אוקיי נימאס לי

ash 1

New member
אוקיי נימאס לי

אני פותח מישחק תפקידים בנושא פוקימון! אני צריך לפחות 2 מישתתפים המנהל יהיה השהם (הוא המנהל זה תפקידו לבדר אותנו) ואתם תמציאו את הרעיון הרקע וכו´ בקיצור אתם תעשו את הכל קדימה להירשם ^_^ אני רוצה! אני רוצה!

../images/Emo12.gif

אני שהם? זה כמו פקק שעם? אין לי הרבה מושג על משחקי תפקידים, אין לי בעייה לשתף פעולה אבל אני אשמח אם תפרט על זה קצת כי נראה שגם אחרים לא ממש מבינים.

ash 1

New member
תאמת

גם אני גיליתי על זה רק ליפניי חודש אז אל תישאל אותי אני לא מבין בזה אבל בעיקרון אני מכיר 2 שיטות 1- בעזרת חצי טונה של ספרים עם חוקים וקוביות ועוד כל מיניי דברים או 2- פרי פורם שבשיטה הזו משחקים בפורומים בה השהם ממציא את הרקע החוקים ובעצם קובע על הכל (שהם מנהל המישחק) (שהם=שליט המבוך) אז נשחק כך קודם חבריי הפורום ימציאו רקע למישחק עם זה מישחק פוקימון אז לא צריך יותר רקע מ"אני רוצה ליהיות מאסטר" אז נוותר על זה (או שלא) אחר כך כל המישתתפים יבחרו לעצמם דמויות השהם יגיד איזה קרטריונים דרושים אפשר רק שם או שאפשר לבקש מראה גיל שם תכונות היסטוריה וכו´ אחר כך השהם אומר עם מה כל דמות מתחילה (חפצים) או שנותן מיספר דברים והשחקנים בוחרים מהם מה שהם הכי רוצים אותו דבר אפשר עם מראה ועם תכונות קיצור עם הכל השהם קובע על הכל דוגמאות: שהם: אש בחר 2 תכונות מהרשימה מהירות, חוכמה, כוח, ו4 נשקים עוזי, מרגמה, טנק, פצצת אטום, רובה לייזר, מקל עץ... וכולם מתחילים עם 6 פוקדורים הבנתם בערך? ואז מתחיל המישחק השהם: אש יצאתה מהמעבדה ופיתאום הבחנתה בפיג´י מה תעשה אש: אני ארה בו השהם: הפיג´י ניפצע אש: אז אכשיו אני אוכל אותו השהם: מההההה???? יא מופרע-הפיג´י הופך לדרקון ודורך עליך!!!!!!! אש: אבל אבל שהם: בעעע אש: בעעעעע שהם: עוד בעעע אחד אני מעיף אותך מהמישחק אש: בעעעע שהם: זהוא הזהרתי אותך אתה בחוץ! אש: לא לא מיצתער סליחה בבקשה סלח לי שהם דגול שהם: בסדר תמשיך אש: אני זורק פוכדור הבנתם? אל תחשבו שזה דבר עלוב כי אני מסביר בצורה גרוע ביותר ואני לא מבין בזה הרבא אבל אני חושב שהבנתם את הרעיון עם השהם והשחקנים יצירתיים יוצא סיפור מעניין מאוד החוק הכי חשוב בפרי פורם זה שהשהם קובע הכל חוץ ממה שהוא לא קובע! קאפיש? אני מישתתף אכשיו במישחק תפקידים מצחיק מוות שהשהם שלי ריי פורט המציא כשהיה קטן ושיכלל עם הזמן הדמויות העיקריות הן מושמושים ואיכסים פיכסים והוא גם כותב סיפורים נורא יפים אז יכולת סיפרותית + דימיון פרוע = שהם מעולה! אה כן ואל תעירו לי על שגיאות כתיב או על הסברים גרועים (אני יודע)

ash 1

New member
ושחכתי משהו

לדעתי מישחקיי תפקידים מסוג פנטזיה ומדע בידיוני הרבא ותר מעניינים מאלה שבנושא פוקימון מה יותר מעניין עלפים גנומים טרולים ויצורים מגניבים בעולמות משונים שמנסים להציל את העולם מאלים רשעים וכישופים אפלים או ילד/ילדה שלוכד פוקימונים ורוצה ליהיות מאסטר?? אבל אבוד עצות בטח לא יסכים למישחק בסיגנון פנטזיה ולכן אני סומך על האנשים פה ועל השהם שיהפכו את המישחק לכמה שיותר מעניין! -_^

Yuske

New member
גם אני רוצה גם אני רוצה...

רק תגידו לי מתי ואם אפשר דמויות "מומצאות"

ash 1

New member
אמממ תירשום ^_^

זה תלויי במנהל המישחק (אם מישהו רוצה דמות מהסידרה אז אני מניח שהוא יכול ומי שרוצה להמציא דמות גם יכול אם המנהל מסכים כמובן) אני מיתלבט בין חבר בצוות רוקט לבין פוקימון פיראי יש פה במיקרה מישהו שמבין בזה??? (למה הכוונה ב- -_- וב- O_O??)

אני חושב על עלילה

שתהיה קצת יותר מעניינת מ"להיות פוקימון מאסטר". כשיהיה לי רעיון מגובש בקרוב אני אכתוב אותו ומי שירצה יבחר לו דמות.

ash 1

New member
אני אהיה פוקימון פיראי

ברוב המישחקים כול השחקנים מתחילים כחלשלושים ואם הזמן הם צוברים ניסיון ועולים רמות ממש כמו בפוקימון כך שכל אחד יכול ליהיות מיוטו או לנס אבל לדוגמא אם תיבחרו במיוטו אז הוא יהיה רמה 5 ואם בלנס אז הוא יהיה מאמן איטי חלש וכו´ אני אהיה בלבזור ואבוד עצות אל תישכך שאם אתה לא תכריח כל אחד ליכתוב לעצמו את הרקע אז אתה תיצתרך לעשות את זה! אוליי בעצם אספניון ממ לא אני אשאר עם בלבזור אני פשוט מת על הגפנים האלה אם אפשר אז אני רוצה להתחיל אם איזה פוקימון תינוק שאני אצתרך להגן עליו כמו פיקאצ´ו על טוגפי זה בטח יכניס אותי להרבא צרות אבל זה יהיה כיף

ash 1

New member
נו באמת!

שבוע אני לא פה ואתם שוכחים מהמישחק?!? קדימה כל מי שרוצה להירשם שיבחר לעצמו שם במישחק ודמות אני אהיה בלבזור פיראי! שם: בלבזור (כאילו דהה) אבוד עצות אם אתה עוד רוצה לנהל את המישחק אז תתחיל לי אתה שואל מה לעשות? תתחיל בזה שתספר איזה מיתקפות יש לי ואיפו אני נימצא ומישם תמשיך כמו סיפור תיגרום לפוקימונים ליתקוף אותי תביא מאמנים סכנות חפצים וכו´ תעשה לי הרפתקא ואל תישכח ליגרום לי ליפגוש פוקימון תינוק שאני אצתרך להגן עליו (מואהאהאה מעניין לאיזה צרות זה יכניס אותי) נו תירשמו זה כיף! אני שואל שוב-- האם יש פה מישהו שמבין על מה אני ביכלל מדבר? ויכול לעזור?

moon flower

New member
פיק מי אפ אול רדי!

או.קיי אז אני יהיה סתם אחת מוויולט ותהיה לי איווי בלוול 5 לא צריך יותר בקשר לנשקים תבחר אתה רק דבר אחד תוסיף לנשקים שלי פינק בוא (pink bow) ותתן לי גולד ברי זה הכל...

למעלה