אוקיי: שאלה לכולם

לימבו

New member
אוקיי: שאלה לכולם

אם הייתם פוגשים את קיילי ברחוב: מה הייתם אומרים לה? *** זאת שאלה מנחה. אתמול חלמתי משהו בלילה (אני אספר בקרוב) אולי בעקבות הנסיעה שלי ללונדון בעוד שבועיים, וכשקמתי הבנתי משהו מעניין על עצמי שקשור לשאלה הזאת. אז... אני רוצה לראות תשובה מכל אחד מחברי הפורום! (כן, אפרת- כולל אותך!)

p i n g o

New member
אההההה

זה חלום שבחיים לא ייתגשם, אבל..... אני בטח הייתי כמעט מתעלף מהתרגשות ואם היה לי אומץ לגשת אליה, הייתי אומר לה שהיא נפלאה וגדולה ושאני מת עליה ואוהב אותה כל כך ושתבוא להופיע בארץ (אלא אם אני אפגוש אותה ברחוב בשכונה שלי??
). ובחלום שלי הייתי מבקש שהיא תשיר לי, שולף את המצלמה שתמיד יש לי בכיס ומצטלם איתה, מזמין אותה הביתה לארוחת ערב ו... לישון..
והייתי בבוקרר נועל אותה בחדר ולא נותן לה לצאת לעולמים וככה קיילי תהיה שלי לנצח!!!!

וואו זאת שאלה קשה!!! אוקי ככה:

אםזה היה קורה בטח הייתי ממש רועדת מרוב התגשות וממש ממש הייתי מפחדת ואז הייתי באה עליה בקול רועד לאללה ואומרת לה שאני מעריצה שלחה ומכירה את כולה שירים שלה(דההההה כמו כול מעריץ) ושהיא גדולה ושהיא נהדרת ושפשוט אין נפלאה כמוהה!!! והייתי מדברת איתה על שירים ישנים יותר ולא רק על פיבר ולייט ירז כמו שכול שדרני הרדיו מדברים איתה בראיונות......... ואז הייתי כמובן מבקשת ממנה חתימה או מצלמת אותה או איתה0כמו שפינגו אמר) ומצלמת מאה תמונות שלה ואז נפרדת בשלום (ובוכה כמובן מהעובדה שלא אראה אותה יותר לעולם)טוב מייודע אולי הייתי מבקשת מנמנה טלפון והינו מתחילות להיות חברותץ? חחחחחחחחחח כןו בטח!!!!!!!! חחחחחחחחח!!!!

Siren

New member
המ...

מאוד הייתי רוצה לדעת אם היא נהנית לשיר את השירים הישנים שלה או שהיא עדיין לא מצליחה להתחבר אליהם. אם היא תענה בשלילה אני מאוד אתאכזב כי מדובר בשירים עם הרבה ריח וטעם של סוף שנות ה-80 תחילת 90, תקופה שיקרה לליבי.

כן הא?../images/Emo13.gif*מבט חולמני על פניי* .....

קונפייד אין מי, בטד דה דויל יו נאו ,סטפ סאק אין טיים,שוקד המדהים וגוד טו בי אדרטין,לוקושמישין,וואט דו איי הב טו דו ועוד המון להיטים מצויינים מסוךף השמונים ותחילת בתשעים

p i n g o

New member
Confide??

שאר השירים שהזכרת בכלל לא מתקרבים ל-Confide In Me. מה גם שמבחינה כרונולוגית הוא מאמצע שנות התשעים ולא ממש מתחילת שנות התשעים...

אני יודעת אבל אלו האהובים עלי

מהשמונים והתשעים..........וואלה היא אמרהתחילת התשעים טוב אז גוט טו בי א סירטן וסד דויל(בקיצור) וסוטפ באר אין טיים ו-שוקד המדהים!!!!!!!!!!

tatababa

New member
would you do me a fav?

write in English please.. השירים האלה כטקסט עברי ושגיאות כתיב - ממש לא רעיון טוב...

אתה צודק אבל מה לעשות ש.....

לפעמים אני לא רוצה להעביר לאנגלית ולכתובbetter the devil you know? אבל המון פעמים ביקשת ממני ו80 אחוז מהפעמים שכתבתי שירים של קייליתינו כתבתי אותםב אנגלית........לא נורא

p i n g o

New member
זה ראיון או סתם פגישה מקרית ברחוב??

אם הכוונה היא שיזדמן לי לראיין אותה אז הייתי חושב על משהו טיפה יותר מחוכם, כי יש לי הרבה שאלות שהייתי מת לשאול

שץף אותנו בהגגך........

וסליחה על הטעויות אם יש(אחרי הבגרות בלשון אני אכתוב עם שגיאות לא אכפת לי אני את הבגרות שלי כבר עשיתי!!! -או שלא......) חחחחחחחח

tatababa

New member
הממ..

הייתי אומר לה היי. מציג את עצמי, מספר לה שאני מישראל ומעריץ נלהב, מבקש להצטלם איתה, סביר להניח שואל אם היא תבוא לארץ ונפרד בחיבוק ונשיקה.. חחחח מקורי זה לא אבל לפחות לא סאדיסטי! (לנעול אותה בחדר!? LOL!!!!!!!!)

חחחחחחחחחח!!!!!!! הרגת אותי!

עם ה" מקורי זה לא אבל לפחות זה לא סאדיסטי" חחח פינגו גם הצחקת אותי נורא....

p i n g o

New member
למה סאדיסטי?!

אתה רומז שהיא לא תיהנה להיות נעולה בבית שלי???

למעלה