אוקיי, פורום יקר

Adam GTI

New member
אוקיי, פורום יקר

מחר נפתחת תקופה חדשה בשבילי... במקום לקרוע ת'תחת באצטדיון, אני אקרע את התחת בבסיס :) רציתי להגיד לכולכם שמאוד מאוד נהניתי בחברתכם אני רק אומר לעצמי כל הזמן שהלוואי והחבר'ה בצנחנים יהיו כמו החבר'ה באתלטיקה. האתלטיקה היוותה חלק עצום ממני, את השקיעות הכי יפות שראיתי - ראיתי כשהתאמנתי האתלטיקה נתנה לי המון בתמורה - כי בלעדיה, לא הייתי - אני. תודה על הכל! באמת על הכל, הייתם בשבילי חברי אמת אני מקווה לבקר באצטדיון לעיתים, ואבוי לכם אם לא תזהו אותי במדים. ישי - תודה על הכל, כל העזרה, התמיכה, וההכנה לצבא. בהצלחה באולימפיאדת הכבאים! ובהצלחה בכלל בהמשך, אני מקווה שנשמור על קשר. האחים מור - תמשיכו לנפץ שיאים אישיים, ובהצלחה בהמשך הדרך! גדעון - אתה תותח! כל מילה נוספת מיותרת. תודה על הכל אחי. דור - נהיה בקשר אחי ענת - בהצלחה בהמשך, שלא תדעי עוד פציעות חגאשי - בהצלחה, תמשיך ככה! ואם ימאס לך מאתלטיקה...חשבת פעם על קריירה כסטנדאפיסט?! (או כות במדור הרכילות) טרומן - שעכשיו אני יודע מי הוא (אבל אני לא אגלה לכם) - תמשיך ככה גבר! הדר - בהצלחהההה, ולעולם אל תתבאסי. תאמיני לי שאת מאוד כשרונית ואת תגיעי לזה יפה מאוד! (ואל תשכחי עוד שנה...כשאני אהיה ברגילה להחזיר לי את הספרים) איתי מגידי - עלה והצלח! (אתה אמנם כבר שם...אבל אין גבולות לשיפורים) עמית נאמן - השדר הנאמן שלנו מחו"ל - תמשיך להראות לכולם מאיפה משתין הדג!!! והמון המון תודה לאחד והיחיד: מולי אפשטיין! מולי, לימדת אותי דברים רבים, שישארו עמי כל החיים ...דברים שאי אפשר ללמוד בשום אוניברסיטה, פרט לאוניברסיטת החיים. כל הכבוד על הכל! אני מקווה שתמשיך להיות כרוז. ותמשיך לנפץ שיאים. אני קמווה שלא שכחתי אף אחד...ואם כל - סליחה אז לכולכם - תישארו כמו שאתם! תזכרו שלמרות שהמשכורת לא משהו, התנאים לא אופטימליים, ולפעמים האמונים פשוט לא משתלמים...יש דבר אחד שכסף לא קונה ואימונים כן - הכבוד שיש לאנשים כמוני, לאנשים כמוכם! תמשיכו כך, ותמיד תזכרו שיש אנשים שהיו "מסתפקים" במקום שני או שלישי. בייי, ואני מקווה לקפוץ לבקר...כאן ובאצטדיון. בברכה, ובכבוד רב. אדם

Adam GTI

New member
וגם נקווה מאוד לפלס"ר (סיירת הצנחני

וגם נקווה מאוד לפלס"ר (סיירת הצנחנים)

Adam GTI

New member
התמונות

יצאו יפות ומרגשות.... הבעיה היחידה היא שאין לי כוח לסרוק ואז עוד אני צריך להעביר אותן מחשב.... אולי בשבוע רגילה שלי אני יעלה אותן... בלי נדר... ואני אנסה למצוא זמן לזה... אדם

BLINKI BILL

New member
אדם מותק

ממש ריגש אותי המכתב ואני מקווה שתצליח ותלך עם הכבווווד עד הסוף

xc

New member
לאדם

תעשה חיים בצבא, תראה לכולם ממה אתה עשוי. ותשמור על עצמך! ואל תשכח לבוא לבקר...!

eynav bs

New member
good luck!!!!!!!

המון בהצלחה גם ממני, תשמור על עצמך ואל תשכח לבוא לבקר לפעמים.

anatile

New member
המון בהצלחה!

אחלה מכתב פרידה אני חייבת לציין. נתגעגע אליך פה בפורום. תרשום משהו מידי פעם בסופי שבוע הא? חסר לך שלא! ותראה לכולם מי אתה בצנחנים.תראה להם מה זה אתלטים! בהצלחה. :)

LJ האחד

New member
אדם יא צעיר!!!!!!!!!!

אין לי מה לומר לך חוץ מ: שמור על עצמך בחור!!! אל תנסה להיות גיבור, פשוט תחזור הביתה בשלום!!! ועוד משהו לא פחות חשוב, אל תתן ל"ותיקים" לעשות ממך צחוק כמו שהם רגילים לעשות משאר ה"צעירים". היה כיף להכיר אותך, LJ האחד והיחיד!!!

Adam GTI

New member
אל תדאג אחי

אני הולך לצנחנים, לא לגולני... לפרטים נוספים - תפתחו את ידיעות אחרונות מהיום ותבינו על מה אני מדבר... והיה כיף להכיר אותי?! חמודי, אם נראה לך שסיימת להכיר אותי אתה טועה ובגדול!!! :) אה ואגב - קח אותי למועדון או בילוי ימי שישי כשאני אחזור....

truman723

New member
אדם GTI

אני יודע שאת הזהות שלי אתה תיקח לקבר אבל תיזהר שזה לא יקרה בתקופת הצבא! סתאם, עכשיו קצת ברצינות: המון הצלחה בדרך החדשה, אל תלך לקצונה כי אתה ממש לא רוצה לבלות הרבה שנים במערכת דפוקה כמו הצבא (תסתכל על בן גל), חוצמזה לבחור ברמתך מחכים דברים הרבה יותר טובים ומאתגרים באזרחות... עלה והצלח, TRUMAN

Adam GTI

New member
תודה לכולכם! פעם הבאה ש

אני אכתוב כאן אני כבר אהיה חייל אל תדאגו - אני אשתדל לבוא לביקר ולשמור על קשר אדם.... שמתחיל את הספירה עד ה31 ליולי 2006 !!!!!

שמור על עצמך, ילד

הי אדם, חזרתי עכשיו מכמה ימי ניתוק בצפון וראיתי את המכתב שלך. אז שיהיה בהצלחה והכי חשוב שמור על עצמך! כל טוב מולי

Sybh

New member
לאדם בהצלחה בגיבוש...

אם עוד לא התחיל. מאחל לך שתגיע מהר ליולי 2006, בריא ושלם! (ממני שי שהיה בעורב צנחנים, אי שם במחצית השניה של שנות השמונים של המאה העשרים).

למעלה