גמני אזכור להגיד לך מותק... אבל יום יומיים לפני, כי בדיוק ביומולדת שלך אני יוצאת לטיול שנתי
K kerenbr17 New member 2/11/05 #27 גמני אזכור להגיד לך מותק... אבל יום יומיים לפני, כי בדיוק ביומולדת שלך אני יוצאת לטיול שנתי
ה הבחור הקשוח New member 28/10/05 #19 תודה. את חמודה בעצמך. [אל תאמיני למי שיגיד ההפך, הם פשוט חיים בסרט.]
F Fenix Girl New member 28/10/05 #20 חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח!! זה השרשור הכי מצחיק שקרתי פה נראה לי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נפטרת איזה צחוקים.! הרגתם אותי אחד אחד..!
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח!! זה השרשור הכי מצחיק שקרתי פה נראה לי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נפטרת איזה צחוקים.! הרגתם אותי אחד אחד..!
ה הבחור הקשוח New member 29/10/05 #24 היא ניצלה! היא ניצלה! היא ניצלה! בשניה האחרונה, אחרי דקות של אימה, אחרי גלגולי עניים וחריקות שיניים, היא ניצלה!!! [אפשר לבטל את התוכניות לשבוע הבא... אנחנו בחזרה בעניינים. העסקים חזרו לשגרה והמניות לא ממשיכות ליפול. שקט במערב.] שבוע טוב לכולם!!!
היא ניצלה! היא ניצלה! היא ניצלה! בשניה האחרונה, אחרי דקות של אימה, אחרי גלגולי עניים וחריקות שיניים, היא ניצלה!!! [אפשר לבטל את התוכניות לשבוע הבא... אנחנו בחזרה בעניינים. העסקים חזרו לשגרה והמניות לא ממשיכות ליפול. שקט במערב.] שבוע טוב לכולם!!!
ש שאפה מטריפה New member 8/11/05 #29 יש לכם שגיאות כתיב... זה לא "ניצלה"... זה "נצלית"!!! מישהו כנראה שכח לכבות ת'גריל... והשאיר אותה שם... (ממש אחראי מצדך...)
יש לכם שגיאות כתיב... זה לא "ניצלה"... זה "נצלית"!!! מישהו כנראה שכח לכבות ת'גריל... והשאיר אותה שם... (ממש אחראי מצדך...)