אוקיי נמאס לי ...

dr music

New member
אוקיי נמאס לי ...

אני חייב לדעת... אבל אני באמת חייב.... יש פה מישהו מהפורום.... שקורא לעצמו חבר שלי... שבאמת אבל באמת איכפת לו ממני???? יש מישהו כזה? ואל תגידו סתם כדי לצאת מידי חובה... תגידו את האמת... אני לא יכעס... אני לא יעשה כלום... אני פשוט חייב לדעת....

faith2

New member
ערן../images/Emo24.gif

אתה יודע כמה שאתה חשוב לי אין ספק בכך! בחיינו תמיד נתקל בעשרות אנשים שאולי הם לא חברי אמת...אבל ערנו'ש יקירי עדיף ידיד אמת על עשרות ידיד שקר
אני יכולה להגיד לך שאני תמיד אהיה כאן לצידך- תמיד! ובכל בעיה אתה יכול ליצור איתי קשר, יש לך גם את מספר האי סי קיו שלי וגם את הפלאפון- אני תמיד כאן בשבילך. תהיה מוכן לקבל ממני
חם ו
?

dr music

New member
כמו שחשבתי

חוץ מחברות של דודה שלי (רותם וענווה) לאף אחד לא איכפת ממני באמת... ואני רציני שם קץ לחיי מחר

MS6

New member
מה נסגר איתך?!?!

אתה בית"רי!! קח את עצמך בידיים או שאתה עף לי מהתנועה. אם אתה מרגיש רע אתה יכול להיזכר בצחוקים שהיו במעו"ז בתקופה הטובה ההיא של אלברט, תמר, אודי, יוסי דיין, איש...זה כל פעולה צחוקים עם יעל (בד"כ עליה)

dr music

New member
שיר אחרון למחשבה...

אלוהים תן לי רק טיפת מזל תן אהבה בלבבי... מר גורלי והעולם אכזר תן נחמה בתוכי איני רוצה ארומנות של זהב... דיי לי בפינה חמה תן לי בחורה שאותי רק יאהב.. אתן לה את הנשמה אלוהים... אלוהים... או אלוהיי עד מתיי שמע קולי... תפילתי עייפתי דיי בחיי אלוהים תן לי רק טיפת מזל תן אהבה בלבבי.. מר גורלי והעולם אכזר תן נחמה בתוכי... אלוהים אלוהים ... שמע קולי תפילתי.... חיי כה אפורים ולילותיי קרים.. כה בודד ועצוב.. רק חלומות נשארים... כל ה"חברים" אותי נטשו....

dr music

New member
אני החלטתי..

חברה.... אני החלטתי.... מחר אני באמת מסיים את חיי אל תחפשו הסבר הגיוני... איך שגנית אמרה... איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא? אז גנית... לא כל דבר הגיוני... לא לכל דבר יש הסבר הגיוני... בקיצר...... ביי לכולם... לכל מי שאוהב אותי... ולכל מי שלא...

MS6

New member
איש שמע עצה...

אם אתה רוצה ורוצה ורוצה ולא יוצא, אז אל תרצה ויצא. בטח הבנת, אבל זה הכלל: מי שמראה שהוא רוצה יותר מדי- לא יוצא לו. תסיק מסקנות אם ה"לא" שקיבלת ותמשיך, אתה גבר, אתה הולך לקבל הרבה "לא" בחיים שלך, אם כל "לא" ישבור אותך אז עדיף שתצא מאיזה ארון או משהו כזה. אגב, התרופה הכי טובה ל"לא" זה להשתכר. דפוק ראש, תקיא, ותרגיש אח"כ הרבה יותר טוב.

SavageGirl1

New member
ערן מאמי....

אני מקווה שאתה צוחק,למרות שממש לא נראה לי... בכל מקרה- תפסיק לדבר שטויות
יש מלא אנשים שאוהבים אותך, ויש לך משפחה,דודים וחברים (וידידות)
ומי שלא אכפת לו ממך...שילך ל%$^&* עוד לא הגעת אפילו לצבא...החיים עוד לפניך, אז אל תיקח כל דבר קשה

yossi018

New member
מה קרה לכל התיכנונים?

לא אמרת שנלך למסיבות? מה עם המסיבת גיוס? מה עם כל הבנות שמחכות שרק תגיד להן "שלום"? מה מה מה????????? אז תתחיל לחיות את המציאות, המציאות הכואבת! כ"א מאיץנו עבר את התקופה הזאת מתישהו, כן, גם אני עברתי את התקופה הזו! ואני בטוח שרוב הפורום עבר או עובר אותה! תתחיל לתפוס את עצמך בידיים, קח נשמיה עמורה תנשוף - ותתחיל מחדש!

shabluELLA

New member
ביייייייייייייייייייייייייייייייייי

סתם סתם!! צוחקת!!!! אני בקושי מכירה אותך ואכפת לי ממך! אל תעשה שטויות הא!

אלברט G

New member
בהההההההההההההההההההההה

חכגדנכדוטרקןוהכמכהלכגדףךרכשלרירחנכחגדשמלחמכחעיאלמעלכמצהנהמהעגגגגכעיחכאקוןרחעכגחיכגנהיכגנכעכחכעמךכגלמעחנעעכנכיגנעךכהלחכמהכךחהכמךחכגמהכחכנעחעכעכחמעכחחענככענהכדחנהכדכענעכגנעכח

אני לא מכיר אותך...

אבל שתדע לך שבחיים יש הרבה דברים מבאסים- פול!!! אהבה נכזבת! ציון חרא אחרי פול השקעה! סתם אחד שאומר לך דברים מניאקים! ועוד פול דברים... אני מדבר מתוך דברים שקרו לי... אבל אף פעם לא שווה לאבד את החיים בשביל זה... בסדר קצת באסה, קצת חרא, תשתכר, תסתמם... לא משנה מה!! רק תשאר חי!!

dr music

New member
טוב

מה אתם חושבים שאני דפוק או סתום או משהו כזה??? מה אתם חושבים שאני לא יודע שחיים מבאסים?? ושיש אנשים שסובלים יותר ממני??? אבל אין מה לעשות ... להם יש כח רצון.... להם אנשים עוזרים.... לי לא עוזרים.... חוץ מרותם יצחקי ולירון מורדוך.... אין מה לעשות.... אני מבולבל..... בגלל שכל זה קרוב לגיוס שלי... ואני עובר תקופה מאד קשה... ואין לי כח רצון.... ולי חושב שאני בכלל רוצה לעזור לעצמי... אז אנשים עוזרים לי אבל אני לא רוצה לעזור לעצמי.... כי תבינו כבר... אני איבדתי את הרצון לחיות!!!!!! ואני כותב מילים לשלוש שירים שאני שומע מלא בזמן האחרון..... כל שיר למישהו אחר עם משמעות אחרת....תקראו .... וזהו.... ביי..... אוהב את כל מי שאיכפת לו ממני.... למי שלא איכפת לו.... שיקפוץ לי.... וזהו.... אתמול הייתי בבית שמש... נפרדתי מכל מי שרציתי להיפרד.... רותם אני מצטער.... ניסית והצלחת אבל אני לא הצלחתי... ושלומית.... אוהב אותך.....

dr music

New member
ואין לי כח רצון.... ולי חושב שאני ב

ואין לי כח רצון.... ולי חושב שאני בכלל רוצה לעזור לעצמי מה שהתכוונתי לומר.... שאין לי כח רצון... ואני לא חושב שאני רוצה לעזור לעצמי

למעלה