אוקיי,שמעו

אביבא

New member
אוקיי,שמעו../images/Emo103.gif

אתמול נכנסתי לקישור של האתר שנתתם לי וקראתי את כל האתר. בעקבות זאת החלטתי שאני רוצה לחלום חלומות צלולים,והתחלתי ברשמית יומן החלומות. ב-3 בלילה התעוררתי,בדיוק בסוף חלום,וקצת הרגשתי לא בנוח לא יודעת למה,אז הלכתי לישון אצל אימא שלי בחדר איתה.עכשיו עד שהגעתי למיטה אצלה כבר שחכתי את החלום ההוא.חבל. בקיצור,ישנתי עד 7 וחצי בבוקר ומיד כשקמתי אז לא זזתי ולא פקחתי עיניים ונזכרתי בשתי החלומות שחלמתי מאז שישנתי בחדר עם אמא.ואז רשמתי אותם ביומן החלומות,ובאחד מהם,נזכרתי שחלמתי אותו פעם.עכשיו,הנה השאלה שלי מתקרבת...עכשיו,לפני שבועיים חלמתי חלום,שבעבר חלמתי אותו בערך 7 פעמים +פלוס-מינוס..ורציתי לשאול מה זה אומר אם אתה חולם את אותו חלום פעמיים או יותר?

silverhawk

New member
סבלנות, יקירתי, סבלנות

אנשים לא נמצאים בפורום 24 שעות ביממה, ולא תמיד יודעים לענות על השאלה. הודעה כגון זו רק מעוררת אנטיגוניזם ומורידה את הרצון לעזור.

silverhawk

New member
תשובה

העובדה שחלום חוזר מספר פעמים היא מצויינת וניתן לנצל אותה. זיכרי טוב את החלום שחוזר ואת האירועים שמתרחשים בו, וכך תגדילי באופן דרסטי את הסיכויים לקבל מודעות בפעם הבאה שהוא חוזר. נוסף על כך, במידה והאירועים בחלום הנ"ל הם אירועים שקורים גם במציאות (בין אם מדובר במקום\איש\חפץ או כל דבר אחר) - בצעי בדיקת מציאות בכל פעם שאת נתקלת בסיטואציה הזו (במידה וקראת את האתר שסיפקנו לך, תזהי זאת בתור 'עוגן'). בהצלחה!

למעלה