אוקיי סקר

מסטולית

New member
.

עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא יפה אורית שחף - למה אין אפשרות של - מכירים אבל לא מתים על הפוזה? זה הבחירה שלי בכלאופן
פו פייטרס- כבוד בלי החלק של נירוונה

Incomplete Girl

New member
נראה חביב

עופר שכטר- לא אוהבים אורית שחף - היא מדהימה ומוכשרת פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה

אה דרוסילה חח../images/Emo6.gif

עופר שכטר- לא אוהבים במיוחד אבל הוא נחמד ומתלבש עליו נחמד התפקיד בטלנובלה בע"מ אורית שחף - היא מדהימה ומוכשרת פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה חח וגם כי יש להם שירים נחמדים

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

עופר שכטר- הוא אדיוט.
אורית שחף - מי זאת? פו פייטרס- מי זה פו פייטרס?

shtuty

New member
תשובה

עופר שכטר: הוא אידיוט אורית שחף: היא מדהימה ומוכשרת פו פייטרס: כבוד כי הם הצאצאים של נירוונה

vegan girl

New member
אני

עופר שכטר- הוא אדיוט. אורית שחף - זו הזאת מהיהודים לא? אם כן אז... אוהבת אם לא אז מי זאת? פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה

English Muffin

New member
עונהה

התווכחתי עם מישהו פעם אחת, אני רוצה לראות אם צדקתי או לא. עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא יפה אורית שחף - אוהבים פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה-ויש כבוד גם בלי שום קשר לנירוונה

bratz girl

New member
שלי..

עופר שכטר-לא אוהבים הוא אידיוט!!!!!!! אורית שחף-מוכר לי משהו פו פייטרס-אין כברד

GirlFromHell

New member
אוקיי תשובה

עופר שכטר - לא אוהבים הוא אידיוט אורית שחף - אוהבים היא מדהימה ומוכשרת פו פייטרס - כבוד כי הם צאצאים של נירוונה

חמדונה

New member
../images/Emo15.gif

עופר שכטר- הוא אידיוט. אורית שחף- היא מדהימה ומוכשרת. פו פייטרס- אין כבוד.

Galadriel 3000

New member
...

עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה לא אוהבים הוא אדיוט.
אורית שחף - מי זאת?
אוהבים היא מדהימה ומוכשרת היא מושלמת. פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס?
אין כבוד

cha ching

New member
עופר שכטר- הוא אידיוט

אורית שחף- היית צריכה לכתוב אורית TT שחף (כי בהתחלה לא זיהיתי), ואני לא אוהבת אותה ואת הקול הזוועתי שלה. (תתפלאי- לא כל מי שמכיר אותה גם אוהב אותה). ואת פו פייטרס אני אוהבת ויש כבוד אבל בהחלט לא בגלל שהם להקת בת של נירוונה

לא חשבתי שכל מי שמכיר אותה אוהב

אותה ולדעתי הקול שלה זה הדבר הכי יפה ששמעתי בחיים שלי. תודה לכל מי שענה ד"א, אני צדקתי

התווכחתי איתו

אני אמרתי שעופר שכטר מפורסם רק בגלל איך שהוא נראה והעובדה שהוא בטלוויזיה, ושאין לו שום כישרון, והוא טען שיש לו כישרון ושיש אנשים שאוהבים אותו בגלל הכישרון, אני טענתי שלא. והוכחתי את טענתי. ושאר השאלות סתם כי עניין אותי
.

למעלה