אוקיי! מפגש.

אתה מבטל לי את המתכונות ומשתיק את

האמא? אם כן- אני באה בטוח

אפרת P

New member
זאת הייתי אני../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

לא מזהה לפי אייקונים? בושה וחרפה.

סיוני 0

New member
לא ב 13!!!!!!!! או ב 14 או ב 15!!!

הכל רק לא ב 13!!! וזה לא שאני לא יכולה אבל לא יהיה בשביל מה לבוא ב 13 כי גם ישראבלוג יהיו ואז בכלל יהרס לנו כל המפגש.. אבל תעשו מה שבא לכם

nutty boy

New member
אבל זה יחסוך כסף לכרטסים לעזריאלי.

אבל זה פאק רציני שזה ביום זבו מתחפשים. ישראבלוג מטומטמים, רוב ה"בלוגרים" הם עדיין בבית-ספר (זה מוזר שלרוב הם בני 14 או 17).

סיוני 0

New member
אין לי בעיה עם ישראבלוג

אני מכירה משם דיי הרבה והם ממש חמודים אבל כשהם נמצאים אנחנו לא ביחד אף פעם.. גם אם רוצים וגם אם לא כי אם אנחנו רוצים אז גם ככה כולם מאבדים אחד את השני כי הם המונים חחח

nutty boy

New member
מה פתאום. מה עם המפגש שעבר?

מפגש חנוכה נראה לי. היינו נורא מלוכדים אז.

nutty boy

New member
למה לא בא לך לצחוק?

חוץ בזמן של האוכל, היינו די מלוכדים, הייתי אומר... חוץ מזהה, אלא אם כן המפגש הוא של חמישה אנשים (הו, הנוסטלגיה) זה יקרה במילא.

סיוני 0

New member
סתם.. לא יודעת אין סיבה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה צחקתי.. חחח ודווקא בזמן של האוכל לא היינו ביחד אבל אם מסתכלים על מה שהיה לפני אז אתה צודק.

לא ב13!!!!../images/Emo194.gif

דיברתי עכשיו עם סיוונוש והיא אמרה שלא כדי ב13 כי במילא חןם באה להופעה אז נראה אותה שם ויש הרבה אנשים שלא יכולים ב13 אז חויי בוא או ב14 או 15

חצילע

New member
אבל יש כמה בעיות. :/

13 זה היום תמחפשים. ככה שכן לומדים בו,כאילו,מגיעים לביצפר. וזה אומר שהרבה אנשים יגיעו רק באיזה 2. או 3 אפילו. כי הם בביצפר. דבר שני,ב13-מפגש ישרא, המוני אנשים. תכלס,יש לי בלוג,ואני רוצה לפגוש אנשים, אבל יש לי הרגשה שנתפצל-וחבל. :/

למעלה