אוקיי, פיט!

Iris cream

New member
אוקיי, פיט!

מה אנחנו בעצם יודעים על פיט? -הוא החבר הכי טוב של קלארק -הוא מאוהב בקלואי -הוא שונא את לקס -ליונל לות´ר לקח לאבא שלו את המפעל לתירס מוקרם או משהו כזה -הוא השחור היחידי בסמולוויל וזהו!!! הוא דמות כל כך שטוחה!!! כאילו, כולם מדברים על הדמויות בשמות הפרטיים כמו קריסטין וטום ומייקל, ואני מתערבת איתכם ששלושת רבע מאיתנו אפילו לא יודעים איך קוראים לו (סאם ג´ונס השלישי, או משהו כזה) אז אני מציעה שנפתח פה שירשור תמונות אך ורק שלו, ונאגוד את כל המידע עליו בשירשור הזה. אני חושבת שבעצם הכניסו אותו רק בשביל שהסדרה תהיה פוליטיקלי קורקט. ~ יש ערבי שהוא לא מחבל אבל אין מחבל שהוא לא ערבי ~

Iris cream

New member
לפי פרק שעבר, כשהוא אמר לה את זה...

רק שזה היה בהתפרצות כעס אחריי שאיפה מהניקדימוס, כשהוא דיבר על איך שהיא אף פעם לא שמה לב אליו ורק מאוהבת בלארק

פצקרשת

New member
אולי זו קנאה שלא קשורה באהבה?

איכשהו נראה לי שיותר מדי אנשים בסדרה הזאת מאוהבים באחרים בלי לגלות להם, וזה כבר מעיק, אז אני מנסה להוריד את פיט מהרשימה. באף פרק אחר הוא לא הראה סימני חיבה מיוחדים כלפי קלואי, מלבד ידידות אפלטונית, אז אני חושבת שגם הקנאה הייתה על רקע ידידותי ולא יותר מזה.

אמממ...

אני מחפש משהו להגיד- אבל אין לי מה להגיד עליו... כאילו הדבר העיקרי היחיד שהיה לפיט בסדרה זה מהפרק ניקדימוס -- חוצמזה (ממה שאני זוכר) לא קורים סביבו מאורעות "מרגשים" ממש... אני לא יודע למה (לא ספוילר) יש לי הרגשה שמים שקטים יחדרו עמוק בקשר לפיט...

פיט אכן...

לא הביאה שום תפנית מכרעת בעלילה, לפחות לא בעונה הראשונה. לגבי העונה השנייה אף אחד לא ממש יודע...

הלדין

New member
והוא לא השחור היחיד בסמולוויל

יש להזכיר את המטורף ההוא שלקס שכר. חוץ מזה, סמולוויל היה עיירה. אנשי המישורים הגדולים המציאו את הגזענות, רשמו עליה פטנט והם גובים עמלה על כל שימוש במילה.

Iris cream

New member
וואלה! הפרופסור!

ויש גם את kelly או משהו שנרצח בפרק zero ושזאת הייתה היד שלו.

אני אלא יודע אם זה אותו פרופסור...

אבל בפרק "עלוקה", אחרי שאריק העיף אותו, רופא "שחור" בדק אותו...

SaberTooth

New member
משהוא בטוח יראה איתו...

השם שלו מופיע בפתיח, זאת אומרת שהתסריטאים מתכננים משהוא בישבילו, אם לא בעונה הנוככית אז בעונה הבאה. גל שנותר הוא לחכות.

resputin

New member
לא בהכרח.

בכל סדרה יש דמויות מלאות, ושטוחות- כמו בסיפור. למה יש דמויות שטוחות? א´. אם יתמקדו בכל השחקנים,זה סתם יהיה אופרת סבון. ב´. כי הם נותנים לנו מידע על הדמיות המלאות- כאילו מה כבר הוא עושה בסדרה? שורה פה, שתיים שם, איזה גיחוח? -אפשר גם בלי, הרעיון הוא שהוא בעצם זה שגורר את קלארק לחברה, כי בלעדיו הוא לא היה רוצה ללכת בכלל לקבוצת הפוטבול ודברים בסגנון, או למשל מחברים בניהם איזה דיאלוג- אז התשובות של קלארק לשאלותיו של פיט, או התגובות השונות בניהן, מלמדות אותנו עוד על קלארק בעצם <כל מי שלא עלה עדיין לכיתה י´- תלמדו את זה בספרות אח"כ.>,<כל מי שלא לומד עדיין תקשורת<מגמה>- תלמדו על זה בחיבור טקסטים ותסריטים בהמשך..>

הוא לא השחור היחיד...

(חוץ ממה שכתבו למעלה, בקשר לפרופסור וזה) בטח יש לו הורים, ואם הוא לא מאומץ אז גם הם שחורים (והוא לא, אפשר לראות בDELETED SCENES את הדודים שלו) וגם יש לו אחים, וכו´ אפ התכוונת שהם המשפחה השחורה היחידה, אז זה נכון...

Skiter

New member
אמממממ

ניא ידעתי שקוראים ול סאם ג´ונס השלישי.... מי לא? בכל מקרה: פיט: חברו הטוב בותר שלעבר של קלארק, עד שלקס לות´ור הגיע העירה. שונא את לקס לות´ור בגלל שגנב לו את קלארק. מקנא ביחסים של קליאו וקלארק שמקנאת באהבתו של קלארק ללאנה ולא אליה. המפעל באמת נלקח על ידי ליונל לות´ור - מה שגורם לפיט לשנוא עוד יותר את הלות´ורים ואתקלס פרט במחשבה שהוא זה שהביא א אביו לשם (לגבי זה אני לא בטוח) עתיד (לפי דעתי) למשך כמה פרקים ישנא את קלארק על אי התיחסותו אליו ואל קלואי, יהיה חבר של קלואי מהסיבה הנ"ל. יתאבד יום אחד אחרי שהוא יספר לקלארק שהוא דראג קווין ושהוא אוהב אותו

007bg

New member
לא לצחוק עליי אבל

איזה dvd של סמול וויל? *משהו על פיט* לצאת ידי חובה...

למעלה