אוקיי שרשור חדש

Gohan

New member
אוקיי שרשור חדש

כדי שכולם יוכלו לדעת עד לאן אפשר להגיע בדיבורים מבלי לספיילר (לעשות ספוילר), שכל אחד יגיד לאן הוא הגיע בסידרה, או שבכלל סיים אותה. אני בפרק 197, שגוקו מתחיל להשתתף בתחרות של דאי קאיו. מבחינת הסרטים, ראיתי עד ה8, וכמובן שאת 2 הספיישלים..יניב אמר שאני יכול לראות את ה9 ואת הסרט האבוד ^_^. מה איתכם? רצ"ב תמונה מסאגת האנדרואידים.

Brolly

New member
אני הפסקתי עם הורדת הפרקים..

בגלל שהסדרה הגיעה לארץ... אבל אני מוריד את הסרטים... ראיתי את רובם... עוד איזה 3 סרטים והספיישל של טראנקס אני אסיים לראות את כולם..

TotoGuy

New member
לי נשאר רק DB אם אני לא טועה.

עם Z סיימתי, כולל סרטים/ספיישלים. כנ"ל עם GT. ראיתי בערך 20 פרקים של DB בינתיים, ויש לי את הסרט הרביעי של זה. אני עדיין מתכוון לנסות לראות כל פרק ופרק בטלויזיה עכשיו, כי לראות את זה בטלויזיה כמו שצריך זה פשוט חוויה.. גם את כל משחקי הPSX איכשהו הצלחתי להשיג לפני שנתיים בערך. גם את זה של הTurbo Duo, שמאד מאד מומלץ ד"א למי שיכול להשיג אותו. יש לי שני פוסטרים. אה, שכחתי משהו?

king kazabubu

New member
גם אני רוצה

בגלל שאני רואה את דרגון בול זי באנגלית אני לא סיימתי עדיין את כל הסדרה. אני בפרק 260 מחכה שיצאו הפרקים המדובבים הבאים. אני אתחיל בקרוב ביפנית ואני רואה קבוע את העברית. דרגון בול משעמם אז אני תקוע בפרק 36 כבר די המון זמן... שוב בקרוב אני אמשיך. לג´י טי נשארו לי שלושה פרקים שאני אסיים השבוע או שבוע הבא. מבחינת סרטים. נשאר לי את סרט 11 עם ברולי את כל השאר ראיתי. לא ראיתי את גוקו ג´וניור ספישל. ולא ראיתי שום סרט של דרגון בול.

TotoGuy

New member
אל תטרח על הג´וניור ספשייל לדעתי

אני מצאתי את כל ג´יטי ממש דבילי ולא נחוץ, חוץ מהסיום, שהיה עשוי הרבה יותר טוב מהסוף של Z. אבל אז ראיתי את הג´וניור ספשייל שאמור להיות אחרי הסיום, והוא פשוט כל כך לא נחוץ.. אני דוקא נהנה מDB, אני לא מצפה לקרבות שם, אני צופה בזה בשביל ההומור
וסתם פרט שאולי יעניין אותך, הסרט הרביעי של DB הוא בעצם סרט ספשייל שעשו כדי לחגוג 10 שנים לDB, ועשו אותו ממש לפני שג´יטי התחיל לשדר ביפאן. זה בעצם כל העלילה של DB דחוסה לתוך סרט אחד עם קצת שינויים, רק שהאנימציה היא ברמה של זאת שבג´יטי, ולא הישנה של DB. זה בעיקרון מחווה לDB שהם רצו להראות לפני שג´יטי מתחיל. אפילו השיר בסוף זה שיר הפתיחה של ג´יטי. יכול להיות נחמד למי שרוצה לדעת בערך (יש כמה שינויים דרסטיים) מה קרה בDB אבל לא רוצה לראות את הסדרה כי הוא נרתע מהאנימציה העתיקה או האורך. למרות שלמצוא את זה באיכות טובה זה כבר סיפור אחר...

king kazabubu

New member
אני יודע על הסרט שמסכם את DB

ואני גם יודע שגוקו ספישל לא מי יודע מה... אבל אני רוצה לראות כדי לדעת... ככה זה.

TotoGuy

New member
כן, אני לא מאשים אותך

בדיוק אותה הסיבה שבגללה ראיתי את ג´יטי..

Great Vegeta

New member
אני בערך...

סיימתי המון, אבל יש לי פרקים חסרים באמצע הסדרות שאני לא מוצא ולא ראיתי בארצות הברית.

MiCroZiP

New member
ראיתי הכל

חוץ מכמה פרקים בגרליק ג´וניור ואיזה 20 פרקים של דרגון בול...האלה שממש משעממים..... טוב אז לא בדיוק הכל אבל הרבה מאוד...

למעלה