אוקיי... נכנעתי!

אוקיי... נכנעתי!

שלום לכולם! [נוו... תגידו שלום יפה!] אני דוד, בן 16 מירושלים. יש לי יומולדת ממש עוד מעט. ב5/12 אני נהיה בן 17! [נוו... תודה חמוד, ממש נחמד מצדך לומר "מזל טוב!", אני מוחמא!] אממ... אספר קצת על עצמי: אני אוהב הומור יותר מחתולים ואני אוהב כלבים שרודפים אחרי מכוניות, כמו הכלב שלי, שינוח על משכבו בשלום, נדרס על ידי נהג חסר לב ומוג, שהיה שיכור ורצח בדם קר את ג€"sit"ג€ הכלב הזכר היחיד שלא התבלבל ביני לבין הבשר שאכלתי. (בדיחה פנימית). {חחח... הייתי אומר לו: ג€"sit, come to daddy, sit!?!"ג€.} בכל מקרה... אני... נממ... אני דפוק! יש לי המלצה מכל ליבי לגולשי הפורום: אל תפגעו מדברי. אני לא מתכוון לפגוע אף פעם, הכל ברוח הומוריסטית כמובן. קבלו בדיחה לפתיחה: "כמה אנשים כמוני, לוקח בשביל להדליק נורא?" תשובה: "2!, אחד בשביל לצחוק על השני שהוא מסובב בכיוון ההפוך, והשני... לומר: "עזוב... תעשה את זה אתה!"". אני עצלן... [אין צורך... גם אני לא צחקתי.]

את/ה לא עושה את זה טוב!

עושים ככה: בכותרת כותבים "חחח" ובתוכן כותבים "לא מצחיק!". {יומטוב!}

tona3

New member
../images/Emo6.gif...

הבדיחה הפרטית
.... WTF????

tona3

New member
אה.. חחחחחחחחחחחחחחחח

לא מצחיק.. תגיד לי שנייה.. ועכשיו ברצינות מה הטמטום לכתוב בדיחה פרטית????

זה מאוד מסובך.

אני אשתדל לקצר. אז ככה: אם, והיה, ולא קיבלתי מספיק תגובות... אני קורא את ההודעה של עצמי ומחפש לראות מה לא מספיק מצחיק בו. כשאני קורא את הבדיחה הפנימית שלי אני צוחק לעצמי ואז אני מבין שההודעה שלי באמת מצחיקה. היא מצחיקה בשבילי. וגם... זה אמור להיות מצחיק בשביל הגולש הממוצא שרואה בדיחה פנימית וחושב לעצמו "שיט... הבנאדם הזה דפוק!". ז"א... זה אמור להיות מצחיק, הקונספט שמישהו יכתוב בדיחה פנימית בלי שאף אחד יבין למה הוא מתכוון. לדוגמה: הסטנדאפיסט "ביל קוזבי" האמריקאי צחקק פעם באחת מהופעות הקומדיה שלו ואמר: "סיפרתי לעצמי בדיחה טובה יותר מזאת שסיפרתי לכם" הקהל שאג בצחוק ונפל על רגלייו. למה? "העולם מצחיק, אז צוחקים" ("הגששים"). {יומטוב!}

DeityLost

New member
ממממממ.....

אתה רוצה שאני אפתח לך אתר- שבו תספר בדיחות לעצמך, תצחק בקולי קולות- ואז גם תגיב לעצמך
יכול להיות נהדר, נשתמש בזה צורכי מחקר קיומיים.

זה בסדר...

הרופאים אומרים שנשארו לי 70 שנה לחייות. אין לי זמן להתחיל לכתוב באתרים. הפורום זה יציאה מן הכלל. [תרצחו אותי ודי!!! כולה בדיחה ואתם סוקלים אותי בסלעים...] {המשך יום נעים ומקסים לכולם!}

פיחחחחחחחחחחחחח

אני ממש לא יודעת מי אתה או את... אבל מהתגובה שלך... נשפכתי על הרצפה!!! מסקנה... את/ה בנאדם מצחיק...

DeityLost

New member
../images/Emo13.gif

את חושבת שסתם נבחרתי להיות מנהל פורום הומור
תפוז עושים סינון קפדני.
תודה, הוחמאתי.

חחח

טוב... אני מכירה אנשים שמינו אותם רק בגלל פרוטקציות... חוצמזה שזה שאתה מנהל פורום הומור... לא אומר שבאמת יש לך חושו-מור מפותח...!! הרי בסה"כ... האנשים שנכנסים הם אלה שמשאירים הודעות... אבל בכל זאת.. אין בעד מה...

תגיד..

היומולדת שלך היא ב-5 לדצמבר (12)? או ב-12 למאי? אני נולדתי ב16 לדצמבר.... (אני בת 16!! שייאאאווו!!!) אני כמעט בטוחה לגמרי ממש פתאום אולי מתי אם לא ידוע(עכשיו אני סתם מחרבשת מילים בכדי להעביר ת'זמן...חח...) בכל מקרה... אני כמעט בטוחה שזה לא מעניין אתכם... אבל שיהיה... לא יזיק לנסות... אההה... גם לי יש קטע כזה של בדיחות אישיות שלי... וזה די מעצבן... כשאני צוחקת לעצמי... כולם מסתכלים עלי במבט כזה של: "מה יש לך אישה?!? מה מעוללים לך בבית?!?" אבל זה נחמד... אנשים מתחילים להתעניין על מה בדיוק אני צוחקת.. וכשאני מנסה להסביר.. אני צוחקת עוד יותר... ואני טיפוס שאוהב לצחוק!! גדלתי בחברה של אנשים שרוטים במוח!! (עד ימיינו)--> כמובן שאני מדברת על הדודים שלי... (מקווה שהם קוראים את זה!!) אתם לא יודעים איזה קרועים הם!! כל מה שאני אספר לכם... לא יעזור לכם להבין עד כמה שהם קרועים!! וכנראה גמני ירשתי את הקטע הזה... המון אנשים קוראים לי "גלית המסטולית"... (מעניין למה...?!)

למעלה