תאמת
גם אני גיליתי על זה רק ליפניי חודש אז אל תישאל אותי אני לא מבין בזה אבל בעיקרון אני מכיר 2 שיטות 1- בעזרת חצי טונה של ספרים עם חוקים וקוביות ועוד כל מיניי דברים או 2- פרי פורם שבשיטה הזו משחקים בפורומים בה השהם ממציא את הרקע החוקים ובעצם קובע על הכל (שהם מנהל המישחק) (שהם=שליט המבוך) אז נשחק כך קודם חבריי הפורום ימציאו רקע למישחק עם זה מישחק פוקימון אז לא צריך יותר רקע מ"אני רוצה ליהיות מאסטר" אז נוותר על זה (או שלא) אחר כך כל המישתתפים יבחרו לעצמם דמויות השהם יגיד איזה קרטריונים דרושים אפשר רק שם או שאפשר לבקש מראה גיל שם תכונות היסטוריה וכו´ אחר כך השהם אומר עם מה כל דמות מתחילה (חפצים) או שנותן מיספר דברים והשחקנים בוחרים מהם מה שהם הכי רוצים אותו דבר אפשר עם מראה ועם תכונות קיצור עם הכל השהם קובע על הכל דוגמאות: שהם: אש בחר 2 תכונות מהרשימה מהירות, חוכמה, כוח, ו4 נשקים עוזי, מרגמה, טנק, פצצת אטום, רובה לייזר, מקל עץ... וכולם מתחילים עם 6 פוקדורים הבנתם בערך? ואז מתחיל המישחק השהם: אש יצאתה מהמעבדה ופיתאום הבחנתה בפיג´י מה תעשה אש: אני ארה בו השהם: הפיג´י ניפצע אש: אז אכשיו אני אוכל אותו השהם: מההההה???? יא מופרע-הפיג´י הופך לדרקון ודורך עליך!!!!!!! אש: אבל אבל שהם: בעעע אש: בעעעעע שהם: עוד בעעע אחד אני מעיף אותך מהמישחק אש: בעעעע שהם: זהוא הזהרתי אותך אתה בחוץ! אש: לא לא מיצתער סליחה בבקשה סלח לי שהם דגול שהם: בסדר תמשיך אש: אני זורק פוכדור הבנתם? אל תחשבו שזה דבר עלוב כי אני מסביר בצורה גרוע ביותר ואני לא מבין בזה הרבא אבל אני חושב שהבנתם את הרעיון עם השהם והשחקנים יצירתיים יוצא סיפור מעניין מאוד החוק הכי חשוב בפרי פורם זה שהשהם קובע הכל חוץ ממה שהוא לא קובע! קאפיש? אני מישתתף אכשיו במישחק תפקידים מצחיק מוות שהשהם שלי ריי פורט המציא כשהיה קטן ושיכלל עם הזמן הדמויות העיקריות הן מושמושים ואיכסים פיכסים והוא גם כותב סיפורים נורא יפים אז יכולת סיפרותית + דימיון פרוע = שהם מעולה! אה כן ואל תעירו לי על שגיאות כתיב או על הסברים גרועים (אני יודע)