אוקיי סקר

אוקיי סקר

התווכחתי עם מישהו פעם אחת, אני רוצה לראות אם צדקתי או לא. עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה לא אוהבים הוא אדיוט. אורית שחף - מי זאת? אוהבים היא מדהימה ומוכשרת היא מושלמת. פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס? אין כבוד

../images/Emo9.gif

עופר שכטר
לא אוהבים
(בערךך... אני לא 'אוהבת אותו' ולא 'לא אוהבת אותו') אורית שחף
מי זאת
פו פייטרס
מי זה פו פייטרס

actress

New member
איך התלהבתי מהפורום ../images/Emo24.gif

עופר שכטר- לא מתלהבת ממנו ולא מכירה אותו אישית ככה שלא יכולה לשפוט אורית שחף - אין התלהבות מי יודע מה אנחנו לא מכירות אישית פו פייטרס- מי זה פו פייטרס?

sapir aloud555

New member
יא ../images/Emo121.gif

עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה לא אוהבים הוא אדיוט.
אורית שחף - מי זאת?
אוהבים היא מדהימה ומוכשרת היא מושלמת. פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס? אין כבוד אמ אפשר לומר שהם בסדר וזהו?

Invisible Eden

New member
כע...

עופר שכטר- הוא אידיוט. אורית שחף- היא מדהימה ומוכשרת פו פייטרס- אממ... הם נחמדים....

Danielle b3

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif../images/Emo113.gif

עופר שכטר-
אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה לא אוהבים הוא אדיוט
אורית שחף-
מי זאת
אוהבים היא מדהימה ומוכשרת היא מושלמת
פו פייטרס-
כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס
אין כבוד

סליחה,סקר מעודכן

שכחתי להכניס אפשרות אחת. עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה לא אוהבים הוא אדיוט. אורית שחף - מי זאת? No comment היא מדהימה ומוכשרת היא מושלמת. פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס? אין כבוד

התשובות שלי

עופר שכטר: הוא אדיוט. אורית שחף: היא מושלמת. פו פייטרס: נראה לי כבוד כי הם צאצאים של נירוונה אבל בלי קשר אני אוהבת אותם.

חבעדיחבדע

שכחתי להכניס אפשרות אחת. עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה לא אוהבים הוא אדיוט.
אורית שחף - מי זאת? No comment
היא מדהימה ומוכשרת היא מושלמת. פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס?
אין כבוד

סינטטית

New member
הממ...

עופר שכטר- לא אוהבים (לא אוהבת, אבל גם לא שונאת, אין לי רגש אליו בקיצור! חח) אורית שחף - היא מדהימה ומוכשרת (מלכה !! ) פו פייטרס- מי זה פו פייטרס?

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

עופר שכטר- הוא אדיוט. אורית שחף - הוספתי אחד משלי.. לא אוהבת
פו פייטרס- אין כבוד

סוקהלעך

New member
יס יס

התווכחתי עם מישהו פעם אחת, אני רוצה לראות אם צדקתי או לא. עופר שכטר- הוא קצת אידיוט אבל הוא אחד השווים אורית שחף - מדהימה וגם מוכשרת פו פייטרס- כבוד גם כי הם צאצאים של נירוונה
(צאצא יותר נכון) וכי הם עושים אחלה מוזיקה:)

NiKi†a

New member
TOV

עופר שכטר- הוא אדיוט...עם שם יפה
אורית שחף - היא פסדר..מה אכפת לי. פו פייטרס- מצויינים :]

Koala Girl

New member
../images/Emo12.gif

עופר שכטר- לא אוהבים(סורי אבל...
) אורית שחף - היא מדהימה ומוכשרת(איזה חור בהשכלה לא לדעת מי זאת
) פו פייטרס- אין כבוד

אני עונה../images/Emo3.gif

עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה
לא אוהבים הוא אדיוט. אורית שחף - מי זאת?
אוהבים היא מדהימה ומוכשרת היא מושלמת. פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס?
אין כבוד

טלשי

New member
עונההה

עופר שכטר- הוא נורא יפה אבל לא אוהבים הוא אידיוט אורית שחף- מי זאת? פו פייטרס- אין כבוד

עונה...

עופר שכטר- הוא אידיוט
אורית שחף- מי זאת?
פו פייטרס- כבוד כי הם צאצאים של נירוונה

../images/Emo152.gifהויה

עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה לא אוהבים הוא אדיוט. אורית שחף - מי זאת? אוהבים היא מדהימה ומוכשרת היא מושלמת. פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס? אין כבוד

koskos2

New member
שמונצי

עופר שכטר- אוהבים, הוא נורא מוכשר אוהבים, הוא נורא יפה
לא אוהבים הוא אדיוט. אורית שחף - זאת הסולנית של היהודים!!!! מי זאת? אוהבים היא מדהימה ומוכשרת
היא מושלמת. פו פייטרס- כבוד כי הם צאצים של נירוונה מי זה פו פייטרס?
מי זה באמת? אין כבוד

למעלה