא צריך להגזים.

BillysGirl

New member
שטויות!

מה זאת אומרת "הקטע עם ה"בילי החתיך" אידיוטי גם לדעתי, אבל זה לא נכון שזה כל הודעה שנייה פה, לא צריך להגזים" OMG!!! זה ג"ש, הוא חלק מהלהקה !!! יש מליון מעריצות שלו וגם של ג'ואל ובנג' פה.... כולם זוכים ליחס שמגיע להם, אני חולה על ג'ואל אבל לא כמו על בילי, אבל אני שמחה ומאושרת כשיש כתבה גם עליו... אפילו אם זה יהיה כל הודעה שניה....

RoCk StaR 1

New member
בכלל לא הבנת....

אין לי בעיה שידברו על בילי, בכיף! בשמחה! זאת המטרה! אבל התכוונו שזה שכל היום מדברים רק על המראה החיצוני שלו וזה זה מטומטם וזה לגמרי סטייל להקת-פופ-פלסטיק לדבר כל היום על כמה שזה וזה חתיך! וזה וזה שווה! ובלה בלה לבה.

BillysGirl

New member
אופסי....

את צודקת... אבל על האופי, אחנו יודעים קצת.. מנסים למצוא עוד פרטים... המראה החיצוני זה מה שאנחנו רואים וזה מה שאנחנו יודעים הכי טוב עליו...

RoCk StaR 1

New member
חחח

נכון, אבל זה סבבה להגיד מדי פעם שבילי יפה, כי חוץ מהמוכשרות שלו, יצא שהוא גם נראה טוב [מאוד] אבל להגיד את זה כל 5 שניות, כאילו, זה מה שאתם מוצאים בו? זה מה שאתם מחפשים? זה מה שהוא בשבילכם? זה ממש מיותר.ועצוב.

BillysGirl

New member
../images/Emo26.gif

סתאאם... דווקה לא נכון! טוב אולי זה כן... אבל אני מתה על בילי חיצונים ואישית ממה שאני מכירה, אני אוהבת את הציורים שלו *מאווט* ואת הגיטרה שהוא עיצב *גרררר* ואני מתה על העיצוב שלו בכלל, אני אוהבת את העובדה שהוא גיטריסט *גררר גיטרות* ואני אוהבת את העובדה שישי לו חברה מהתיכון, (זה מתוק לא? כל כך הרבה זמן????)ואני אוהבת את חוש ההומור שלו, שממה שאני קוראת או רואה בטלוויזיה... אבל אני לא מכירה אותו! אני מכירה את השם שלו!

EleVaTioN

New member
תראי..../images/Emo129.gif

זה חשוב שהפורום יהיה מסודר, ככה אנשים ישימו לב לדברים שהם לא שמו לב לפני. בכל הבלאגן של האוף טופיק אני חושבת שיצא לו לפספס הרבה דברים כי כבר לא הבחנתי מה נמצא איפה. חוצמזה שדווקא יש המון חדשות על ג"ש. תמיד יש פה שרשורים עם חדשות עליהם. בכל מקרה, גם אם זה פורום חשוב שהוא יהיה מסודר ואי סדר זה לא לעניין פה.

למעלה