אוקיי קרןןןןןןןןן!!!!!!!

BiAAcH

New member
אוקיי קרןןןןןןןןן!!!!!!!

אני בחיים לא הבנתי אותך את תמיד היית חרא של בן אדם ועכשיו את גם בוגדת עם שרשור?????????? מה זה נראה לך פה???? בית זנות?????? יווווווווו עכשיו אני כועסססססססס את לא יודעת כמה מרתיח אותיייייייייייי ואם את שואלת מה מרתיח אותי אז את מפגרת כי אני קומקום אוקיייייייי ואם את לא רוצה לקבל בום לפנים אז כדאי שתתחילי להירגע אוקייי????? כי אם את רוצה לדעת אני יכול להעיף אותך חופשי מהפורום אם אני רוצה אז כדאי לך מאוד להירגע אההה ועוד משו אם למישהו מהפורום יש בעיה עם זה שיפנה למדור מצוקה לאנשים שנמצאים במצוקה של אנשים אחרים וידחוף את המספר לתחת אההה וגם אני יעיף אותו מהפורווםםם המסריח הזה עם חרא של אנשיםםםםםםםם

omni96

New member
ומה אתה לא בוגד בה עם שרשור !?

קומקום שרשורופיל שכמותך חשבתי שאתה אוהב אותי !!!!!!!! עכשיו אני מבין שאתה רק רוצה את קרן או את השרשור או שלא יודע בווווו הווווו *סניף סניף*

omni96

New member
גיאאא

בוא נעזוב את קרן והשרשורים ונברח אל ההרים שמה נעשה סקס סמים !

AdShEaTaKoRe

New member
בזק???? מה הקשר לנתניה?

נו אז מה אם שפיץ ישן פה... טוב נצל"ש אנשים - קבלו, שפיץ ישן אצלי וחובה לעשות משהו בשביל להעיר אותו.... תנו לי רעיונות!!!!

bobby6killer

New member
אנחנו כבר יום אחרי אבל פשוט תעשה לו

ווג'י משוגע... יעני תקרע לו את האמא של התחת... עשיתי לו כמה פעמים והוא מזה התרגז עליי אבל אתה חבר הרבה יותר טוב שלו אז הוא לא ירביץ לך (חזק)...חחחח

למעלה