אוקיי תגובתי!

ZVIKABR12

New member
אוקיי תגובתי!

שלום לכולן! באתי לכאן לפני כמה ימים לאחר שראיתי שזהו פורום נחמד ביותר! היתקבלתי כאן בחום רב! נהנתי לשוחח עם חברות מהפורום..אבל פיתאום כאילו עלה מעין כתם שחור..שהנני חבד בפורום אחר..ואכן פורסמה שם תמונה או שתיים(שהאמת מעשה שנעשה בקלות הדעת..) אבל אינני חושב שאני צריך לקבל תגובה כזו על מה שקרה בפורום אחר ומיזמן! למרות שזו לא הייתה הכוונה, הריי אנחנו בפורום וידויים,מקווה שתקבלו אותו ואמשיך להיות איתכם! ביי צביקה

ע ו פ ר ה

New member
היי צביקה

האמת היא שאני הרבה זמן בפורומים ולא זכור לי שעשו כזה עליהום על מישהו בפורומים האלו. אין לי הסבר מה קרה פה, אבל כל אחת מאיתנו פגשה משהו אחר בך, וזה הרגיש לה לא טוב. אז אם פגעתי בך אני מתנצלת. אם תכתוב פה דברים שארגיש שיש לי מה לענות, או משהו לתרום אגיב. אני לא מרגישה שאני חברה טובה למסרים פרטיים אז אתה מוזמן לכתוב פה. עופרה

ZVIKABR12

New member
היי עופרה!

זו הסיבה שכתבתי את הודעתי האחרונה כאן בפורום..נקווה להמשך יותר טוב!

tutit1005

New member
את האמת צביקה

אולי היה אסור לי לשפוט אותך ..ואולי לא עשיתי נכון שלא דנתי אותך לכף זכות מה שכן..אתה יודע ...אומרים שכל עוד הנר דולק אפשר לתקן.. אז מבחינת הלכתית אבקש את סליחתך עם פגעתי..אני מתנצלת.. אם תקבל זאת או לא..הרי זו זכותך.

תותית יקרה שלי........

אני לא קונה את זה סורי כמה חבל תשמרו על עצמכם...בשבילי גבר זה סוטה ואחרי מה שאמרת איך אתן יכולות איך.

ע ו פ ר ה

New member
המשך טוב יהיה

רק צריך ליצור אותו. הכל בידיים שלנו שיהיה לך יום נפלא באהבה עופרה

היי עופרה

היי אתן שאמרתם תזערו ממנו ובעצמכן מתכתבות איתו .עם גבר שכל התמונות שלו באיטרניט ועוד ערום.נכון שאני ולא את לא אילוקים....אבל אני לא מקבלת אותו בשבילי הוא סוטה..מירני סורי נשמה

ע ו פ ר ה

New member
מירני יקרה

אני מבינה את הראיה שלך, כי היא יושבת על חוויות קשות. הבהרנו לו שהוא יכול לכתוב בפורום ונענה לו כמו שאנחנו עונים לאחרים. המסר שלנו היה שאנחנו לא רוצים מסרים אישיים. אם קראת מה צביקה כתב, הוא אמר שבשעת שטות או ברגע של חולשה הוא הצטלם. אני את התמונות לא ראיתי וגם אם יש כאלה, איני שופטת אדם אם הוא לא פגע במישהו במזיד. כמו שאת ואני נמצאות בפורום הזה, כי כיף לנו לשתף ולעזור, כי אנחנו יודעות שכשמר לנו על הלב, אנחנו יכולות לשתף פה ולקבל תמיכה, זו זכותו המלאה של צביקה לפנות לפה וכמו שקראת, כולנו כתבנו שנענה לו בפורום. האם הוא פגע או במישהו אחר? האם את יודעת את זה? האם זו האמת? ושאלה נוספת: מה את מרוויחה מזה שאת מאוכזבת? באהבה עופרה

כמו שאמרת אני לא מרביכה כלום

רק חבל אני לא מאמינה בגברים רק בגלל זה סורי...מאז הפגיע אני כך..

ע ו פ ר ה

New member
מירני עלה לי רעיון

ואולי הוא שטותי אבל מה אכפת לי, אני כותבת אותו. קחי את הפורום הזה ואת שניר, שאת כבר מכירה ואת צביקה שחדש פה ותתחילי לתת בהם אמון. את יכולה להרוויח מזה. פה הם לא קרובים אליך מאוד, הם לא יפגעו בך ואת יכולה לחזק את עצמך בעזרתם. לדבר עם גברים בלי לפחד. זה הכל. באהבה ענקית עופרה

עופרההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שניר הוא נשמה אמיתי ואני שומחת אליו. אבל צביקה הוא לא הוא? ואליו אני בחים לא השמוח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.....תודה בכול זאת מירני מתוקה

ע ו פ ר ה

New member
מירני חמודה

אני מכבדת אותך ומכבדת את הבחירה שלך. אני ממשיכה לאהוב אותך כמו שאת. באהבה עופרה

אוסה

New member
גם אני מקבלת אותך ב../images/Emo24.gif בפורום אבל

כפי שכתבתי נמנעת ממסרים ברוך הבא לפורום.

למעלה