אוקיי, פורום יקר
מחר נפתחת תקופה חדשה בשבילי... במקום לקרוע ת'תחת באצטדיון, אני אקרע את התחת בבסיס
רציתי להגיד לכולכם שמאוד מאוד נהניתי בחברתכם אני רק אומר לעצמי כל הזמן שהלוואי והחבר'ה בצנחנים יהיו כמו החבר'ה באתלטיקה. האתלטיקה היוותה חלק עצום ממני, את השקיעות הכי יפות שראיתי - ראיתי כשהתאמנתי האתלטיקה נתנה לי המון בתמורה - כי בלעדיה, לא הייתי - אני. תודה על הכל! באמת על הכל, הייתם בשבילי חברי אמת אני מקווה לבקר באצטדיון לעיתים, ואבוי לכם אם לא תזהו אותי במדים. ישי - תודה על הכל, כל העזרה, התמיכה, וההכנה לצבא. בהצלחה באולימפיאדת הכבאים! ובהצלחה בכלל בהמשך, אני מקווה שנשמור על קשר. האחים מור - תמשיכו לנפץ שיאים אישיים, ובהצלחה בהמשך הדרך! גדעון - אתה תותח! כל מילה נוספת מיותרת. תודה על הכל אחי. דור - נהיה בקשר אחי ענת - בהצלחה בהמשך, שלא תדעי עוד פציעות חגאשי - בהצלחה, תמשיך ככה! ואם ימאס לך מאתלטיקה...חשבת פעם על קריירה כסטנדאפיסט?! (או כות במדור הרכילות) טרומן - שעכשיו אני יודע מי הוא (אבל אני לא אגלה לכם) - תמשיך ככה גבר! הדר - בהצלחהההה, ולעולם אל תתבאסי. תאמיני לי שאת מאוד כשרונית ואת תגיעי לזה יפה מאוד! (ואל תשכחי עוד שנה...כשאני אהיה ברגילה להחזיר לי את הספרים) איתי מגידי - עלה והצלח! (אתה אמנם כבר שם...אבל אין גבולות לשיפורים) עמית נאמן - השדר הנאמן שלנו מחו"ל - תמשיך להראות לכולם מאיפה משתין הדג!!! והמון המון תודה לאחד והיחיד: מולי אפשטיין! מולי, לימדת אותי דברים רבים, שישארו עמי כל החיים ...דברים שאי אפשר ללמוד בשום אוניברסיטה, פרט לאוניברסיטת החיים. כל הכבוד על הכל! אני מקווה שתמשיך להיות כרוז. ותמשיך לנפץ שיאים. אני קמווה שלא שכחתי אף אחד...ואם כל - סליחה אז לכולכם - תישארו כמו שאתם! תזכרו שלמרות שהמשכורת לא משהו, התנאים לא אופטימליים, ולפעמים האמונים פשוט לא משתלמים...יש דבר אחד שכסף לא קונה ואימונים כן - הכבוד שיש לאנשים כמוני, לאנשים כמוכם! תמשיכו כך, ותמיד תזכרו שיש אנשים שהיו "מסתפקים" במקום שני או שלישי. בייי, ואני מקווה לקפוץ לבקר...כאן ובאצטדיון. בברכה, ובכבוד רב. אדם
מחר נפתחת תקופה חדשה בשבילי... במקום לקרוע ת'תחת באצטדיון, אני אקרע את התחת בבסיס